Mystisk date med Diagnose-fyren

Jeg har fortalt Bedstevennen om bloggen

Ja. Som overskriften indikerer, så har jeg fortalt Bedstevennen om min blog. Vi snakkede i telefon sammen, og jeg fik pludselig helt vildt lyst til at han skulle vide, at jeg havde en blog. Og at den faktisk var ret succesfuld. Jeg er stolt af bloggen, og af jer læsere, og jeg ville så gerne have, at den person jeg elsker, kendte til den. Så jeg fortalte om den. Jeg fortalte at jeg havde haft den siden september, at den var anonym og at personerne havde dæknavne, hvad den handler om, at der er blevet skrevet artikler om den. Jeg frygtede lidt hans reaktion.

Men han tog det virkelig pænt, roste mig, sagde at han var stolt af mig, og at det var sejt. Han kender godt til mit datingliv, og han dømmer mig på ingen måde, og det er fantastisk. Vi snakkede frem og tilbage om det i et stykke tid, og pludselig spurgte han om han var blevet nævnt på bloggen. Jeg svarede ja. Han ville gerne vide i hvilken sammenhæng, og kæmpe pussy – som jeg var – sagde jeg bare, at jeg havde skrevet om alt dramaet, dengang for længe siden. Jeg spurgte ham om han ville læse bloggen. Det svarede han nej til, og at han havde det fint med de ting jeg selv valgte at fortælle ham. Han ville ikke engang kende blognavnet.

Jeg er meget glad for at jeg har lettet mit hjerte overfor Bedstevennen mht. bloggen. Af en eller anden grund føltes det som om, at der blev løftet en sten fra mine skuldrer. Nok fordi, at det er hans accept der betyder mest for mig. Hans mening og hans kærlighed. Og så har jeg nok et lille håb om, at hvis det en dag skulle ske, imellem mig og Bedstevennen, så ville bloggen ikke være en hindring, hvis han kendte til den, og jeg havde været ærlig. Desuden stoler jeg på ham. Jeg har ikke den mindste frygt for at han fortæller andre folk min hemmelighed.

14 kommentarer

 • Kat

  Sejt gået!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du sej!! Kæmpe skulderklap 🙂 Er selv anonym blogger, så ved hvor pisse svært det er at skulle involvere nogen tæt på, i det. Man skriver jo anonymt af en årsag 🙂

  Men er SÅ glad for han støtter dig!
  – Smil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Håber du måske ikke også inderst inde at han en dag læser din blog og finder ud af dine følelser for ham?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jeg håber det ikke, men jeg er indstillet på at det kan ske.
   Jeg håber at vi en dag kommer til at tale om det, uden han har læst det i forvejen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • FTT

  Hvis jeg skal være lidt hård, og det er jeg jo kendt for, så synes jeg godt at man kan stille spørgsmåltegn til om du virkelig mener at du nu har været ærlig overfor ham?

  Hans mening, accept og kærlighed bygger måske ikke på et helt ærligt grundlag i hvert fald?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Vi er ærlige overfor hinanden, men undlader at sige de ting højt, der kan såre folk vi holder af.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • FTT

   Jaaa jooo, det virker bare nogen gange som halv ærlighed ala i det her tilfælde. Og er det virkelig for at beskytte andre, eller??

   Anyways, det er ikke for at være efter dig på nogen måde, du virker bare så get together og cool på alle andre områder at det her falder udenfor. Men det er vel den slags der gør os til mennesker.

   Og lige til sidst – et stort thumbs up for hele den her blog, på trods af at jeg får mindreværdskomplekser hver gang jeg læser om svenskeren 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det er helt okay 😉
   Hahaha. Og det er der altså ingen grund til at få.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Th.

  Det virker for mig 100 % sikkert, at han læser din blog, nu hvor du har indviet ham. Om ikke i dag, så i morgen eller i overmorgen eller en anden nærtkommende dag. 🙂

  Om han så vælger at fortælle dig, at han har læst din blog afhænger sikkert af, hvor i kroppen dine skriverier i almindelighed og skriverier om ham i særdeleshed de rammer.

  I hovedet, maven eller pi**en.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Han ved ikke hvad bloggen hedder. 🙂
   Og jeg tror faktisk ikke at han læser den, når han siger at han ikke gør. Jeg har jo også sagt at han gerne må.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zara

  Tror du ikke at din ven ved at du er Tinderslut? Hvis du har fortalt ham hvad du skriver om, og du har været så meget i medierne?
  Medmindre han aldrig læser eb, bt, metro, osv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det aner jeg ikke om han ved. Men jeg tror på det, når han siger at han ikke læser bloggen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mystisk date med Diagnose-fyren