Tindersisters #21- semistalkende tinderdate

De er gået fra hinanden

Han skrev det til mig i weekenden, Bedstevennen. Han og kæresten er blevet enige om at gå fra hinanden. Han har det ad helvedes til, men synes at det er den rigtige beslutning. Jeg har det også ad helvedes til. Mest fordi jeg ved at han har det skidt lige nu. Men også fordi jeg er bange for at de alligevel vælger at prøve igen, som så mange gange før. Jeg troede at jeg ville blive glad for det, altså at de er gået fra hinanden. Men det er jeg ikke. Eller jo. På en måde jubler jeg indeni, på en anden måde ikke. Jeg håber, at han/de holder fast i beslutning, og forsøger at blive lykkelige hver for sig, da det ikke kunne lade sig gøre at blive sammen. Jeg håber at denne beslutning vil gøre, at jeg bliver en større del af hans liv, og at vi begynder at se hinanden igen. Som venner eller som mere.

Jeg tror måske bare at jeg er lidt chokeret. For jeg troede nok faktisk ikke, at det ville ske. Jeg troede nok at de ville blive i forholdet, selvom det ikke var godt. Nu har de valgt at gå fra hinanden, og det vil knuse mit hjerte på så mange forskellige niveauer, hvis de finder sammen igen. Så jeg er en bangebuks for tiden, og jeg prøver på at være objektiv og rummelig.

Jeg støtter ham, og taler med ham når han har brug for det. Jeg prøver at opmuntre ham og at fortælle ham at det nok skal gå, det hele. Jeg kan sgu godt forstå at han har det skidt, det er jo et sindssygt langt forhold man pludselig vælger fra, han kender jo nærmest ikke til andet. Det er jo en kæmpe omvæltning i hans liv, og jeg kan sagtens følge ham i hvor frygtindgydende det kan være. De bor jo sammen, og gør det nok også lidt endnu, da han lige skal finde ud af hvor han kan være indtil han selv finder et nyt sted – hun beholder lejligheden. Han siger at hans gode kammerat har tilbudt ham et værelse ved ham, og det tror han at han gør.

 

lot-of-feelings

 

 

16 kommentarer

 • Frederikke

  Syntes du skal være ærlig overfor ham og fortælle hvad du føler 🙂 Det gjorde jeg da min bedsteven og hans ex gik fra hinanden – idag har vi hus og prøver på at få børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det har jeg også tænkt mig, jeg vil bare ikke smide bomben den første uge, de er fra hinanden. Han har nok at forholde sig til lige nu. 🙂 Men tillykke med dig og din Bedsteven!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mille

  hej, jeg synes du skal læse maria gerhardt ‘der bor hollywoodstjerner på vejen’, jeg tror meget at du kan relatere til den. hun venter også på sin kommende kæreste i mange år før hun tager sig sammen til at fortælle hende det. den er rigtig god 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  jeg tror som sådan ikke at der er en rigtig eller forkert måde at tackle sådan noget på, man må bare prøve så godt som muligt når der er SÅ mange følelser indblandet. både dine modsigende (hvilket jeg forstår), hans og et sted også hendes. man skal respektere alle de år de har brugt sammen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ja præcis. Så jeg er splittet og forvirret.. Og glad.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan han ikke bo ved dig et stykke tid? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Er det upassende at skrive at jeg har ventet på det her indlæg?? Ærligt det har jeg sgu. Håber det flasker sig det hele..! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andreas

  bum. Ja det sku noget af en ændring. Men der er har lidt været et mønster af at slå op og finde sammen igen i deres forhold?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Giv ham noget mere tid end en uge.
  Jeg har stået i hans situation, og er glad for at vi ikke fandt sammen kort tid efter mit brud. Jeg skulle lige have et par måneder til at sunde mig, før jeg var klar nok til noget der ikke automatisk ville ende i lort pga mine ustabile føleler ifbm bruddet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ja, det har jeg også tænkt mig. Især fordi jeg ikke har nogen intention om at blive en rebound. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catherine

  Bedstevennen, er ikke 4 år, og er ej faldet ned fra træet. STOP med at pakke ham i alt det der medlidenheds vat!

  Du skal selvfølgelig ikke kaste dig over ham, som en sulten løvinde. Men vær ærlig, samtidig som du er der for ham. Let for mig at sige? Måske, men et langt liv giver bitre erfaringer på den konto..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Well, jeg gør det når jeg er klar til det, og når det føles som om han er lidt mere stabil følelsesmæssigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tindersisters #21- semistalkende tinderdate