At sove sammen med et bootycall

Tindersisters #19 – At få taget sin mødom

Jeg har fået en Tindersister-historie sendt, som igen understreger min pointe i, hvor vigtig ens første gang er. Jeg håber at, især jer der endnu ikke har haft sex, læser dette og holder fast på jer selv, og jeres mavefornemmelse, når I har jeres første gang. Det er vigtigt at det ikke er noget man har det dårligt med bagefter, og det kan have en kæmpe betydning for ens sexliv i fremtiden. Husk at I kan sende mig historier på tinderslut@gmail.com.

“Jeg har nu længe fulgt din blog, og stor applaus til dig! Altid underholdene, og samtidig kommer du ind på meget dybe emner, som du håndterer fantastisk. Jeg har længe tænkt på, om jeg mon skulle sende dette ind, efter jeg læste dit indlæg omkring din første gang og hvornår man er klar. Jeg har selv en lidt sørgelig historie, omkring denne store ting, der sker én gang i ens liv. Du må gerne bruge den (hvor jeg er anonym), og hvis ikke, eller hvis du ikke får tid til at læse den, så lettede det nok mit hjerte alligevel, at få det ned på skrift.

Hvordan skal den første gang være? Findes der en rigtig eller forkert måde. Inde i mit hoved, har det altid set ud sådan: man møder en rigtig sød fyr, som gengælder ens følelser og forelskelse, så går man langsomt frem, og først når men er helt tryg ved personen, og er klar til det, skal man have sex i enighed om, at det er det rigtige. Jeg har aldrig kunne forstå de piger, som mente, at det var bare noget der skulle overstås. Da jeg læste dit indlæg ”den aller første gang” tænkte jeg, at din holdning var helt korrekt, efter min mening. Man skal fandeme finde ud af, hvordan man vil have at ens første gang skal ske, og kunne sige nej, hvis der er brug for det. Det kunne jeg ikke, og jeg ønsker ikke for nogen anden, at det samme skal ske for dem.

Det skete en lørdag i november. Eller rettere, en meget tidelig søndag morgen. Jeg var taget i byen for første gang, med min to år ældre veninde. Jeg var 15 år (og jomfru) på det tidspunkt, og mærkeligt nok, var det intet problem for mig, at komme ind på diverse natklubber. Hold da op en opmærksomhed fra mændene. Jeg var i himlen, alle de mænd der bare ville have en, købe drinks, give komplimenter og jeg ved ikke hvad. Jeg får så øje på denne fyr. Meget pæn, lyshåret, markeret ansigtstræk – lige min type. Vi danser roligt hen mod hinanden. På dette tidspunkt har klokken passeret 03.00 og jeg er godt fuld, har allerede kastet op i en håndvask og kysset med adskillige mænd, langt over min egen alder. What a slut I am, haha altså. Vi kommer så helt tæt på hinanden, og jeg ligger op til et kys og han forslår så, at vi skal gå et sted hen hvor der er lidt mere ro på. Naiv som jeg nu engang er, går jeg selvfølgelig med, og i et virvar af en masse fulde mennesker, ender vi selvfølgelig på pigetoilettet. Her kysser vi så noget så heftigt, mine bryster bliver godt og grundigt kærtegnet, og han får hånden ned i mine bukser og går i aktion. Hold da op, han vidste lige hvad han skulle gøre. Jeg prøver så at gengælde, ved at give ham et handjob, men uden særlig stor succes, da jeg er ret så beruset. Jeg får så sagt til ham, at vi ikke skal havde sex, men han ignorerer det, hvilket jeg også lidt selv gør og vi går videre. Han hiver mine bukser ned til lige under knæene og får sagt: vend dig om. Og undertegnede her, vender sig selvfølgelig om, med kroppen henover et klamt natklubtoilet. Jeg ved ikke hvad jeg tænkte i situationen, og hvorfor jeg ikke sagde stop eller nej, men jeg ville ønske jeg havde gjort det. Det var på en mærkelig måde, gået op for mig der, at nu skulle jeg have sex, og jeg havde ikke rigtig nogen følelser eller holdning til det, da vi stod der. Om det så var alkoholen eller dumme mig, det ved jeg ikke. Med en lille smule fornuft tilbage i hjernen, får jeg fremmanet: lov mig, at du trækker dig ud inden du kommer. Og han siger så, at han har et kondom. Selvfølgelig har han det, men gudskelov for det også, jeg kan slet ikke overskue, hvis jeg nu havde fået en eller anden slem kønssygdom, eller blevet gravid. Det tager ham ikke lang tid at få det på plads, og han kommer langsomt op i mig. Det gjorde forfærdeligt ondt, og alt jeg gjorde var, at blive stående og pibe et lille ”av” frem. Det ”av” gentog sig så de næste ca. femten gange han stødte ind i mig. Gad vide om han kunne mærke jeg var jomfru? Jeg aner det ikke, og det frustrerer mig. Jeg får så rejst mig lidt akavet op og han falder ud af mig, og siger: jeg er over hovedet ikke færdig. Jeg bukker mig så ned igen, og anden gang han trækker ind i mig, er det en noget bedre fornemmelse, men på en underlig og ”udfyldt” måde, som jeg ikke havde forestillet mig.

