Ugen der gik + Dating kalender uge 7

Til de mandlige læsere – blowjobs

Kære dejlige mænd (som jeg VED læser med).

En masse kvindelige læsere har efterspurgt en guide til oralsex, med fifs fra mændene, sådan at de kan forbedre deres blowjob-skills. Og eftersom at det jo faktisk KUN kan gavne jer, så håber jeg at I enten vil sende nogle gode fifs, do’s and don’ts, eller råd enten som en kommentar herunder, eller i en mail til mig (tinderslut@gmail.com).

For vi ved jo alle sammen, at mændene ikke kritiserer ens blowjobs, for selvom det måske ikke er fantastiske, så er det såmænd bedre end slet ingen blowjobs. SÅ HELP ME HELP YOU! Vi vil gerne være en nation af dygtige pikslikkere, og vi søger ekspertise-råd.

 

zBjtj

8 kommentarer

 • Lars

  Kære Tinder-Sisters.
  Som homoseksuel vil jeg erkende, at jeg nok er verdensmester inden for denne disciplin. Jeg har fået nogle FOR-FÆRDE-LIGE blowjobs, men sørme også fået nogle der var awesome! Ud fra disse erfaringer, har jeg selvfølgelig mærket – ud fra mig selv – hvad der har virket, og hvad man BESTEMT ALDRIG MÅ GØRE!! 😉 So, here it goes;
  Jeg tror først og fremmest, at et godt blowjob varierer fra person til person, men også “pik-typen”. Skal du give blowjob til en der er omskåret frem for en der har “the whole thing”, er det selvfølgelig en anderledes affære. Så step nr. 1: Recognize the cock! Der findes mange pik-typer; Store, små, tykke og tynde. Derudover vil jeg mene, at forskellen på et godt- og et forfærdeligt blowjob er hvordan man behandler forhuden. Hvis fyren har en “stram” forhud, skal man seriøst ALDRIG bare HIVE forhuden ned og begynde at sutte løs på pikhovedet. Det gør ondt. Ikke bare lidt ondt, men knæ-op-i-kuglerne(for at lave et lignende billedsprog siger vi knæ-op-i-fissen-)ONDT! Har fyren stramt forhud, skal man virkelig sørge for at tænde fyren ved at slikke pikken fra rod til top, mens man spiller lidt på pikken samtidig. Få varmet pikken godt op – des mere “våd” pikken bliver, jo hurtigere kan man trække forhuden helt tilbage; and heres when the fun begins; (selvfølgelig, hvis man har at gøre med en pik hvor forhuden bare kører op og ned, skal man selvfølgelig bare ignorere den 1. del – but girls remember, det er altid dejligt at blive slikket og pirret. Også som fyr ;-))
  det er meget forskelligt, hvordan fyre kan lide at blive suttet. Nogle kan li’ at man næsten sluger pikken – ja deepthrout, mens andre foretrækker en mere “blød” tilgang. Har du at gøre med en fyr hvor du kan mærke, at han ikke bare “hiver” dit hovede ned over hans pik, – har du selvfølgelig med den mere bløde type at gøre. Her er fremgangsmetoden faktisk ekstrem simpel; Pir ham. Slik fra roden helt op til pikhovedet, og lad din tunge strejfe rundt om pikhovedet. Mange fyre kan faktisk også li’ hvis man slikker kuglerne.
  Det gode råd nr. 2: Lad være med at prøv at deepthroat, hvis du ved at pikken er for stor. Så ridser du pikken med tænderne. Det gør pisse ondt.
  3) Slik, eller massér mellemkøddet. Det er lækkert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anon

  Når en pige elsker at give et blowjob. Altså gør det af så selv, og virkelig giver den gas. Det er 10000 gange bedre end når man skal spørge og så pigen ikke rigtig gider og bare gør det fordi hun føler sig forpligtet..

