Tinderslut leger Life coach #30 - Kan man score en man allerede har knaldet?

Festivaleventyr #2

Endnu en festivalprinsesse har valgt at dele hendes frække festivaloplevelse med os. Lækkert! Send gerne flere af sted, af dem. Jeg er kæmpe fan af jeres festivaloplevelser, især fordi jeg selv var på arbejde, og drømmede mig afsted til sol, øl og god musik. På den her måde, føles det lidt som om at jeg selv var der.

“Hej Tinderslut
Først og fremmeste vil jeg gerne sig tak for en fantastisk blog! Da jeg så dit opslag om frække sager – Festivaledition, tænkte jeg at jeg ville dele min.

Søndag den 28 tog jeg mod Roskildefestivalen for første gang i mit liv og jeg må indrømme, at jeg ikke anede hvad jeg skulle forvente. Jeg gjorde dermed som alle andre og drak mig utrolig stiv allerede første aften.
Jeg havde forinden mødt en fyr på Tinder, som også skulle derned og vi havde snakkede lidt om at mødes, men ja det måtte tiden jo vise. Dog skulle der ikke gå lang tid, for i min mindre ædru tilstand på min første dag på Roskilde, valgte jeg klokken 02:30 at tage ud for at finde denne fyr. Han var heldigvis frisk på at mødes selvom det er sent om natten og vi aftaler, at jeg skal komme ned til ham i P(boede selv i n). På dette tidspunkt har jeg været på festivalen i 9 timer og har ingen fornemmelse omkring hvor de forskellige områder er, men jeg bevæger mig i nattens mørke afsted for at finde denne fyr. Vi aftalte at mødes foran en eller anden mad bod. Den finder jeg heldigvis let nok, men hvor er han?? Jeg står der i lidt tid indtil der kommer en fyr og siger hej og foran mig står der altså en fyr der er et helt hoved lavere end mig. Overvejer i et kort sekund at flygte, men får taget mig sammen og smutter med tilbage til hans telt.
Vi tøver ikke mange minutter før han hiver mit tøj af og går til den! Så vidt jeg husker var det ret god sex, og vi havde sex 4 gange den nat, i hans telt, som jeg om morgenen finder ud af han deler med 3 andre drenge… Meget offentlig sex ja! Vælger dermed at tage ud på den sygeste walk of shame klokken 06 om morgen uden helt at vide hvor jeg er og kommer bare hjem til en camp der er ved at dø af grin over mig!

Dog var det ikke det sidste jeg valgt at se til denne fyr! Onsdag aften skulle min bedste ven og jeg da lige forbi til en omgang øl bowling i min tinder fyrs camp – dårligste idé ever! Det viser sig de er vildt gode, og min ven og jeg sucks, så efter at have bundt 5 øl på 10 minutter, skulle jeg virkelig knække mig, løb dermed bare væk fra campen og prøvede at gemme mig. Dog syntes tinder fyren lige han skulle være lidt sød og tjekke op på mig og herfra kan jeg intet huske før jeg vågner op i hans telt dagen efter med et meget ømt underliv, makeup i hele fjæset, sæd på min trøje og lugten af bræk og bevæger mig ud på endnu en walk of shame – meget værre end den første!

Det sjove ved hele den her historie er, at selvom Roskilde nu er slut, så vil han faktisk gerne se mig igen! Sikke et indtryk jeg har gjort!

– En Tindersister”

what-Alison-Brie-

3 kommentarer

 • Andreas L

  hahah fuck det er sjovt :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else

  Puha, jeg synes ikke der er noget frækt eller sjovt ved (især) sidste del af historien!

  Du og din veninde tager hen for at spille ølbowling med de her gutter, der er væsentligt bedre end jer. Resultatet er ikke uventet at du bliver drukket/drikker dig ALT for fuld og skal kaste op.

  Du skriver at tinderfyren så vil være sød og lige tjekke op på dig – jeg er slet ikke enig i, at det er dét han gør! I min bog hjælper man bedst meget fulde mennesker ved at holde deres hår når de brækker sig, tørrer eventuelle brækpletter af deres tøj (efter bedste evne), får personen lagt på siden i skyggen, evt dækket til med en sovepose (afhængigt af temperaturen) med vand og gerne en brækpose inden for rækkevidde. Og så tjekker man løbende om de trækker vejret, ligger godt og ikke har det for varmt/koldt.