Jeg stønnede ret meget, hvilket jeg heller ikke havde troet man ville gøre, uden at spille lidt på det. Oppe i mit hoved tog det en evighed. Han blev ved og ved, og hvis jeg ikke havde været så uforberedt og ikke klar, havde det sikkert været et fantastisk knald, for han havde styr på det han lavede, og gjorde en del for at kærtegne mig under hele seancen. Da han så var kommet, trak jeg mine bukser op og vi kyssede lidt og jeg gik så målrettet ud af den lille toiletbås og kiggede mig ikke tilbage. Jeg var både pinlig og ville bare væk derfra. Dagen efter og en uge frem, havde jeg blå mærker i hele hovedbunden, af at have stødt hovedet ind i vægen foran, hver gang han stødte ind i mig. Og hele mit underliv var godt ømt dagen efter. Jeg besluttede mig for at ingen måtte vide det, jeg har så senere delt det med meget få tætte veninder, hvilket hjalp mig rigtig meget.

Nu hvor jeg tænker det hele igennem, forstår jeg ikke mig selv, for hold kæft et røvhul – men på den anden side, kunne jeg jo ”bare” have sagt nej og fortalt ham at jeg var jomfru, han vidste det jo ikke, men jeg var svag. Jeg har efterfølgende set ham to gange inde i indre by, men ladet som ingenting. Jeg tror ikke han kan genkende mig, og det burde den person der, har taget ens mødom.”

   

8 kommentarer

 • Marie

  Jeg plejer ikke at kommentere blogindlæg, men jeg kan ikke have på mig at din historie bare står ukommenteret hen. Den rørte mig dybt.

  Jeg er over de 30 år og har på mange måder været overfornuftig i mit liv. På trods af min overfornuft, så synes jeg ikke du skal bebrejde dig selv. For en gang skyld synes jeg det er legitimt at sige at du ikke kunne sige nej, fordi du var fuld. Det er jo for pokker det som alkohol gør ved en. Den slører ens dømmekraft og man kan ikke altid handle, hvis man hører en stemme i baghovedet som siger, at man er på den gale vej. Og så er der jo også det med sex at det er spændende og nogle gange også ret dejlig (selvom det sjældent er det første gang. Av det gjorde ondt). Så måske har du været lidt i tvivl om du egentlig have lyst og derfor fortsatte Det er ok!

  Selvom du synes det var en træls første gang, så er det ikke sikkert at det vil være en dum oplevelse som du fortsat vil bære med dig når du med tiden får dejlig sex. Så får du måske et andet syn på det. Sex er jo også forskelligt. Nogle gange føles det som om at to mennesker smelter sammen og alt går op i en højere himmelske enhed. Andre gange er det bare hud mod hud og er fuldstændig ligegyldigt. Og man kunne falde i søvn imens.

  Håber du kan slippe din selvbebrejdelse lidt!

  Kram og tanker fra mig!

  PS. Nej han kan ikke mærke om du var jomfru. Kun hvis der kom en god mængde blod. Det ville du have opdaget bagefter. Og det kunne jo i virkeligheden bare have været menstruation. Og han ville heller ikke kunne mærke det på din adfærd. Alle kan virke som nybegyndere når det foregår i en brandert. Trust me he do NOT know!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anika

  Hej du!

  Sikke en oplevelse, du har haft med din (uventede) første gang! Jeg tror, at selv en mere erfaren pige ville have blandede følelser med den situation. Han har været ret meget i kontrol over situtationen, og det har været svært at sige fra (især når han jo var pæn, prøvede at gøre det godt for dig, og det gik så stærkt). Jeg ville nok selv have haft en “skete det der virkelig?” fornemmelse efter en sådan oplevelse.

  Du skal have ros for at stå frem med det, og det er godt, du har fået talt det igennem med dine veninder. Det vigtigste er, at du får bearbejdet dine tanker omkring oplevelsen.
  Og det kan godt være, at det var “din første gang” med “penis i vagina”, men det var ikke din første gang “sex med én, du er vild med”. Tænk på, at dén “første gang” har du stadig til gode, og jeg lover dig, det bliver meget anderledes. Nu har du haft dit første one night stand, men kan stadig glæde dig til første gang du “elsker” med nogen (hehe)!

