Til de mandlige læsere - blowjobs

Mere dårlig sex + evetuel Tinderslut-copycat

Såeh.. Jeg var sammen med Dobbeltdaten igår. Håbet var ligesom at komme over vores ekstemt dårligt første gang, og komme videre fra det punkt. Og det kan jeg sige med det samme – det skete ikke. Det blev faktisk nærmest værre. Han kunne SLET ikke få den op at stå, og det skyldes da næsten helt sikkert, at han var nervøs for, om det skulle blive ligeså stor en katastrofe som sidste gang. Det blev det. Det er ikke kun hans skyld. For jeg tror faktisk ikke at han generelt er dårlig i sengen. Jeg tror helt ærligt bare ikke at vi passer sammen seksuelt. Der er også en grænse for hvor mange chancer jeg gider at give det, for de sidste to gange har ikke været andet end akavede og ydmygende for os begge to. Så jeg ved ikke om jeg gider at prøve igen. Det er sgu lidt ærgerligt, for han er en rigtig sød fyr. Men det er bare ikke meningen at man skal kæmpe SÅ hårdt for det, slet ikke i starten, hvor man ikke bør kunne holde fingrene fra hinanden. Nu kan vi sagtens holde fingrene fra hinanden, for vi har ikke lyst til at ydmyge os selv og hinanden uden tøj på igen. Det er sgu bare ubehageligt.

OG så skrev min Bestie til mig igår, og spurgte om jeg var begyndt at give råd inde på Womans debatter. Det er jeg ikke. Der er bare en der bruger “Tinderslut” som brugernavn derinde. Det er også okay, men jeg tænke at jeg lige ville udrede eventuelle misforståelser, og skrive at det altså ikke er mig der rådgiver under navnet “Tinderslut” derinde.

 

w8wut

15 kommentarer

 • A

  Min kæreste og jeg kunne ikke finde ud af at have sex det første halve år. MEGA!!!! frusterende…. MEN, her de sidste 4 år er det blevet helt fantastisk! Så 2 gange akavet ikke eksisterende sex skal ikke slå dig ud, vi andre har prøvet værre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ja men så har I garanteret været mega forelskede ikk? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille P

  Sorry to say…
  Men fortæller du ikke snart nogle dirty historier med svenskeren? I stedet for de der sex-flops du har været ude for.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Der er lige kommet en lille Svensker-opdatering idag 😉 Men sexflops er jo altså også en del af alt det her dating-hejs.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fregne

  Øv, hvor er det også ærgerligt, når det kører så godt ellers. Men hellere stoppe med den akavede sex, end gøre det værre for hver gang, ja…
  Jeg har selv prøvet at have super akavet sex, det er bare vildt så kikset man føler sig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ja det er mega ubehageligt, og ikke kun for mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Der skulle og tre forsøg til for min kæreste. Han var bare så pisse nervøs. I dag – 4 år senere – kan vi grine over det. Vi fandt heldigvis rytmen selvom jeg ikke troede på det i starten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andreas

  hmm det er sku ikke nogen sjov situation.

  har du snakket med manden om hvad det er der gør han har svært ved at få den op og stå? har han selv tilkende givet at det var nervøsitet over at det ikke skulle gå lige som sidst?

  Nu hvor du siger at han er en sød fyr der sikkert godt kan en ting eller to i sengen at du kan virkelig hjælpe ham overordenligt meget ved at tage en respektfuld samtale om. Jeg ved godt fra mig selv at det kan være svært at snakke om hvad der er problematisk hvad angår sex (især hvad angår rejsning da der er så meget primitiv maskulin stolthed forbundet med det at kunne få den op stå)

  jeg mener bare det kan jo være det er et problem han har oplevet flere gange med forskellige partner og sådan noget kan man jo få hjælp til (altså evt impotens eller rejsningsproblemer).

  af ren interesse for dit perspektiv hvordan kan det så være du også opfatter det som ydmygende? er det ikke det mest for ham? eller er det det med at være nøgen og dermed også sårbar over for ham?

  ps. jeg tænker at det her problem nok er mere udbredt blandt mænd end man endelig tror, da vi heller i omklædningsrummet vil prale med hvor mange kvinder vi fik “nedlagt” end at have problemer med sin potens. Mange tør nok slet ikke tale om det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Vi har skrevet om det, og det er ikke et problem han har generelt. Det virker bare ikke til at vi passer sammen.
   Men Det er ydmygende for os begge, for det er jo ikke kun ham der ikke kan få det til at fungere, det er jo os begge to. Og det bliver bare super ubehageligt at være nøgne sammen så. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • John John Gibbon

  Husk der findes ikke impotens – kun grimme damer ! Og sut ham så op fra slap, så er han nok klar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Gav vide om det ville give gevinst hvis du prøvede at forføre ham. Tog styringen. Jeg kan SAGTENS forstå hvis du ikke gider mere akavet sex, men jeg tænker at det måske kunne være spændende at se hans reaktion 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jesper

   Hej Line,
   Det var dog en mega-sød idé. Jeg har selv en del problemer i dén retning. Der skal ligesom arbejds for sagen. Jeg skal i den grad føle mig velkommen i selskabet osv. Ved dog også, at det mange gange er gået væsentligt bedre, hvis kvinden har taget styrringen på den søde måde 🙂

   Og til dig Tinderslut: Jeg synes det er meget sympatisk at du kan se det fra begges side. Måske I skal kæmpe lidt for at få det til at fungere, for hvis han er så sød, som du giver udtryk for, så er han måske værd at kæmpe for… God fornøjelse

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Aha! Jamen det er jo godt med nogle fifs til hvad der virker. Det kan jo ske for selv den bedste 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • xxx

  I den periode, hvor mig og min kæreste ikke var sammen (vores breakup) så jeg en fyr, som jeg bare heller ikke kunne få det til at fungere med. Det fungerede fint med missionæren, men så snart vi skulle prøve andre stillinger. Er sikker på at du har ret i at der er nogen der bare ikke passer sammen og sådan er det bare. Det kan man sgu ikke gøre for. Men point for the effort 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til de mandlige læsere - blowjobs