Tinderslut leger life coach #23

Svenskeren er nu ude af billedet…

Jeg tog en beslutning, med det samme at jeg vidste at det kunne blive en realitet med Bedstevennen, at jeg ville droppe alle andre “flings”, fordi jeg havde brug for at gå all in, hvis jeg skulle det her. Og så ville jeg ikke risikere at midste Bedstevennen pga. nogle flirts og bollevenner. Det betød derfor også at jeg måtte fortælle Svenskeren, at vi ikke skulle ses længere. Ihvertfald ikke med et seksuelt formål.

Jeg fortalte ham, at jeg havde nogle følelser for en, som jeg blev nødt til at fokusere på, og at vi derfor ikke skulle ses “på den måde” længere. Han tog det såmænd pænt nok, man  kunne godt mærke på ham, at han ikke synes at det var det fedeste, for selvom man ikke er kærester, eller noget der ligner, så er det bare aldrig fedt at blive valgt fra til fordel for en anden.

Men Svenskeren er simpelthen så sød og forstående, så det var ikke en super ubehagelig samtale. Han har også skrevet til mig siden, men hvor der kun var venskab at spore i beskederne. Så det er simpelthen så dejligt. Svenskeren er virkelig en god fyr, som jeg har nydt at bruge tid med, og jeg håber sgu næsten, at det bliver en af jer dejlige læsere, der får glæden af ham i fremtiden. Både som ven, bolleven og kæreste.

Jeg har været rigtig glad for at have ham i mit liv, og han er simpelthen bare en skøn personlighed. Vi har aldrig haft den der “vi bliver nok kærester-følelse” imellem os, vi har altid bare været venner med mere. Det har ikke udviklet sig, og vi har ikke forelsket os i hinanden, og det er rart at der ikke er følelser i klemme, fordi jeg tager den beslutning der er rigtig for mig. Jeg elsker Bedstevennen, og det var et valg jeg havde brug for at tage.

Jeg håber at I kan leve uden flere Svenskerhistorier herpå bloggen, jeg lover til gengæld at der kommer mange andre historier.

huh-yea

12 kommentarer

 • pernille

  Dejligt at høre – havde ventet lidt spændt på at høre om han nu var ude af billedet – og god beslutning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ja det tænkte jeg var det rigtige at gøre. 🙂
   Og nu er der jo andre der kan få glæde af manden, win win.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Bye bye svensker, we salute you!
  Dejligt at tingene falder på plads for dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg overtager haha
  Glad på dine vegne med bedstevennen og fedt at se du går all in på det og fokusere på det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Du skal være velkommen 😉
   Tak skal du have! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • H

  Kommer da til at savne de saftige historier om Svenskeren, men synes du tog det rigtige valg! Håber det kommer til at gå rigtig godt med dig og bedstevennen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan vi ikke lave den deal, at mens jeg venter på at MIN bedsteven tager sig sammen og forlader sit ulykkelige forhold, så hooker du mig op med Svenskeren?

  (Trænger virkelig til at møde en normal mand, der er god i sengen efter alle de nitter, jeg har datet. Når true love nu ikke lige er en option… 🙂 )

  Jeg hepper på dig og bedstevennen!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Du må hjertens gerne overtage Svenskeren! 😀
   Tak, jeg hepper også på dig og din!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh my, oh my, jeg melder mig frivilligt til at overtage Svenskeren! Han trænger sikkert til lidt trøst efter at være blevet vraget sådan, haha 😉
  Men når det er sagt, så kommer jeg virkelig til at savne ham her på bloggen – han var min yndling!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Du skal være velkommen til at overtage ham! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinderslut leger life coach #23