De er gået fra hinanden

Sex-musik #2

Kan I huske dette indlæg hvor jeg fortalte at jeg har nogle sange, som jeg godt kunne tænke mig at have sex til. Jeg havde egentligt tænkte mig at lave en lang række af disse indlæg, også fordi I læsere havde uendeligt mange lækre forslag til sange, som kunne få blodstrømningen igang. Det kom jeg pludselig i tanke om, og nu har jeg fundet endnu en sang i rækken, som jeg synes er usandsynligt sexet.

Denne gang er det Bodyrockers “I like the way”. Mange kender den nok fra stunder på dansegulvet for år tilbage. Jeg synes simpelthen den sang er SÅ sexet, både på grund af hans stemme, men også at han “taler” og ikke synger næsten hele sangen igennem. Så har sangen også bare en rytme man automatisk begynder at bevæge sig sexet til. Hvis man mangler en temasang der gør at man føler sig fræk, så er den sang et udmærket bud!

Hvad synes I, er den sexet? Og hvad har I ellers af sexede favoritter?

 

21 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De er gået fra hinanden