Tinderslut leger life coach #20

På lørdag går det ned..

Såehm.. Det er på lørdag jeg skal ses med Bedstevennen. Han kommer hjem til mig og drikker uanede mængder at øl. Jeg glæder mig helt vildt, og er samtidigt helt vildt nervøs. Vi har jo ikke set hinanden i et par år efterhånden, og der er bare sket SÅ mange ting siden jeg sidst snakkede med ham face to face. Vi har begge to gået igennem et break-up, jeg har startet bloggen her og er blevet ret eksponeret i den retning, jeg har været på mange dates, festet og hygget mig, jeg har gjort karrieremæssige fremskridt, jeg er blevet klogere, og mine følelser er vokset for ham, i takt med at tiden er gået.

Så jeg er nervøs. Jeg er nervøs for at jeg ikke kan lade være med at kysse ham. Jeg ved at jeg ikke bør gøre det, og jeg har ikke tænkt mig at gøre det. Men jeg har ingen idé om hvilke følelser der vil komme op til overfladen når jeg endelig ser ham. Det er skræmmende. Men på samme måde nervepirrende, på en lidt fed måde. Mest fordi jeg synes at det er fantastisk at jeg er i stand til at føle så stærkt for en, at jeg mister kontrol. Jeg er normalt meget rationel i min måde at handle på, og overlader mig sjældent i mine følelsers vold, men med ham, så forsvinder alle de rationelle tanker, og jeg føler. Jeg føler med hele mig, ud i hver nerve, alle lemmer. Jeg føler. Jeg falder.

 

bee-costume-cat1

   

2 kommentarer

 • anonym

  mange har gennem tiden skrevet om dit forhold til bedstevennen og ikke forstået, hvordan du kan føle som du gør når du ikke ser ham.

  vil lige fortælle om mit forhold til min bedsteven, som nok endda er endnu mærkligerer.(not a word, I know)

  jeg vil dog lige sige først, jeg er ikke forelsket i min, jeg er gift med en dejlig vidunderlig mand.

  jeg har kendt ham i mere end 10 år men har gennem årene haft nogle on/off perioder, hvor vi ikke rigtig har haft kontakt og så genoptaget den. jeg har ikke set ham i 6 år og ikke snakket i telefon med ham i endnu flere år. han bor i kbh og jeg i jylland, så vi har aldrig boet tæt på hinanden, hvilket har bidraget til de 6 år.

  ikke destro mindre holder jeg forfærdeligt meget af ham. han kender mig næsten bedre end ingen anden og jeg vil ikke undeværre vores forhold, uanset hvor underligt og anderledes det er.
  vi har dog planer om at se hianden i juli, hvilket jeg glæder mig helt vildt meget til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jeg kan sagtens forstå dit forhold til din bedste ven.
   Jeg håber at I kommer til at ses i juli! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Tinderslut leger life coach #20