Everytime you walk away, you take a piece of me with you

Tindersisters #20 – Fra dårlig date til godt forhold

Jeg har fået en dejlig lille succeshistorie fra Tinder-verdenen. Enjoy:

“Hej Tinderslut.

Jeg har fulgt din blog siden jeg læste artiklen i Metroxpress, da mit eget tinderforbrug var helt igennem taget. Jeg skrev gerne med fem forskellige fyre på en gang. der var både ergoterapeuten, der ingen humor havde, som blev sur og tvær, da jeg afsluttede det efter et par dates. Der var ingeniøren, der i fire stive timer, uafbrudt talte om sig selv – jeg lyver ikke, hvis jeg fortæller, at han ikke stillede mig ét eneste sprøgsmål, så han var slut efter en date. Så var der snyderen, der overhovedet, og jeg mener OVERHOVEDET, ikke så meget som lignede en brøkdel af hans billeder, der var i hvertfald røget 10-15 kilo på den forkerte konto.

Men det er slet ikke på grund af alle de dårlige dates jeg skriver, fordi jeg morede mig og har en hel bagage af gode og knap så gode oplevelser med mig nu. Jeg skriver til dig, da Tinder hjalp mig igennem en vanskelig periode, hvor jeg var blvet single efter fire år og gjorde mig klar til, at finde den rette fyr for mig. Det var et dårlig forhold og jeg tror, at alle de dårlige dates, fik mig til, at tro, at jeg sagtens kunne finde noget bedre – hvor skørt det end lyder.

Nå, men jeg hyggede mig på Tinder og en dag kom der lige et perfekt match med Squash-fyren. han var sød, morsom, klog og alarmerende pæn! Efter et par ugers skriverier, fyldt med flirten og god humor, aftaler vi, at mødes. Det bliver til en øl i byen. Vi mødes og jeg er godt og grundig nervøs, fordi han er den første fra Tinder jeg virkelig kunne se potentiale i… Daten var en katastrofe, vi var begge nervøse og snakken går lidt hakkende og han siger pludselig: “Nå, skal vi kalde det en aften?” Og jeg tænker, Gud, det var det. Der går dog ikke mere end en dag før jeg hører fra Squash-fyren igen og vi aftaler en ny date. Vi har nu været kærester i 5 måneder og det er det bedste forhold jeg nogensinde har haft. Vi snakker tit om den første date, hvor han troede jeg kedede mig og ville hjem og jeg troede, at han bare gerne ville af med mig.

Så tøser, en dårlig date er nødvendigvis ikke altid en dårlig ting!”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Everytime you walk away, you take a piece of me with you