  Jeg kan godt forstå, hvis du føler dig brugt og mærkeligt tilpas efter din oplevelse, og selvfølgelig er det langt fra en optimal første gang. Men måske kan du bruge det konstruktivt og tænke, at det ikke var “spild” af din første gang, men en anderledes form for sex som du nu har prøvet, og som en slags pejlemærke for hvor dine grænser går, som du kan bruge til evt. at undgå en sådan situation igen, hvis det ikke var rart.

  Måske kan du bruge mine tanker til noget – fik lyst til at skrive til dig efter at have læst din historie. Må indrømme, jeg blev lidt rørt over sidste sætning, for du har så evigt ret!
  Al held og lykke til dig fremover <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Hej Anonyme.
  Jeg er rigtig glad for, at du har skrevet din historie her.
  Jeg er på nuværende tidspunkt stadig jomfru og på den anden side af 20 år. Derfor har jeg længe overvejet, om jeg skulle finde en, og få det “overstået” med. Især fordi jeg føler, at jeg er den eneste i min omgangskreds, når nu jeg er så “gammel”, som jeg er.
  Ærlig talt, så har din historie fået mig på andre tanker, og overtalt mig til at vente til dén rette og dét rette tidspunkt.
  Tak fordi du delte din historie – jeg er sikker på, den hjælper andre end mig.
  AM

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg må indrømme, at jeg ikke helt forstår hvorfor afsenderen bebrejder ham fyren på den måde? Det er jo sådan set hendes egen skyld at hun ikke kunne finde ud af at sige nej og tage et ansvar for sin egen krop – også selvom hun havde drukket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

   Hun skriver da “– men på den anden side, kunne jeg jo ”bare” have sagt nej”. Jeg synes, at man lige skal have i tankerne, at hun kun er 15 år gammel, og at hun muligvis ikke har haft kontrol over situationen. Efter min mening, er det ikke en “bebrejdelse” fra pigen, men mere at hun skammer sig over sig selv, og over at han som den “voksne” udnyttede hende i et svagt øjeblik.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tindersister

  Den første gang bliver noget underlig og fuldt noget for manges vedkommende.
  Lov mig ikke at slå dig selv i hovedet over det her – hvis du læser med derude!
  Du blev revet med af stemningen, og det er selvfølgelig ærgerligt, når det lige er ens første gang!
  Men du må bare ikke tro, at du er den eneste som det her er sket for. Og der venter en masse dejlig sex på dig derude.
  Kh. Hende, der mistede sin mødom på en tog-station.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Det lyder ikke decideret behageligt på nogen måde, og ja, mavefornemmelse er alting når det kommer til sex og den første gang. Er meget glad for jeg selv endte med at gøre det med min daværende eks-kæreste som var sød og betænksom. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Kære dig.
  Det er super ærgeligt, at du har fået en dårlig oplevelse med din første gang! Men som flere andre også skriver, er du (desværre) absolut ikke ene om sådan en oplevelse. Og tro mig, du kan sagtens komme videre fra det, og få en perfekt anden gang, og et godt sexliv på trods af dette. Og du skal absolut ikke bebrejde dig selv for din manglende evne til at sige fra pga. alkoholen!! (Men måske bruge historien til at være mere bevidst om dit indtag i “utrygge rammer”. Man bliver desværre SÅ nemt/ofte udnyttet når man bliver for fuld, især som ung pige (igen, taler desværre af erfaring)).

  Min egen første gang, var da jeg lige var fyldt 15, og i en kæmpe nytårsbrandert til en privat fest var gået kold / havde lagt mig til at sove i et værelse. Husker kun små brudstykker af at være sammen med og miste min mødom til tilfældig fyr (perifær ven) den nat, men husker tydeligt at jeg fortrød det umiddelbart efter. Han brugte ikke kondom, så oveni fortrydelsen var jeg sindssyg bange for at være blevet gravid. Præcis et år efter prøvede en nær ven, som jeg havde betroet mig til, at udnytte en ligeså gedigen brandert til samme formål (classy!!), men der formåede jeg at sige nej, på trods af at jeg var meget fuld og mega tændt. Så trods alt kunne min erfaring bruges konstruktivt, og bevidstheden om at det ikke er sådan det skal foregå, kunne godt trænge igennem alkoholen til min fornuft:)
  Lidt over to år efter min første gang, havde jeg min anden gang, med min første “rigtige” kæreste. Vi var vildt forelskede, og det var rigtig dejligt – lige som det skulle være.
  Siden da, har jeg da både haft fantastiske og mindre heldige oplevelser. Men den dag i dag (er 31 år) er historien om min første gang ikke noget der fylder noget overhovedet.

  Jeg kan godt forstå at du er ked af det, men prøv for alt i verden ikke at bebrejde dig selv. Det er fuldstændigt menneskeligt det du har gjort. Mit råd er at du gør hvad du kan for at din næste gang bliver med en du holder af, og som holder af dig, og så er jeg helt sikker på at du nok skal komme rigtig godt videre herfra!!
  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At sove sammen med et bootycall