At date en gentleman #Firstworldproblems

Hvad stemmer jeg mon på?

Nu er der jo valg, liiige om lidt (hvis det da ellers skulle have gået nogens næse forbi), og jeg er ret samfundsmæssigt interesseret. Jeg går op i politik, både når det gælder på lokalpolitik, folketingsniveau og EU-niveau. Jeg stemmer aktivt, og har mange holdninger til mange ting.

Hvilke holdninger til hvilke ting, lader jeg være med at ytre her, for nu i hvert fald. MEN! Jeg tænkte at det ville være sjovt, at høre hvad I tror at jeg stemmer, ud fra den personlighed jeg viser her på bloggen? Tror I at jeg er rød? Tror I at jeg er blå? Og tænker I at der er et specifikt parti jeg passer ind i, ud fra det indtryk jeg giver?

 

mmhm

 

51 kommentarer

 • LJ

  Stensikker blå-blok! Du virker som en karrierekvinde med et kæmpe ambitionsniveau.Måske i retning af Radikale Venstre eller lignende?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

   Radikale Venstre er rød blok…….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • LJ

   Tak for din super brugbare oplysning – hvilket jeg slet ikke var klar over. Jeg er under den opfattelse, at Radikale Venstres politik hælder mere til blå blok, end rød blok – til trods for, at “Radikale Venstre er rød blok..”

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • AP

   Man kan jo ikke sige, at de “hælder mere til blå blok”, når de støtter en rød regering…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • AH

   Uanset hvad der er din opfattelse så er den nuværende (røde) regering støttet af De Radikale. Desuden skrev du jo ‘stensikker blå-blok!’ De Radikale har på intet tidspunkt i historien været ‘stensikker blå-blok’…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • LJ

   Sjovt nok, har de Radikale lige udtalt, at de vil støtte en blå regering. 🙂 BAM

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Radikale Venstre er et midterparti. Radikale Venstre er en blanding af alt. Dog, er de modsætning af “Det Konservative Folkeparti”…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  hmmm den er godt nok svær. For mig kunne du sagtens være begge dele -rød eller blå.., men jeg hælder nok mest til at sige blå. Hvorfor, ved jeg ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Du er helt klart blå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DW

  Jeg tror du stemmer på venstre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg tror du stemmer blåt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirse

  Jeg vil tro du stemmer på et parti i blå blok, måske venstre eller liberal alliance..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  jeg tænker blå. dog ikke et bestemt parti.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg tror du stemmer på radikale venstre !!

  Kan godt forstå du synes det er en sjov “leg”. Ville også være ret sjovt hvis vi får at vide om vi gætter rigtigt, eller er helt i skoven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Blå

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg tænker også, at du stemmer blåt, men måske lidt mod midten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Tænker helt klart du er blå 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg gik herind med en forventning om at se navnet på et blåt parti komme frem, så det er helt sikkert i den ende jeg tænker du ligger! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Radikale venstre eller Venstre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luskedusk

  Jeg tror også på blå, fordi du er en karrierekvinde der tjener gode penge og går efter det du vil have. Det gør omvendt at jeg tror, at du måske ikke har så meget forståelse for folk der ikke er lige så stærke som dig, og måske synes de burde tage sig lidt mere sammen og tage mere ansvar for deres eget liv, fordi det er sådan du selv lever. Jeg tænker derfor liberal alliance eller venstre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Haha, jeg tror også du er blå, kan dog ikke helt sætte fingeren på hvorfor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Jørgensen

  Jeg tror du stemmer venstre denne gang, men jeg bliver i tvivl, fordi du kan nok meget godt lide deres holdninger men du bryder dig ikke om Lars Løkke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg vil faktisk gætte på at du stemmer rødt!
  Jeg tænker S eller måske radikale v

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bine

  Hmmm det bliver nok også blå blok herfra. En karrierekvinde med fokus på egne mål og egne behov er nok henimod Liberal Alliance. Fokus på fællesskab og dem der er dårligt stillet virker ikke som din hovedinteresse så der er vist ikke så mange andre muligheder en Liberal Alliance.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg tænker blå blok, helt klart. Umiddelbart vil jeg sige Liberal Alliance, da mange unge, der tjener godt, har det med at hælde den vej. Dog synes jeg også du har nogle egenskaber, som ikke passer helt på LA, så måske er du også noget Venstre/Konservativ

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg vil så gerne blive ved med at synes godt om dig, så jeg gætter på, at du stemmer rødt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Snæversyn

   Typisk rødt, at komme med sådan en snæversynet kommentar?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Der forsvandt vist en blinkesmiley, da jeg sendte kommentaren af sted. Sandt nok, at jeg selv stemmer rødt, men det var egentlig ironisk ment.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Hahahah SÅ sandt

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Haha ja det er det virkelig!!

