Jeg overvejer noget...

Sådan slår du op på en ordentlig måde

Jeg har efterhånden en del break-ups på bagen. Både som den der slår op og også som den der bliver slået op med – ingen af delene er fede, men nogle gange er det bare den bedste løsning for begge parter. Nu er det jo ikke vanvittigt længe siden, at jeg slog op med Eksen. Vi havde været sammen længe, og det var en hård beslutning, men den var vigtig for mig. Jeg har fundet ud af, at det er dejligt at være sig selv. Jeg nyder min frihed og jeg nyder at lære mig selv at kende.

Jeg har skrevet en lille guide til hvordan man slår op på den bedste måde, om jeg har været god til det, det ved jeg ikke, og det er der garanteret delte meninger om, men jeg bestræber mig altid på at gøre sådan noget så skånsomt som muligt. Jeg ved at der er flere af jer skønne læsere, der som jeg gjorde, går med en voksende tvivl om, om I er sammen med den rette person, og at der er nogle der har taget beslutningen om at det skal stoppe. Til jer vil jeg anbefale at have min lille guide i tankerne.

I kan læse min guide lige HER.

 

yj2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg overvejer noget...