Tinderslut som månedens blogger

Min holdning til elskere/elskerinder

Jeg har jo for nyligt luftet min holdning til utroskab her på bloggen, da det var et emne der har været blogland meget på sinde i det seneste stykke tid.

På baggrund af det indlæg, er jeg så blevet bedt om at skrive hvad min holdning til det at være “elsker” eller “elskerinde” er. Altså om jeg synes det er okay at være elskerinde, når det nu ikke er en selv der er utro. Jeg har lidt delte holdninger til emnet, og jeg synes det er lidt af en gråzone, for samvittighedsmæssigt ved jeg, at jeg selv ville have svært med det.

Jeg har brygget en lille artikel sammen til BiTE, hvor jeg går lidt mere i dybden med min tanke om emnet. I kan læse min holdning til det LIGE HER.

Hvad synes I om elskerinden? Er hun med til at ødelægge et forhold, eller er hun uden ansvar? Synes I at man har en forpligtelse til at holde sig fra det der er “optaget” eller skal man følge sit hjerte og gør hvad man vil?

Cartman

 

25 kommentarer

 • Emma

  Jeg har selv været “elskerinde” engang. Det er personligt noget, som jeg ser på det nu, jeg aldrig vil gøre igen. Ved slet ikke hvad jeg tænkte på. Fyren droppede sin kæreste til fordel for mig, men endte med at finde sammen med kæresten igen. Noget værre bøvl og jeg endte med et knust hjerte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Øv, det er jeg ked af at høre. Det er en dyr lektie at lære. :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kim

  Jeg er som udgangspunkt enig, og kunne ikke finde på at være min mand utro, da jeg ved hvor såret jeg ville blive hvis han var det.

  Men da vi mødtes, for 18 år siden, var vi begge optagede, og burde jo ikke have forelsket os – men det gjorde vi.
  Vi havde en affære eller noget der mindede om,i et halvt år, før vi vidste at vi turde hinanden.v
  Ved egentlig ikke hvad jeg ville sige – måske noget med, at utroskab er noget skidt, hvis man vil bevare et godt forhold – men nogen gange må man tage chancer, for de kan være det hele værd!
  http://superheltemor.dk/category/foljeton/page/3/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jeg tror godt jeg forstår hvad du mener. Jeg er glad for at I fik hinanden! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sulejma

  Sidste sommer rendte jeg over en mand som i den grad slog benene væk under mig……så sød og charmerende……desværre var/er vi begge gift, men vi indledte et forhold og det var mildest talt ved at ødelægge mig helt og aldeles. Jeg ville langt mere end ham (han var kun interesseret i sex) og jeg var tæt på at betale en meget dyr pris! Forholdet var svært at komme ud af igen, manden viste sig at være psykopat og vidste nøjagtig hvad han skulle gøre for at ha´ mig i sin hule hånd, for derefter at lade mig sejle min egen sø og når jeg så endelig var ved at komme mig, så slog han til igen. Det er først her i løbet af foråret jeg “har rejst mig” igen. Det har været SÅ svært og uden mine arbejdskollegaer så havde jeg nok ikke været her nu……..gør det ALDRIG igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det er jeg virkelig ked af at høre Sulejma, men hvor er det godt at du har haft fantastisk støtte på din arbejdsplads.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ser du stadig svenskeren?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det er et stykke tid siden sidst, pga. travlhed. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki

