Tinderslut leger life coach #17 - En behagelig føste gang?

Jeg har stjålet..

.. disse spørgsmål ovre fra dejlige Christinas blog. Hun har besvaret disse spørgsmål, og jeg synes at det var en super fin måde, at give hendes læsere et bedre indblik i, hvem hun er. Så nu leger jeg sammen leg.

1. Har du nogensinde gjort noget ulovligt? Jeps. Jeg har kørt 2 på cykel utallige gange. Jeg har også haft offentligt sex, hvilket kan kategoriseres som blufærdighedskrænkelse og derfor give bødestraf. Jeg tror dog ikke, at jeg er blevet opdaget nogensinde, så det har ikke været aktuelt.

2. Hvad er det mest pinlige, du har gjort? Jeg har SÅ mange pinlige historier, at de slet ikke kan tælles længere. Som oftest har det noget med alkohol at gøre. Det der med at beherske sit indtag, er ikke noget jeg så tit gør mig i.

3. Hvad er dit bedste barndomsminde? Jeg tror at det må være uendeligt mange filmaftner med min søster.

4. Hvordan ville dine venner beskrive dig? Mine venner beskriver mig oftest som ekstrovert, ærlig, sjov og lidt “for meget”. Min familie vil nok beskrive mig som stædig, ambitiøs og kærlig.

5. Hvilke lege legede du som lille? Jeg var stor fan af lego, bamser og biler. Jeg elskede også at lege udenfor, som f.eks. at klatre i træer.

6. Hvad var dit allerførste job? Jeg tror at det var som avisbud.

7. Hvis en lampeånd gav dig 3 ønsker, hvad ville du så ønske? Jeg ville ønske mig et uendeligt pengebeløb. Penge er frihed til at gøre de ting jeg godt kan lide, og frihed er for mig lykke. Så ville jeg ønske min familie et langt og lykkeligt liv. Til sidst tror jeg at jeg ville ønske noget godt for klimaet og miljøet.

8. På en skala fra 1-10, hvor glad er du så lige nu? Lige nu ligger jeg nok på en 6’er. Det kunne være bedre og det kunne være værre.

9. Hvad er det dummeste, du nogensinde har gjort? Jeg tror, faktisk at det er, måden jeg behandlede min søster på, da vi var børn. Jeg var virkelig ikke sød ved hende, og jeg tror at det har mærket hende mere end hun selv ved. Det ville jeg gøre om, hvis jeg kunne.

10. Hvor i verden vil du allerhelst rejse hen? Thailand, Australien og Tanzania.

11. Hvad ville du gøre, hvis du vandt en million dollars? Jeg ville købe en stor og lækker lejlighed i indre by. En hvor der er plads til at få børn, hvis man engang vil sådan noget..

12. Hvis du var et dyr, hvilket ville du så være og hvorfor? Jeg tror at det må være en kat. Jeg er selektiv med hensyn til hvem jeg vil have i mit liv, og jeg er meget selvstændig. Hvis ikke det ville være en kat, så tror jeg at jeg ville vælge en fugl, mest af alt, fordi jeg godt kunne tænke mig at prøve at flyve, og hvordan det føles, at have en sådan frihed.

13. Hvad tror du der sker efter døden? Jeg ved det ikke helt. Nogle gange tror jeg ikke at det sker noget, andre gange tror jeg nogen hen af reinkarnation, og nogle gange tror jeg at ens sjæl bliver hængende hvis der er noget i ens liv der er uafsluttet, når man dør.

14. Hvad har du altid ønsket dig at prøve? Bungeejumping. Jeg tror måske bare, at jeg er for stort et kontrolmenneske, til bare at lade mig falde ud i ingenting. Men jeg håber at jeg en dag tager mig sammen til at prøve det.

15. Hvor mange børn skal du have? Hvis jeg overhovedet skal have børn, så vil jeg gerne have 2.

16. Hvem er dit største forbillede? Min mor for hendes værdier og hendes menneskesyn. Min far for hans målrettethed og loyalitet.

17. Hvor mange steder har du boet i dit liv? 10 steder.

18. Hvilket fag kunne du ikke fordrage da du gik i skole? Fysik og Kemi. Det var jeg virkelig dårlig til, og jeg har ingen interesse for faget.

19. Nævn 3 kendisser som du syntes er frække? Hvis vi holder os til de danske, så er jeg jævnt begejstret for Pilou Asbæk, Jonathan Harboe og Rudi Køhnke.

20. Hvilken død person ville du helst spise middag med? Min oldemor. Jeg har aldrig mødt hende, men efter at have hørt om hende, og hvilket fantastisk menneske hun var, så ville jeg virkelig gerne møde hende. Hvis det skal være en kendt, så må jeg nok vælge Freddie Mercury.

5 kommentarer

 • Catherine

  Yes, så blev det personlig! Fedt du deler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Wow. Kl. 12.35 i dag fandt jeg ud af, at din blog eksisterer. Jeg sluger det hele råt. Det er længe siden, at jeg har følt mig så godt underholdt.
  Du har helt sikkert lige fået en ny trofast læser. Har lige aflyst en caféaftale med en veninde, kun fordi jeg skal læse resten af din blog… Haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Hahaha, stakkels veninde! 😀 Men hvor er du dog sød!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinderslut leger life coach #17 - En behagelig føste gang?