Tinderslut leger life coach #16 - barnlige spil

Jeg synes i virkeligheden at oralsex er..

.. liiidt overvurderet. Jo det kan være skide lækkert. Og jo, man kan få mindblowing orgasmer af det. Men faktum er, at jeg ikke altid føler at jeg har fået mit behov opfyldt, når jeg bare har fået oralsex. For at være helt ærlig, så synes jeg det er lækkert og skide frækt, men jeg kan bedst lide når det er en form for forspil, til samleje med en partner. Jeg synes at det er langt mere intimt og tilfredsstillende, faktisk at knalde.

Der er ret mange mænd, der ikke stopper med at give en oralsex før man har fået en orgasme, og det synes jeg faktisk er synd. For jeg behøver ikke nødvendigvis at have oralsex der ender i en orgasme, jeg ser det mere som noget der tænder mig helt vildt, og gør mig liderlig og klar til selve samlejet.

Man skal ikke kimse af en god gang oralsex, hvis det er den eneste mulighed man har, og det kan også være ganske fint, hvis det ikke ender i samleje, ind imellem. Men som udgangspunkt vil jeg helst have oralsex i forbindelse med samleje. Det kan også vare skide lækkert at stoppe op, midt i et samleje, for at give hinanden oralsex, for derefter at knalde videre bagefter. Altså som en afbræk, så det ikke bliver for kedeligt bare at ligge og pumpe løs i hinanden. Sagen er nok den, at jeg elsker at få mit g-punkt stimuleret, og at det ofte er det (eventuelt samtidigt med at klitten bliver stimuleret) der giver mig de vildeste orgasmer (udover analsex også). Derfor kan jeg faktisk også bedst lide når fingrene er i brug, når jeg får slikket fisse.

Oralsex bliver ofte omtalt som guds gave til kvinder, og det er jeg også enig i – bare ikke som en helhed, men nærmere som en del af samlejet. Jeg ved sgu ikke om jeg er alene med den følelse? I må lige komme med lidt inputs i kommentarfeltet, for der er ret mange der ikke helt forstår hvorfor jeg har det sådan. En af mine veninder sagde til mig “du har bare ikke haft virkelig god oralsex så“, og jo det har jeg. Virkelig. Svenskeren er et pragteksemplar på en mand der er fantastisk til at give oralsex. Jeg kan bare bedst lide når det også er efterfulgt af noget andet.

 

Mark-Zuckerberg

40 kommentarer

 • Amalie

  Jeg har det på præcis samme måde, som du beskriver det! Troede jeg var den eneste…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Åh enig enig enig!! Troede jeg var helt alene med den følelse.
  Oralsex kan virkelig være lækkert. Det kan det. Det kan også være røvsygt. Men lige meget hvad det er, så har jeg altså brug for noget action på et tidspunkt.

  Synes det er super frækt som forspil men jeg er ikke i nærheden af at komme af det.
  Jeg føler mig faktisk en anelse snydt hvis det ikke slutter af med samleje.

  Så jeg kan kun erklære mig enig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er faktisk enig i at det er overvurderet, i hvert fald det at modtage oralsex (: Indtil for nyligt kunne jeg slet ikke se det fede i det og fandt det en smule akavet. Men så mødte jeg en fyr som åbenbart satte sig for, at jeg altså skulle lære at nyde det og det er bestemt lykkedes :b Jeg synes dog også at det er bedst, når det leder op til sex.

  Det kan selvfølgelig også godt være at alle andre, der har forsøgt sig, bare har været dårlige til det :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Altså, jeg har haft meget god oralsex, men jeg kan stadig bedst lide når det leder op til samleje 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Nu må vi heller ikke glemme, at der er mange (i hvert fald ud fra mine erfaringer), der ikke kan finde ud af, hvordan man slikker fisse. Pardon my french 😉 Og hvis de ikke kan finde ud af det, så kan det sgu være rimelig ligemeget. Måske har jeg bare været uheldig ikke at opleve en rigtig god omgang oralsex – synes ellers jeg har forsøgt til vejlede og komme med små fifs during the act.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jeg kan bestemt også virkelig godt lide oralsex, det er slet ikke det 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuldstændig enig!
  Under oralsex når jeg på et tidspunkt til et punkt, hvor jeg er sådan “nu vil jeg altså have dig inden i mig”.
  Noget af det mest utilfredsstillende er en fantastisk omgang oralsex, hvor jeg får orgasme, og vi så ikke knalder bagefter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er store M

