Sex med Bedstevennen

Skæg og voksne turn-ons

Det er sjovt, som jeg igennem de seneste år har ændret mening med det der skæg, og hvorvidt det er tiltrækkende eller ej. Da jeg var teenager syntes jeg at skæg var noget af det mest bumsede og kiksede i verden, og jeg kunne ikke drømme om så meget som at kysse med en, der havde skæg. Jeg havde en eller anden forestilling om at det kun var folk der ikke gik reglmæssigt i bad, der havde skæg. Sådan har jeg det slet ikke den dag idag. Jeg synes skæg er sexet, mandigt og noget der virkelig kan gøre en mands stil super fed. Et statement. Det kræver dog at man gider at sørge for at det ser godt ud. Jeg er ikke til de der fuldskæg som bare har fået lov til at vokse vildt de sidste par år. Men all in all, så er jeg faktisk blevet jævnt begejstret!

Det samme gælder jakkesæt. Da jeg var yngre synes jeg simpelthen det udstrålede en arrogance jeg slet ikke kunne forene mig med. Jeg synes det var super utiltrækkende. I dag synes jeg at der er få ting der er mere sexet end en mand i et flot jakkesæt. Jeg tror måske at det (foruden at min ælder desværre har ændret sig) handler om, at jeg i højere grad i dag synes at det pisse sexet når en mand har ambitioner og nok drive til at arbejde hårdt for det han vil have – og det synes jeg et jakkesæt udstråler. Stadig en vis arrogance, men også selvsikkerhed, ambitioner, mål, selvstændighed og stil.

Jeg er ikke en person der har et krav om at en mand skal have en vis stilling eller indtægt før jeg er interesseret, så pengene betyder ikke som sådan noget, men det er simpelthen bare utiltrækkende og demotiverende at være sammen med en mand der enten ikke har nogen idé om hvad han gerne vil, eller en mand som godt ved hvad han vil, men som bare ikke gider at gøre noget ved det. Mænd som ser sig selv som et offer, og som konstant kommer med undskylder for “hvorfor han ikke kan”.

Jeg tror at det er en “voksensygdom” som jeg er ved at få. For jeg kan sgu bare ikke længere se det sexede i en drengerøv og en bad boy. Jeg synes at integritet, humor, intelligens og målrettethed er sexet. Jeg gider ikke være den klogeste i et forhold. Jo måske på nogle punkter, men jeg gider ikke at føle mig som den overlegne altid. Jeg har brug for modspil på det punkt. Selvfølgelig skal der være plads til ikke altid at have styr på sit shit, for det har jeg ved gud heller ikke altid, men jeg vil sgu overordnet set have en der generelt har en idé om hvem han er og hvad han vil. Det har Bedstevennen heldigvis, tøhø.

Er der andre af jer, der har det som mig? Altså det der med at man begynder at tænde på andre ting, i takt med at man bliver ældre? Altså ting som man aldrig havde troet at man ville komme til at tænde på? Eller er jeg bare en aldrende freak?

Funny-memes-growing-a-beard-takes-patience-524x700

 

..Også faldt jeg lige over det her billede. Jeg grinede og grinede. Så nu har I det også. Jeg ved godt at det ikke er en GIF, som det plejer, men lev lige med det.

 

12 kommentarer

 • Nanna

  Hej Tinderslut

  Jeg har et lille problem som jeg håber du kan hjælpe mig med.   Sagen er at jeg skal mødes med en fyr som jeg har skrevet med på Tinder i et par uger nu, han virker rigtigt sød og sjov. Vi skal mødes ude i byen til en kop kaffe eller en drink, men hvis kemien er der hvordan får man så lagt op til noget mere?

  Skal man spørge om han vil se en film hjemme ved ham eller måske noget helt andet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Du kunne jo spørge om han ikke har lyst til at se din/om du ikke må se hans lejlighed. 🙂 Så er du ihvertfald indenfor. Det synes jeg ville være den smarteste måde at gøre det på. Eller bare spørge om I ikke skulle lave den drink om til en flaske vin, hjemme ved en af jer. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg er 18, og har det på præcis samme måde. Dog har jeg altid haft det sådan, og er også helst sammen med mænd der er mere end ti år ældre end jeg selv. Egentlig er der efterhånden også en del fyre, tættere på min egen alder, der er modne og mandige, i og med at det virker til, at det er begyndt at komme mere på mode!
  Dét er jo også fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ja jeg tænkte også at det kunne have noget med mode at gøre, men jeg ved det sgu ikke.
   Modenhed er bare lækkert, og det udstråler et skæg, synes jeg. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Iiiih, kan ham Bedstevennen ikke snart blive omdøbt til noget der lugter lidt mere af …. Ja, kærlighed, elskov osv? 🙂 det irriterer mine øjne, nu hvor han ikke længere KUN er en bedsteven 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Haha, jo det kunne godtvære at jeg skulle overveje et andet navn til ham. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Tinderslut!

  Jeg har fulgt med i din blog i lang tid og den er så god!

  Men grunden til at jeg skriver til dig, er fordi jeg har et lille problem som jeg håber du kan hjælpe mig med!

  Jeg skal muligvis mødes med den her søde fyr i næste uge, som jeg har mødt på Tinder.
  Vi skal hjem til ham, hvor han så vil lave lidt mad også skal vi hygge med en film.

  Problemet er at jeg er jomfru og det har jeg ikke fortalt ham endnu, så spørgsmålet er så om jeg skal fortælle ham hvis ting begynder og blive hedt eller om jeg skal lade være?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jeg synes klart at du skal være ærlig overfor ham, for hvis man bliver super tændte og ivrige, så tager man det ofte ikke roligt når man endelig har sex – det kommer du højest sandsynligt til at have brug for, altså at tage det i et roligt tempo. Det er klart bedst for jer begge hvis du er ærlig omkring det. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  At kalde mig voksen og en aldrende een af slagsen er nu nok for meget. Men ikke destomindre – vil jeg bare sige jeg er SÅ enig hvad angår skæg. Mmm, de får bare lige det der ekstra. Når en Mand har skæg er han en vaskeægte m-a-n-d(i mine øjne velogmærke).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  SKØNT at læse, at jeg ikke er den eneste der hellere vil have en ‘pæn voksen mand’ frem for en ‘bad boy’-type. Jeg synes tit i mine kredse, at det kan virke lidt ‘kedeligt’ at nævne, at man hellere vil have en pæn mand, med ambitioner, intelligens og humor, end en bad boy, der dyrker bylivet og drinks 3 ud af ugens 7 dage. Jeg sætter pris på en stabil mand, med mig som prioritet. Jeg har prøvet at være i et forhold (godt nok i de tidlige teenage-år), hvor fest og gutterne var højere prioritet 😀 IKKE IGEN. Jeg har heldigvis fået mig anskaffet en af de der andre gode mænd, i jakkesæt og med humor. Skønt! Tak for en lækker blog, jeg følger dagligt med. :grinning: 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Modne mænd er dejlige! Tak for at have samme holdning. 😉
   Og tak fordi du læser med! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sex med Bedstevennen