Forsinket ugen der gik + Datingkalender uge 6

Mystisk date med Diagnose-fyren

Så jeg var på den der brunchdate i søndags. Og hold nu kæft hvor var det noget mærkeligt noget. Manden var rigtig pæn, der var ikke noget der. Men han var helt vildt introvert, og meget spøjs. Vi mødtes på en café tæt ved storkespringvandet. Han var der allerede da jeg kom. Og han sad og kiggede ned i bordet. Jeg er meget “kram-typen”, men det var der ikke noget af her. Han peb et lille hej, da jeg satte mig, og det var ligesom det.

Da tjeneren kom over for at tage imod vores bestilling, sad Diagnose-fyren og ventede på at jeg sagde noget. Da jeg havde bestilt det jeg gerne ville have, sagde Diagnose-fyren “at han gerne ville have det samme”. Fint nok, det skulle han have lov til. Da tjeneren kom ned med vores drikkevarer, samt bestik, spottede Diagnosefyren en rustplet på hans kniv, og bad derfor tjeneren om noget nyt bestik, fordi han ikke ville have hepatitis. Allerede der, synes jeg at manden var meget sippet. Men okay – det fik han.

Jeg prøvede at snakke med ham, men der skulle meget til at trække ordene ud af ham, indtil at et barn ved et par borde henne, nøs. Så begyndte han meget ophidset at snakke om, hvor langt et nys spredte sig til, og at vi nu helt sikkert var smittet med en influenzavirus. Jeg sagde, at det jo var meget normalt om vinteren, og at vi nok ikke døde af det. Det skulle jeg ikke have sagt – for han fortalte så, at hans tante (som vistnok var syg med noget andet i forvejen) faktisk døde af en influenzavirus, fordi hendes krop var svækket. Det eneste manden snakkede om med en lille bitte passion, var diverse sygdomme han måske fik, havde haft eller var i risikogruppe for at få. Og så begyndte han at spørge ind til om jeg havde fået HPV-vaccine, og hvad det kunne have af følgevirkninger.

Jeg opgav at give samtalen et andet twist, og spiste min mad. Vi skiltes, men hvad jeg tror var en fælles forståelse for, at det ikke var ment to be. What the actual fuck, altså..

 

nswgo

18 kommentarer

 • Sabrina

  Haha, det lyder jo som noget fra en film! Stakkels dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hold da op, han lyder, hmm …. speciel?
  Jeg tror, ikke for at være ond, at jeg havde sagt jeg var forkølet (selvom det er løgn), men mest bare fordi jeg ville få spat af at høre på den slags hypokondersnak.. :p Måske ville det være ondt, men jeg ville få såat af at høre på det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   HAHAH! Det skulle jeg have gjort!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

   Ja, det synes jeg også.. Det er da yderst både ucharmerende og overhovedet ikke særligt mandigt, at han nærmest er bange, når er lille barn nyser. Jeg får bare et billede af en lille, meget tynd og udmagret mand, der sidder og kryper sammen på en stol.. Respekt for du blev siddende, jeg var nok gået. 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Haha. Sådan så han dog ikke ud. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicklas

  hahaha, what a catch!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Fuck ja. Jeg er forelsket nu. Det er alt jeg nogensinde har ledt efter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Man kan ikke have held i sprøjten hver gang 😉
  Men respekt for du er høflig og bliver siddende! 😀

  Psst! Har du hørt om dette? 🙂

  http://www.mx.dk/viden/digital/story/10047647

  og hvad er din holdning til det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det var i det mindste en oplevelse.. :p

   Ja det har jeg.
   Jeg synes det er ganske udmærket, at der er nogle indstillinger man kun kan benytte hvis man er betalende bruger, så længe at app’en ikke kommer til at koste penge generelt. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hahahahaha nej, nej nej! Det er min eneste kommentar! Han viste ingen tegn på sin hypokondri under jeres Tinder-small talk før daten??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jeg havde ikke skrevet længe med manden inden jeg sagde ja til en date. 🙂 Så næ. Kunne være man skulle have skrevet lidt mere inden :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andreas

  manden må da ha en eller anden af art af hypokonderi.

  jeg mener at tror at en rustplet giver hepatitis og at blive så ophiset over et barn der nyser må sku være en noget angst-præget indstiling til livet. Og i det hele taget at tale så meget om sygedomme. Jeg tror du er stødt på et menneske der har nogle ekstra udfordinger i at få sit liv til hænge sammen, for slet ikke at tale om dating.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Han var i hvert fald en MEGET speciel personlighed :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael

  Staklen har tydeligvis brug for (terapeutisk) hjælp, hvis han har mistet tanten til en simpel virusinfektion og udviklet en irrationel hyperfobi. Mon ikke det snarere er ham, vi burde have medlidenhed med? Du kom trods alt hurtigt væk fra den akavede situation.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Det her indlæg er for fedt!
  Både tragisk og komisk på en gang.
  Kan godt forstå du ikke har vidst, om du skulle grine eller græde.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forsinket ugen der gik + Datingkalender uge 6