   Jeg har en (rød) veninde, vi kan slet ikke tale sammen for tiden, fordi hun synes, jeg er “klam”, fordi jeg stemmer blå. Hvor blev det frie valg af???!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  BLÅ

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  Du virker som en liberal type – og det er ikke ment dårligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Ud fra min idé om dit verdensbillede, så kan jeg næsten ikke forestille mig andet end, at du er liberal!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg tror du stemmer rødt! Du virker for fornuftig til andet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Skægt, jeg var heller ikke et sekund i tvivl om at jeg tror du stemmer blå blok! Kan virkelig heller ikke sætte en finger på hvorfor, men kan se at vi alle er jævnt enige..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Eh, Altså DF og konservativ er udelukket er jeg i hvert fald sikker på…

  Tænker blå blok … og nok liberal alliance

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • R

  Rødt – Måske radikale venstre?
  Selvom du er karriere kvinde og har nævnt at penge i dine øjne er frihed, virker du også til at gå meget op i immaterielle værdier, hvilket jeg personligt koder mere sammen med rød blok end med blå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  Jeg gætter på at du stemmer Radikale Venstre baseret på din jordnære, men reflekterede tilgang til verden omkring dig. Jeg gætter på at du kan lide deres akademiske tilgang til mange problemstillinger. Men jeg tror at du secretly elsker Liberal Alliance en lille smugle for at være liberale med et kæmpe L, på trods af at de kan være lidt ekstreme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg tror ikke jeg kan give et sandfærdigt bud på et parti, men jeg tror du er i den røde blok. Jeg ‘læser dig’ som en karrierekvinde, med alle i øjenhøjde – og især det sidste strider mod et par af mine fordomme om den blå blok 🙂 🙂 . Selv er jeg placeret blandt midterpartierne – måske de radikale! Godt valg på torsdag 😀 :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Som så mange før mig har skrevet; Liberal alliance

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morten

  Eftersom du er tjøvenhavner, må det vel være Enhedslisten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg tænkte med det samme: Hun stemmer Liberal Alliance!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Rød! For du virker til at gerne vil tage hånd om dem, der har det lidt svært. Og du virker til at tænke meget på andre mennesker før dig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andreas

  mit gæt er det radikale venstre 🙂

  blandt andet fordi du har sagt at du bor på Nørrebro hvor du har sagt at du var glad for den mangfoldighed der er den bydel.

  Og den indstilling er meget udbredt blandt radikale – eller det er i hvert fald 90% sikker på det IKKE er DF. Derudover er de radikale for det meste et parti der høster mange vælger blandt folk fra de større byer.

  … det var sådan min egn lomme-filosofiske sociologiske vælgeranalyse udfra hvad jeg har læst fra dine indlæg igennem tiden.

  Gad vide om du endelig afslører det rigtige svar eller bare har verdens største griner over alle vores gæt? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg tænker venstre eller konservativ:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ved du ikke, hvad du skal stemme? Så tjek vores “Sexvalg 2015” og se, hvad andre har stemt – tihi. Godt valg til dig 🙂

  http://goo.gl/oqGnSP

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] spurgte ud i går på instagram efter at være blive inspireret af Tindersluts indlæg, hvad mine kære følgere troede jeg stemte til folketingsvalget […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MM

  DF eller Liberal Alliance

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg tror uden tvivl, du er tilhænger af blå blok.
  Udfra hvad du fortæller, om du har godt job osv. og så lyder det lidt som noget selvstændigt måske? Ihvertfald karriere kvinde, og ikke typen, der er en “svag” person i samfundet. Så mit bud er alt lige fra Liberal til Venstre. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At date en gentleman #Firstworldproblems