Fuck.. Måske bliver/er Bedstevennen og jeg afsløret

Festivaleventyr #1

Jeg opfordrede jer jo i mandags til at sende mig en masse sliberige festivalhistorier, og her får I så den første i rækken. Husk at sende mig flere på tinderslut@gmail.com. I er sgu nogle frækkerter, I love it!

“Hej Tinderslut!
Jeg har lige været på Roskilde Festival og vil gerne dele min frække historie. Jeg boede i Camp med ca 20 gode venner i E. I E har man fået reserveret plads, og fordi vi havde overskydende plads, kom en gruppe fyre i start-tyverne hen og fik plads i vores område.

Da musikken startede om torsdagen, tog jeg til koncert med den lækreste af dem (oh my, hvor så han godt ud!!). Vi så tre koncerter sammen og gik derefter tilbage til hans camp om natten (alle var gået i seng på dette tidspunkt), hvor vi sad og snakkede i 2-3 timer. Han rykkede tættere og tættere på mig, og jeg kunne godt mærke, at han lagde op til noget. På et tidspunkt drejede samtalen ind på spooning (fordi vi begge synes det var noget af det rareste i verden), og han sagde prompte, at vi da skulle spoone sammen, når vi skulle sove.

Da vi så lagde os ind i hans telt, vendte han mit ansigt mod sit og kyssede mig. Og damn, hvor kunne han kysse! Vi gik rimelig hurtigt i gang med flere intime ting, og pludselig (og rimelig smooth) havde han hevet tøjet af både mig og ham selv. Han satte mig øverst til at starte med, og det var SÅ godt. Derefter kom han i missionæren – og jeg var godt tilfreds. Har aldrig fået så god festivalsex! Resten af natten spoonede vi nøgne, og jeg tænker stadig på den nat med en anelse hjertebanken, for den var virkelig speciel.

Næste dag skulle han arbejde i en af boderne derude, og jeg tog hjem i bad, så jeg fik ikke set ham hele dagen. Dagen efter det, så jeg ham kun kort, og han endte med at tage tidligt hjem (det var den sidste dag). Er ret ærgerligt over, at jeg ikke får set ham igen, men er rigtig glad for mig evige Roskilde-minde.”

 

Loki-oh-yes

 

3 kommentarer

 • Anonym

  Kan efterfølge min historie med, at han nu har skrevet om spurgt om vi skal mødes i næste uge – måske er det ikke kun et festivaleventyr?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andreas L

  det lyder da som et lidt mere følsom omgang end den ellers særvanlige tilfælde af random fuldmands festivals sex.

  ps. der er ikke noget der kan slå den nærhed der er ved at lægge i ske – det er bare så dejligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuck.. Måske bliver/er Bedstevennen og jeg afsløret