Jeg var jo på den hersens date i torsdags..

Har ALLE svenskere bare gode sex-skills?!

Jeg var jo sammen med Svenskeren i går, og vi var ude at drikke en drink, hvorefter vi gik hen til vores offentlige spot, og havde en virkelig nervepirrende gang sex. Denne gang var jeg på alle fire, og det var SERIØST en semi-skræmmende oplevelse, eftersom det er meget tydeligt hvad man laver, hvis man skulle blive opdaget. Hvis det var en stående doggy, havde det været nemt nok bare at hive kjolen ned, sådan at det bare så ud som en liiiiidt for seksuel snave-session. Men der lå jeg altså, og blev knaldet igennem, med panik i øjnene, og en orgasme jeg gjorde hvad jeg kunne for at holde inde. Det var ikke nemt, vil jeg godt lige sige! Nå men, det gik godt, og vi blev ikke opdaget. Men en gang skal vel være den første, så vi må se hvornår dét sker.. 7, 9, 13 – aldrig forhåbentligt.

Min veninde er også begyndt at have noget med en svensker, som eftersigende er guddommelig til at give sprøjteorgasmer. Hvad fanden ér der med de svenskere? Er de bare sexguder hele bundtet? Og er det også gældende for kvinderne. NOGEN burde simpelthen tage at lave en undersøgelse over, hvilke nationaliteter der er bedst i sengen. Så nogle andre kunne få glæde af den! Hvem melder sig?

 

hæ

33 kommentarer

 • Tine

  Bare for nysgerrigheden skyld. Hvilket sprog snakker i? engelsk/engelsk eller dansk/svensk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Svensk/dansk. 🙂 Kun ved enkelte ord bruger vi engelsk, og det er meget sjældent.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  De bedste jeg har været sammen med, har været italienere og (afro)amerikanere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  HAHAHA! Jeg har også ses lidt med en Tinder-svensker og jeg må nikke genkendende til ovenstående. Måske er det bare sådan noget man kan hvis man kommer fra Sverige? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mand

  Har du været sammen med mænd fra andre nationaliteter end Danmark og Sverige. Jeg har det med kvinder, at dem der er glad for deres krop og har sexappeal er også dem man har bgod sex med. Uanset om de er danskere eller svenskere. Alle danske kvinder er jo ikke gode i sengen. Så tror at du og dine veninde har fundet nogen gose partnere som passer godt til hinanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  For nogle år siden var jeg sammen med en svensker, hvilket står mig som set VÆRSTE sex nogensinde.
  Så desværre er det ikke alle svenskere.. Måske var min fejl, at det var i Sverige 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kirstine

  jeg var for nogle år siden sammen med en svensker. ALDRIG, har jeg i mit liv fået så dårlig sex. Står stadigvæk som et mareridt for mig, måske min fejl var jeg havde sex med en svensker i Sverige;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg var engang sammen med en uendelig flot svensker – efter vores Roxette-duet i baren troede jeg vi var meant to be. Ulykkeligvis var han noget nær impotent 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg har ikke haft fornøjelsen af en svensker – desværre, men jeg har “afprøvet” 3 italienere og alle var dødcharmerende men virkelig ringe sex – den ene kom endda bare ved at kysse!!!! Og han var altså 29 så det var ikke teenagestuff

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Targer dig og din veninde så helt til Sverige når I skal ses? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Nej. Både hendes og min svensker bor i København. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Nej alle svenskere er bestemt ikke gode i sengen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Woman har faktisk bragt en undersøgelse omkring det, hvor svenskerne ikke ligger så godt.. http://woman.dk/article/34441-spanske-maend-er-bedst-i-sengen
  Men hvor troværdig undersøgelsen egentlig er, det kan jeg ikke sige noget om 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bert

  Bare for nysgerrighedens skyld – hvor er jeres offentlige spot? ;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille P.

  Hvor bliver de frække detajler af?!

  Håber du godkender min kommentar denne gang – hmm.

  Din blog er sku ikke hvad den har været 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det går jo op og ned mht sex og forhold 🙂 Sådan er det jo i alle livets aspekter. Nogle gange er der mange frække detaljer at skrive om, andre gange er der ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Niels Jensen

  Når du engang får en kæreste, og du bliver spurgt om hvor mange seksuelle forhold du har haft, hvilket tal vil du da sige??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   For det første så synes jeg ikke det kommer en kæreste ved. For det andet har jeg intet problem med at være ærlig.
   Desuden har jeg ikke haft helt vildt mange seksuelle forhold, believe it or not.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • KHS

  Udefra hvad jeg kan læse på kommentarerne, er du og din veninde bare heldige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • x

  Har været sammen med en franskmand, englænder og en asiat – og danskere, selvfølgelig! Overraskende nok har asiaten været den bedste hidtil… Stereotyper passer altså ikke altid :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Hahah – fedt! Det kunne være man skulle ud og lede efter en asiat!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Haha, jeg var for ganske nylig sammen med en svensker – OGSÅ guddommelig. Måske er det i deres gener?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • amanda

  Et lidt skræmmende indlæg, taget i betragtning af at min far er svensker. :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg var jo på den hersens date i torsdags..