På lørdag går det ned..

Tinderslut som månedens blogger

Jeg ved ikke om I kender til konceptet “Månedens blog“, som BD skriver hver måned? Anyhow, det er en samling sjove spørgsmål månedens blogger bliver stillet, som man så svarer på. De handler blandt andet om hvor meget tid man bruger på bloggen, hvilke indlæg man er mest stolt af og råd til en ny blogger.

Den søde Christina Barré skrev så til mig, og fortalte at jeg var blevet valgt til at være månedens blog her i maj måned.

Jeg synes det er blevet super godt, og det er nogle sjove spørgsmål! Læs den hvis I vil lære mig lidt bedre at kende. Der er f.ek.s 5 ting, man ikke vidste om mig. I kan læse indlægget HER.

yay_happy

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På lørdag går det ned..