  Haha, hvorfor er det at mange bloggere for tiden beskriver et åbent forhold som utroskab?
  At have en intern aftale om at det er okay at have sex med andre, er jo netop ikke utroskab så, men et åbent forhold 😀 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ja jeg synes jo heller ikke det er utroskab, men jeg tror det handler om, at der er mange forskellige definitioner på utroskab og folks forståelse af begrebet. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  held og lykke i morgen!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg synes at vi kvinder har et ansvar over for hinanden. Selv om jeg ikke kender den kvinde der kunne ende med at få knust sit hjerte og evt. ende med at få revet det liv hun kender i stumper og stykker, så ved jeg at hun jo lige så godt kunne være en jeg holdt af… .og derfor er det mit ansvar at holde mig fra hendes mand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Tja, hvis vi alle havde det sådan, så ville verden nok være et bedre sted. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for dit indlæg, som jeg vist var én af dem, der spurgte om.
  Der er ikke noget, der er enkelt her og alle historier er deres egne. Min moral er fuldstændig imod – jeg rører ikke andre kvinders mænd af princip. Men virkeligheden udfordrer principper og nu står jeg midt i det hele fyldt af fyrværkeri, betagelse, kærlighed … Og mine følelser og min krop giver ikke en skid for, hvad min moral havde af forestillinger om rigtigt og forkert. Pludselig føles “forkert” rigtigt. Man må vist bare følge med livet så godt, man kan og undgå at dømme for meget. Man ved aldrig, hvor man ender.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Lige præcis. Det hele er fyldt med gråzoner, og det er svært at sige hvordan man bør opføre sig, før man selv har stået i det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvis man på nogen måde har oplevet utroskab, så vil man (forhåbenligt) aldrig udsætte andre for det.
  Jeg har set, hvordan familier er blevet ødelagt – både fysisk og psykisk.
  Jeg har selv prøvet at blive forladt til fordel for “en elskerinde”. Det gør ondt. Rigtig ondt. Og jeg ville ikke ønske det for min værste fjende.
  Hvis man VED at personen er “optaget”, så er man også ansvarlig for at ødelægge forholdet (dog ikke alene – den utro kæreste bærer selvfølgelig det meste af ansvaret).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det GØR super ondt. Følelser er bare et diffust begreb som man ikke kan styre selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg forstår dig til fulde, Sofie.
   Det gør vist bare altid ondt at blive forladt. Jeg er lige blevet forladt, og var jeg var “den tredje” i det forhold. Og det gør ikke mindre ondt, det gør herre-freaking-ondt. Fordi der, uanset det fuldstændig umulige i projektet, var tale om ægte følelser. Jeg var og er fuldstændig oprigtigt forelsket, uanset at ham, jeg var forelsket i, var sammen med en anden.
   Det giver ikke mening rationelt, men der er vist heller ikke megen rationalitet her. Av, siger jeg – på vegne af os alle.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes ikke elskeren/elskerinden har et ansvar over for et forhold han/hun ikke er indvolveret i, men jeg synes man har et ansvar overfor sig selv. Jeg synes man skal sætte sit værd højere end at være 2nd choice på den måde / boytoy eller hvad man nu kalder det. Hvis en person er utro er ansvaret 100% dens skyld, da de skulle beholde bukserne på! Men elskeren/elskerinden er jo bare lidt trist et eller andet sted. Man må da kunne finde bedre, tænker jeg 🙂 (Emphasizer lige her at jeg tænker elskere er lige så lamme som elskerinder ^_^ )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det kan jeg faktisk godt give dig ret i, et eller andet sted. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • s

  Når en kvinde finder ud af at manden er utro er det typisk elskerinden der får skylden og er den værste i det spil.

  Nu har jeg selv været elskerinden og min samvittighed har det såmænd fInt.

  Jeg ser det som at der alligevel er noget galt med deres forhold. Hvis ikke det var mig han kyssede med i skjul så var det en anden….

  Kvinder med mænd der har elskerindee skal se lidt mere ind ad.

  Jeg synes dermed ikke at utroskab er okay vil jeg lige understrege….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Jesus krist:( Kvinder med mænd der har en elskerinde skal se indad?? hvad med dig selv?
   Det er så utroligt naivt at være sammen med en gift mand og så tro på det når han siger at der er “noget galt i deres forhold” Virkelig?? Hvis det er mandens måde at løse problemet på, at være sammen med dig….synes du så virkelig at han er værd at være sammen med ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Helt ærligt 🙁
  Noget galt i forholdet?? Så virker det virkeligt “klogt” at være sammen med en mand der vælger utroskab i stedet for at løse parforholds problemerne først. Og så vil han selvfølgelig behandle dig MEGET bedre end konen i det lange forhold du hungre efter med ham. Synes det er virkelig synd at nogen tænker sådan – eller skal jeg kalde det naivt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • V

  Jeg har været Elskerinde . Det har jeg det helt fint med. Jeg vil ik have manden. Jeg vil kun have noget frækt sex. Jeg kunne ik finde på at beholde ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinderslut som månedens blogger