Jeg har fortalt Bedstevennen om bloggen

Sex med Dobbeltdaten..

Nu har jeg jo efterhånden haft en del dates med Dobbeltdaten. Og igår havde vi så sex for første gang. Jeg havde rimelig høje forhåbninger omkring sexen, fordi kemien er god imellem os og fordi jeg synes han er rigtig sød. Men man skal bare ALDRIG have forventninger til sådan noget. Det giver altid bagslag. Vi havde spist sammen, hjemme ved ham, og vi lå igen og kyssede på sofaen, hvor han spørger mig, om vi ikke skal flytte det ind i soveværelset. Det var jeg mere end klar på, for der var ligesom blevet bygget op til det, i et stykke tid. Vi gik så ind i soveværelse, og kyssede i et par minutter i sengen.

Det gik godt og uproblematisk med at hive hinandens tøj af. Men der stoppede det uproblematiske også. Dobbeltdaten blev helt underlig og forfjamsket da vi havde fået tøjet af, og kæmpede lidt for længe med at få et kondom på. Derefter kunne han ikke “finde hullet”, og jeg måtte føre ham ind. Ikke at det sidste som sådan var et problem, men i denne situation blev det hele bare mere akavet.

Vi kom så endelig “igang”, og det var UMULIGT at finde en rytme. Der var ikke en enighed om hvor hårdt, hvor hurtigt og i hvilken rytme det skulle foregå i. Desuden blev hans pik semi-slap mange gange. Det endte med at vi ikke gjorde det færdigt, og vi lå og kiggede lidt på hinanden, indtil jeg undskyldte mig, og sagde at jeg skulle hjemad. Jeg kunne mærke at han var lettet da jeg gik.

Jeg er meget skuffet. Og det er ikke engang fordi jeg tror at han er “dårlig”, det virkede bare ikke til at vi passede sammen seksuelt. Jeg håber at det bliver bedre næste gang – hvis der bliver en næste gang. Æv. Hellere ingen sex, end dårlig sex.

 

szg

12 kommentarer

 • L

  Det lyder lidt som om, at han bare har været helt vildt nervøs. Måske var han bare bange for at komme til at gøre noget dumt, fordi han var interesseret i dig? Du burde næsten give det en chance til, for det kunne jo være at han overraskede positivt næste gang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  NOOOOO! Ej jeg håber da virkelig også for dig, at det bare var lidt startvanskeligheder. Godt at du har svenskeren i baghånden 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Syntes os du skal give det en gang til.. Den bedste jeg nogensinde har knaldet, og jeg havde en meget lignende akavet, og urytmisk første gang, nogengange skal man lærer hinandens krop at kende før det er godt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jeg er heller ikke opgivende omkring det, men jeg må indrømme at jeg blev skuffet. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jomfru?

  Ej Noooo! Jeg sidder og får flashback til mine første forsøg med min mand – han er 6 år ældre, men det var bare så mærkelig sex, så jeg tænkte at han endten var bøsse eller impotent x) men jeg kunne godt lide ham og efter et par uger vækkede han mig midt om natten og spurgte om jeg kendte nogen, der var 26 år og jomfru?!? Jeg snøvlede et ja og fangede det først næste morgen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carla

  Det præcis samme skete for min date og jeg.. Gav det en chance fire gange. Nu er det nok – jeg giver op. Måske er der noget om, at man bare ikke passer seksuelt sammen?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arg, øv for satan!!
  Skal han have en chance mere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ja selvfølgelig. Men må indrømme at jeg er skuffet. :/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har fortalt Bedstevennen om bloggen