Tinderslut leger Life coach #27 - Sugardating

Akavet sex-moment med Bedstevennen

Forleden dag havde Bedstevennen og jeg sex. Sex som startede rimeligt akavet. For at det giver mening, så vil jeg lige fortælle, at vi i et stykke tid har haft en intern joke kørende. Jeg tror at den startede ved at jeg en dag klappede ham i røven (eller omvendt, det kan jeg ikke huske), og så begyndte vi at joke med, S&M da var the shit. Den blev kørt ret langt ud, og vi fik slynget noget Fifty Shades of Grey med ind over. Så begyndte vi, for sjov, at klappe hinanden i røven oftere og oftere, og sige ting som var S&M-relaterede.

Da vi så skulle til at have sex forleden dag, så lå vi og kyssede, længe og lidenskabeligt. Vi fik kørt hinanden mere og mere op, og jeg prøvede lidt at tage styringen. Jeg lå nederst, og prøvede på at sætte mig op, og at ligge an til at give ham et blow-job. Han skubbede mig ned, og holdt mit håndled, så jeg ikke kunne spænde hans busker op. Vi kyssede videre, og han rørte ved mig, over det hele, men gav ikke mig lov til at røre ved ham. Det var super frustrerende og skide frækt. Han tog langsomt tøjet af mig, og kyssede mig overalt. Han endte op med at give mig oralsex (som han er skide god til, hvis jeg ikke skulle have nævnt det tidligere!). Da jeg syntes at vi var nået til et punkt, hvor jeg synes det var tid til at knalde, prøvede jeg at sætte mig op. Igen skubbede han mig ned. Så stillede han sig op, og tog sin skjorte af, langsomt, imens han kiggede på mig.

Han begyndte langsomt at tage bæltet af, og stod pludselig med det strakt ud imellem begge hænder. Jeg tænkte lige pludselig “NEJ NEJ NEJ, han tror bare IKKE at jeg mente noget med de S&M-jokes! Fuuuuck, hvad gør jeg”. Vi fik øjenkontakt, og mit ansigtsudtryk havde åbenbart været meget sigende. Han kiggede på mig, som åbenbart nu kiggede på bæltet, hvor efter han ser forskrækket ud og siger “nej – neeeej. Jeg ville bare rulle det sammen!!!”. Jeg kunne simpelthen ikke lade vær’ med at bryde sammen af grin. Jeg var sikker på at han skulle til at spanke mig med bæltet. Det er også typisk at jeg tænker sådan. Det dumme ved det er, at han faktisk altid ruller bæltet sammen, når han tager det af. I kampens hede var det bare ikke lige gået op for mig. Det var super akavet. Vi endte op med at have rigtig god sex, efter at have grint og flovet os i et stykke tid.

 

devil

 

 

3 kommentarer

 • Hehe det lyder akavet, men også ret sjovt 🙂
  Mvh. Sarah
  http://www.pleasurebox.dk – pirrende oplevelser på abonnement

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hahahaha! Kan godt forstå at du blev overrasket Og yay – jeg læser gerne flere indlæg af denne slags med glimt fra soveværelset

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Dem skal der nok komme mange flere af – vi bruger en del tid derinde. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinderslut leger Life coach #27 - Sugardating