  “Bare” vær’ selvsikker, så længe tænderne ikke bruges.. Så er der ingen klager 😉

  Det er bare min mening 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andreas

  haha den gif der 😀 hold op hvor kan hun dog bevæge læberne!

  hmm en rigtig god guffer jeg fik en gang var hvor hun fokuseret på at kæle lidt for mine nosser imens hun legende med tungen lige under penishoved (mums!). Når det kommer til at give nosserne lidt opmærksomhed er gøre det langsomt og blidt. Og lad for guds skyld vær med at bruge tænderne for meget! – som bamse og kylling plejer at synge “…det er mit allerfarligste sted!” det handler om at sutte – ikke bide!

  noget der skal uddybes så bare spørg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Th.

  Først og fremmest skal hun bestemme sig for om hun giver oralsex eller blowjob. De to ting er i min bog ikke det samme. Oralsex er fint, godt, lækkert og intimt men (som regel) uden happy end, for det er ikke formålet …

  Et blowjob har ét formål: Han skal komme. Om det så er i munden eller et andet sted er ikke det væsentligste, men et blow job slutter med en happy end.

  Der er en verden til forskel, for med blowjobbet skal hun vise, at hun ønsker, at han skal komme – lige frem glæder sig til det. Han skal ikke være i tvivl om, at det er det, der skal ske.

  Et blowjob starter blidt og stille, blive mere vådt og insisterende med rigelig brug af mund og hånd, for så at stige i tempo og ‘fasthed’ til der en bonus – masser af sperm og en lykkelig mand. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Alternativt har Jakob Olrik lavet en guide til det samme. Den er i hvert fald interessant læsning, men om det holder skal jeg ikke kunne sige: http://jakobolrik.dk/blowjob-1/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marc

  Min kæreste viste mig denne her besked, og eftersom jeg mener at min kæreste er ekstrem god (ærligt) til BJ’s, så synes jeg da gerne at jeg vil dele nogle gode fifs og ting jeg selv har fortalt hende :-). Først og fremmest er det vigtigt at indrage bollerne og evt mellemkødet, det behøves ikke være tungen men kan også bare være med fingrene. Husk at holde dilleren beskæftiget imens dog ;-). Mange piger kommer tit til at holde for blødt på skaftet når de kører hånden op og ned – tag endelig fat! Et godt blowjob behøves heller ikke bestå i fart over feltet og op-ned med munden indtil din kæbe går af led. Nogle gange er det nok bare at se ens pige dernede lege og hygge sig med ens diller. Sving lidt med den, grin lidt. Det behøves ikke altid være seriøst :-). Sidste råd (og vigtigt ;-)).. Få savlet den diller godt og grundigt ind under BJ’et, jo mere jo bedre faktisk! Håber det kan bruges. Hilsen en tilfreds kæreste, hvis pige læser din blog ofte! ;-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicklas

  1. vis at du nyder det og hvis du ikke gør, så lad i det mindste som om du gør. øjenkontakt, hengivenhed, føl du er fræk, så vil manden også gøre det. de vattede kys fra halsen ned af overkroppen er spild, når det gøres uengageret.
  2. spar ikke på mundvandet.
  3. glem ikke bollerne. prøv forsigtigt med enten blide fingre eller med mund/tung og aflæs partneren.
  4. lad være at gå længere ned end du er komfortabel med, hvis det betyder mulighed for at ramme med tænderne. suppler i stedet med hånd/hænderne for at give ham følelsen af at være helt inde.
  5. byg hans liderlighed op, det er ikke et kapløb om at få ham til at komme hurtigst muligt, det giver heller ikke mest nydelse. at komme og få orgasme behøver ikke at være det samme. derudover bliver orgasmen stærkere jo længere tid den bliver holdt hen.
  6. hvis det er en man ses med flere gange, så spørg ham om hvad han kan lide. mænd kan være forskellige på det punkt.
  7. pas på ikke at miste ham under et for langt forspil som er kedeligt.
  8. en finger bagi hvis han er til det.
  9. brug evt en pegefinger og tommelfinger til at stramme grebet om roden så blodet bliver holdt inde, da det kan forstærke følelsen men gør det ikke for længe ad gangen.

  håber det kan bruges:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En lille historie om denne elskede disciplin fra min blog: https://mandeblogger.wordpress.com/2014/08/06/fem-minutter/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik + Dating kalender uge 7