HVEM, HVAD, HVOR, HVORDAN?!

Tindersisters #26 – navlepilleri

Jeg har fået en lille sjov historie tilsendt, og jeg håber at I vil nyde den ligeså meget som jeg gjorde. Husk at I kan sende flere historier på tinderslut@gmail.com. PS. JEG HADER OGSÅ NAVLER.

“Hej super-blogger tinderslut 😉

Her har jeg lige en tindersisters historie, eller, faktisk er lige denne historie ikke om en fyr jeg har mødt på tinder, men den er simpelthen værd at dele alligevel.

Jeg har i de sidste måneder kørt hårdt på med en masse tinderdates og flirting med en masse fyrer. Denne ene fyr, som jeg kender gennem en ven, har jeg alligevel haft lagt mærke til. Måske nok fordi at han ikke er så god til at flirte, og måske ikke virkede super meget som om han ville mig – på den måde blev det ligesom lidt spændende. Alligevel fik jeg langt om længe brudt gennem isen, og jeg fandt mig selv i hans seng en sen aften. Allerede da han begyndte at kysse mig, vidste jeg godt at det ikke ville blive den bedste sex nogensinde, men whatever.

Jeg vidste dog ikke, at det ville blive super mærkeligt! Udover at hans kondomer var alt for små, og han var super glad for intens øjenkontakt (jeg er mere til en god doggy, end en kærlig missionær), var der en ting der freakede mig ud. Jeg endte det med at give ham et blowjob, og i stedet for at placere sine hænder på mit hoved eller andre normale steder, proppede han sine fingre i navlen!!! Og jo tættere han var på at komme, jo hurtigere kørte fingrene i navlen. Jeg HADER navler! Puha, det synes jeg bare var SÅ mærkeligt – navlen er jo en af de mindst erogene zoner!? Haha, jeg er tilbage på tinder, og kald mig bare overfladisk, men jeg skal ikke have sex med ham igen – en finger i navlen er bare et no go hos mig!

Hilsen hende der ikke kan lide navler!”

3 kommentarer

 • Heidi

  hahahahah, whaaat det er mærkeligt. hahahah jeg griner . årgh elsker den her blog. det er sådan nogle fuking sjove ting der sker her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg synes bestemt heller ikke at navler er sexede, og dog, for hvis jeg niver mig selv i navlen, så kan jeg mærke det i min klit. Måske det faktisk ville være rigtig godt sammen med lidt oralsex. Jeg har taget rådet til mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Navlen er også en erogen zone, så det giver fin mening. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVEM, HVAD, HVOR, HVORDAN?!