10 Personlige #2

Tindersisters #17

Kære læsere. Hermed endnu en Tindersisters-historie, denne gang en mindre heldig. Jeg er SÅ glad for at I sender dem, og det må I gerne blive ved med (til tinderslut@gmail.com). Det er med til at give folk et realistisk og farveriugt billede af hvordan datinglivet er for mange kvinder (og mænd, START SÅ LIGE MED AT SENDE NOGLE HISTORIER SNART!). Værsågod:

“Kære Tinderslut.

Thank god for at du findes! Undskyld den måske overvældende statement, men jeg er simpelthen fan! Jeg har læst Tindersisters historierne og både grædt af grin og krummet tær, og har nu besluttet mig for at dele, min til dato værste tinderdate.

Jeg har haft tinder i en del måneder og har både haft succes sex og knap så succesrig sex, denne historie handler om den sidste kategori af sex.

Here it goes.

Jeg var blevet droppet af en fyr jeg havde set en del til, og skulle nu bare ud og have et rebound, så jeg kunne glemme, hvad jeg troede på daværende tidspunkt troede var the love of my life. Jeg matchede med “ Thomas” på Tinder, og der gik ikke længe før han smed den første besked, han var rimelig direkte, og fik tændt ild i grotten – so to say.
Vi aftalte at mødes efter hans vagt som bartender, en lørdag aften, hvor jeg alligevel var ude med en veninde. Han joinede os til en øl, og jeg synes han var lækker og ikke mindst virkelig sjov!

Klokken blev mange, og eftersom min veninde også havde fundet en sød fyr som hun ville tage med hjem, joinede jeg “Thomas” og vi gik hjem sammen. Da vi kom hjem til hans lejlighed ville han lige hoppe i bad, fair nok tænker jeg, og bliver vist ind på hans værelse, lynhurtigt spotter jeg hans sengetøj som er Ringenes Herrer, jamen herregud jeg har jo selv et sengebetræk med prinsesser tænker jeg, men næææ nej, 2 sek efter spotter jeg en bog på hans sengebord, Politikkens store bog om rollespil, hell no når jeg lige at tænke, før han træder ind i værelset nøgen og afslører hans “lanse” som får mig på andre tanker, og jeg bliver enig med mig selv om, at han jo har virket flinkt og han jo bare skal være et rebound.

Vi går igang med herlighederne, og der går ikke længe før jeg bliver bekræftet i, at jeg skulle være smuttet efter at have set den bog på hans bord. Jeg er igang med at ride ham da han pludselig tager fat om begge mine bryster, og næsten ælter dem som var det fars der skule laves til frikadeller! og jeg må skifte stilling til missionæren for at få mine bryster i sikkerhed. Det viste sig bare at være en endnu dårligere ide, godt nok har han nu kun en hånd fri, men han svinger mig en ordentlig lussing ud af det blå, og jeg bliver helt paf. “Thomas” kommer i samme øjeblik han smider lussingen og lægger sig så bare ved siden af mig og smiler. Jeg synes jo situationen er sindssygt akavet, men klokken er 6 og jeg beslutter mig for bare at blive der til  jeg kan tage bussen hjem. men “Thomas” vil lige ligge og snakke lidt, eller det vil sige han fortæller de sygeste racistiske jokes og viser mig billeder af ham selv på facebook udklædt som nonne med en kæmpe stor påspændingsdildo, som han btw lige fik nævnt lå i en skuffe på hans værelse, hvis nu det skulle være.

Jeg tog rimelig tidligt hjem og kunne til min forfærdelse finde adskillige små blå blodsprænginger på mine meget ømme bryster….
Det match blev hurtigt slettet igen.

Hilsen en Tinderslut fra provinsen.”

4 kommentarer

 • Laura

  Hahahahaha, hvor er det sjovt! :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  O-M-G! Det lyder decideret skrækindjagende, stakkels bryster, og stakkels ansigt! Puha, hvordan i alverden kan man tænke at en lussing er helt ok når man først lige har mødt personen???!!! Puha…. :fearful:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Ejjj, så blir det da næsten ikke værre! Kan lige se den der meeeega akavede stemning for mig…. haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KHS

  Jeg er så færdig af grin! :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 Personlige #2