Ugen der gik + Datingkalender uge 9

Interview på dating-eksperter.dk

Såemh.. Jeg er blevet interviewet af søde Nana fra dating-eksperter.dk. Hun ville gerne vide en masse ting om måden vi kvinder dater på, mænd, lykke, frigørelse og om der er lidt konservatisme gemt i mig. Det er der, skal jeg sige jer.

Det var et ret anderledes interview end hvad jeg før har været vant til, med en anden type spørgsmål, og jeg føler faktisk, at man måske kommer til at kende mig lidt bedre, i dette interview, end man gør i mange andre.

Læs det her, og bliv lidt klogere på mig.

kssy

6 kommentarer

 • R.W

  Virkelig sigende interview, jeg beundre dit livssyn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  hej tinderslut, kunne du egentlig godt finde på at være sammen med en pige, eller har du været det allerede? hvad er dine holdninger til det? knus sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det har jeg ikke været, men jeg skal ikke kunne udelukke idéen. 🙂
   Jeg er ikke som udgangspunkt tiltrukket af kvinder, men jeg synes at kvindekroppen er fantastisk smuk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Thomsen

  Fantastisk interview! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KHS

  Lige som den anden – Fantastisk interview! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik + Datingkalender uge 9