SPØRG MIG OM ALT!

Har I set hvem jeg tænder på?

Jeg har lavet en lille liste til www.bite.dk, over mænd jeg tænder på. Det skal lige siges, at jeg kun crusher på dem, på grund af deres stemmer. Men helt ærligt ikke? De har jo nogle for vilde stemmer.

I kan læse hvem, lige HER.

Er der andre der har det som mig? Altså, at man kan tænde på folk, udelukkende på grund af deres stemmer? I så fald, hvem tænder I på? Og hvad kan få jer op i det våde felt? Nogle underlige ting, der kan tænde jer?

 

teletubbies

 

29 kommentarer

 • Anna

  Jeg tænder ufatteligt meget på rødhårede fyre. Jeg synes, at de kan være noget af det mest sexede og mandige.
  Ones you go red, you wan’t leave your bed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Haha, ja det hører man ikke så tit. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Andreas

   jamen, jamen gingers har jo ingen sjæl 🙂

   ej den joke er vist også gammel at den har fået skæg og er gået på plejehjem 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Hahaha eeej, not okay! :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • L.

   Samme her! Thank god, at jeg fandt mig en rødhåret kæreste 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nastassja

  Jeg har det på samme måde med stemmer! Det kan gøre en mand vældig tiltalende 😉 Det er dog ikke dem alle, som jeg kan være med på :sweat_smile: Men er 100% med på Steen Jørgensen! Oh dear god. Stig Rossen har jeg ikke overvejet før, men kan godt se hvad du mener 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andreas

  jeg synes nu teletoppies havde været sjovere 🙂

  skægt du nævner det med stemmer som noget der… ja.. gør dig lidt våd i trussen 😀 for det faktisk undersøgelser der siger at kvinder for det meste er mere auditive imens mænd er mere visuelle. Lidt en floksel men det lyder som om der lidt noget sandhed i det.

  men ku det som gør at du tænder på dem ikke også være at de er meget dygtige og talentfulde til de som de arbejder med? selv som hetrosekuel mand kan jeg da godt forstå hvis man som kvinde synes det er lidt hot 🙂 ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jo jeg synes helt klart at det er et turn-on at mænd er dygtige til det de arbejder med, men i disse tilfælde er det nok specifikt deres stemmer der gør det for mig 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Af en eller anden mærkelig grund synes jeg at mandelige hænder er noget af det frækkeste. Hvis en mand har sådan en rigtig kraftig og markeret hånd hvor man kan fornemme hvor blodårerne går, ved ikke hvorfor det lige er det, men er helt vild med det, lidt skørt måske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jeg er også vild med hænder! Måske fordi man forestiller sig hvad de kan gøre ved en 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Dejan Cukic har satme også en lææææækker stemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julio

  Er fuldstændig enig i at stemmer kan være sexede. Tænder selv på Ella Eyre, hun måtte sgu godt hviske mig i øret inden jeg skal sove 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det er også en sexet stemme hun har sig! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Din vildeste sexfantasi?

  Gode tips til at ride en fyr?

  Hvis du var en dreng, hvad tror du så du ville være det frækkeste en pige kunne gøre ved/med dig i sengen?

  Ser du stadig svenskeren? Får vi snart nogle saftige historier? Og tager han dig stadig analt?

  Har du altid fået meget opmærksomhed fra det modsatte køn?

  Har du været sammen med en pige, eller haft lyst til det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det der med at tænde på lækre mande stemmer kender jeg alt for godt! Det er nogle gode eksempler du kommer med, men fra udlandet er en af mine farvoritter en der hedder Mark/Markiplier som laver Youtube videoer!
  Amen mums altså!!! https://m.youtube.com/watch?v=b7d2cvp_bSE

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det vil jeg tjekke ud. Dejligt at jeg ikke er alene med det 😉 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis mænd har flotte arme! Med lidt tydelige blodårere og sådan, haha. Det synes jeg bare er nice (Y)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Bai-d ! Den stemme er fræk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det må jeg vist lige tjekke ud tror jeg 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimie

  Ronan keatings stemme når han synger “no matter what” men han er jo også en flot fyr ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Kender alt for godt det med mænd og stemmer. Chris Hemsworth har den lækreste stemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Farveprint

  Hvor er det dog fantastisk, at finde ud af, at andre end jeg selv, er pjattet med Søren Pilmark! Her går jeg og bliver godmodigt småmobbet, pga det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Manden er jo vidunderlig. Um num num.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Farveprint

   Hov… kan se en del af mit opslag er væk. Skrev videre at Michael Poulsen, har en lææææker stemme i mine ører. På et track som Ecotone… uha altså… den måtte han gerne synge lige direkte ind i mit øre. Han kan altså noget

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det bliver jeg da lige nødt til at høre. Tak! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPØRG MIG OM ALT!