  Altså nu synes jeg selv, at jeg er i forhold med en sand mester når det gælder oralsex (faktisk også sex generelt).
  Oralsex er virkelig lækkert, men jeg foretrækker det også som forspil til sex – mest fordi vores sex er fantastisk, men også fordi jeg ved min kæreste er in låååve med vores sex.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ja det er det jeg mener – selvom man er sammen med en der er virkelig god til det, så er det bare lækkert at have sex!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  hvor er jeg glad for at jeg ikke er alene! Jeg har altid følt det virkelig akavet at modtage oralsex (ikke at forveksle med at give, som jeg absolut synes er frækt!), men har efterhånden lært at nyde det. For mig er det dog stadig en del af forspil, en pause fra sex eller en quickie – det bedste er helt sikkert at blive slikket, og så efterfølgende en god omgang lækker sex! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik

  Et maskulint indspark. Personligt tænder jeg vildt på og elsker at give oralsex. Men det skal også efterfølges af samleje og så oralsex som afslutning! Så er vældig enig med Tinderslut

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Dejligt med mænd der stemmer i! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Andreas

   jamen som mand er det da også lidt lige som kun at ville ha forretten og helt glemme hovedretten? :grinning:

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Hvis man kun har oralsex eller hvad? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Andreas

   ja netop – at få en god guffer OG sex er da bare dobbelt op på nydelse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • X

  Så enig!!!!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne simpelthen ikke have sagt det bedre selv. Jeg er så så så enig! Har næsten lyst til at printe dit indlæg ud og have det til at udlevere til alle fremtidige lagengymnastikpartnere! :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   GØR det :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Andreas

   hah det kunne nok være en hjælp for forvirrede mandspersoner :grinning: – det kunne nogen gange være rart hvis i kvinder kom med en manual :satisfied:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ej hvor er jeg “glad” for at du også har det sådan! Troede jeg var helt alene, mine veninder kalder mig skør og uvidende når jeg siger at jeg har det sådan med oralsex/cunnilingus. Det er da rart og dejligt, ingen tvivl dér, men jeg får MEGET mere ud af pik-i-fisse-sex. Jeg bliver mere tilfredsstillet af “bare” almindelig sex uden orgasme, end bare orgasme. :sweat_smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ellim

  Jeg har det sådan med oralsex, at det er freaking amazing. Men jeg kommer til et punkt under oralsexen hvor jeg bare tænker “Ok det er flot og dejligt, men nu skal du knalde mig”
  Føler virkelig ikke jeg er “tilfredsstillet” hvis jeg kun får oral. Der skal ligesom være en “ending” Så jeg er 100% enig med dig Tinderslut 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymfyr

  Tror nu vi allesammen har det på den måde. Ingen ville stille sig tilfreds med en som er ekstremt god med sine hænder og/eller mund alene. Det er et kæmpe plus, det er det da, men det kan ikke stå alene. Pik i fisse skaber bare en mental stimulering som hånd og mund aldrig vil nå til sokkehøjde. 🙂
  Ps hvad er egentlig din nedre aldersgrænse på tinder, hvis det altså er noget du gider svare på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Altså tænker også, at det jo sagtens kan skyldes, at der er rigtig, rigtig mange kvinder, der ikke kan komme ved “ind og ud sex”, so to speak. Så oralsex (og/eller stimulering af klitoris) derfor er den eneste mulighed for orgasme for mange kvinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L.

  Altså, jeg er også ret enig. Og jeg er endda (mest) til kvinder. For mig er det på alle måder bedst, hvis jeg bliver knaldet (ja, fingre er jo at blive knaldet i lesbisk jargon) imens personen slikker mig. Og så gerne stopper med oralsexen lige inden jeg kommer, for så at afslutte det med stimulering af G-punktet. Mind-fucking-blowing.

  Om det er dildo, finger eller for de flestes vedkommende, pik, er i og for sig ligegyldigt. Så længe man lige får den rundet af. :sweat_smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  What you said, sister!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KHS

  Du er bestemt ikke alene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Gudskelov at jeg ikke er alene om det! Får ofte lidt dårlig samvittighed over, at jeg ikke 100% værdsætter når min kæreste gir mig oralsex.. Selvom det er ih og åh så dejligt! Det skal helst føre til samleje efterfølgende..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg er så enig. Det er lækkert, og det gør mig stang liderlig efter PIK! det må ikke slutte der…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Årh ja.. Jeg har dog kun været sammen med min kæreste, men jeg har det på samme måde! Det første seksuelle vi lavede sammen, var hvor han slikkede mig og det var helt fantastisk! Han er dygtig til det, men efter 1 års forhold er jeg stadig aldrig kommet af det.. Det stimulerer mig ikke, men gør mig liderlig. Jeg kan komme af det, hvis han samtidig giver mig finger – men så er det ikke udeladende oralsex. Er lidt jaloux på hvordan min forestilling om hvordan oral-sex for mænd må føles :’D Har snakket med ham om det, og han tror også at der er en markant forskel. Men ja, helt klart overvurderet med det der oral sex

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinderslut leger life coach #16 - barnlige spil