  Det er slet ikke hvad han gør, for når du har kastet op gelejder han dig hen til teltet og tager slet ikke hensyn til hvor fuld du er (en tilstand, han har bidraget aktivt til og intet gjort for at forhindre). Tværtimod udnytter han din dødrukne tilstand (du skriver selv at du ikke engang kan huske forløbet) til at hive trusserne af dig og hugge pikken i dig ad en eller flere omgange – og det er tvivlsomt om han overhovedet har gidet at bruge kondom (sædpletten på trøjen tyder ikke derpå). Det, du beskriver, er altså ikke sex, som du har givet et rungende ja til eller kan have fået noget ud af. Han har kun tænkt på sig selv og intet andet.
  For mig lyder det af druk-rape (lovgivningen vil nok kalde det noget i retning af grov udnyttelse af person, der er forsat i hjælpeløs situation). I mine øjne er han derfor et svin, intet andet :angry:

  Jeg kan ikke se noget glædeligt eller sjovt i at han vil ses med dig igen. Jeg tvivler stærkt på at grunden er, at du skulle have gjort et større indtryk på ham. Ud fra hans opførsel tror jeg, groft sagt, at han ser dig som et nemt hul, han kan dyppe pikken i efter forgodtbefindende. Og hvis det er tilfældet, så føj for ham og se at få ham væk før han udnytter dig igen!

  Så ja, denne festivalprinsesse-historie giver mig en meget dårlig smag i munden. Der er ikke noget festligt ved den og jeg håber at den er fake.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else

  Føj, jeg synes ikke der er noget frækt eller sjovt ved sidste del af historien!

  Du og din veninde tager hen for at spille ølbowling med de her gutter, der er væsentligt bedre end jer. Resultatet er ikke uventet at du bliver drukket/drikker dig ALT for fuld og skal kaste op.

  Du skriver at tinderfyren så vil være sød og tjekke op på dig – jeg er slet ikke enig i, at det er dét han gør. I min bog hjælper man bedst meget fulde mennesker ved at holde deres hår når de brækker sig, får personen lagt på siden i skyggen, evt dækket til med en sovepose (afhængigt af temperaturen) med vand og en brækpose inden for rækkevidde. Og så tjekker man løbende om de trækker vejret, ligger godt og ikke har det for varmt/koldt.

  Det er slet ikke hvad han gør, for når du har kastet op gelejder han dig hen til teltet og tager slet ikke hensyn til hvor fuld du er (en tilstand, han har bidraget aktivt til og intet gjort for at forhindre). Tværtimod udnytter han din dødrukne tilstand (du skriver selv at du ikke engang kan huske forløbet) til at hive trusserne af dig og hugge pikken i dig ad en eller flere omgange – og det er tvivlsomt om han overhovedet har gidet at bruge kondom (sædpletten på trøjen tyder ikke derpå). Det, du beskriver, er altså ikke sex, som du har givet et rungende ja til eller kan have fået noget ud af. Han har kun tænkt på sig selv og intet andet.
  For mig lyder det af druk-rape (lovgivningen vil nok kalde det noget i retning af grov udnyttelse af person, der er forsat i hjælpeløs situation). I mine øjne er han derfor et svin, intet andet:(

  Jeg kan heller ikke se noget glædeligt eller sjovt i at han vil ses med dig igen. Jeg tvivler stærkt på at grunden er, at du skulle have gjort et større indtryk på ham. Ud fra hans opførsel tror jeg, groft sagt, at han mest ser dig som et nemt hul, han kan dyppe pikken i efter forgodtbefindende. Og hvis det er tilfældet, så føj for ham og se at få ham væk før han udnytter dig igen. Du fortjener bedre end ham!

  Så ja, denne festivalprinsesse-historie giver mig en meget dårlig smag i munden. Der er ikke noget festligt ved den og jeg håber at den er fake.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinderslut leger Life coach #30 - Kan man score en man allerede har knaldet?