Tindersisters #14 - Sæd i øjet

Fuckedi fuck – dumt move Tinderslut!

Den der cocktail-aften jeg skulle have med det par veninder, ikk? Den udviklede sig i en strygende fart, til at blive vildere end hvad godt var. En mojito blev til 6, og jeg var inden længe flyvende. Vi snakkede med en flok mænd som sad ved bordet ved siden af vores, og der gik ikke lang tid før bordene og festen blev samlet. Der var en af dem, som jeg fik flirtet en del med, og vi var også ude at danse på et tidspunkt. Og dér stopper min hukommelse pludselig. Jeg kan simpelthen ikke huske hvad der skete resten af aftenen, udover brudstykker af en taxatur, hvor jeg havde Flirtens tunge langt nede i halsen. Øv, nogle gange er det bare bedre at ting forbliver glemte!

Anyhow, jeg vågnede op i alt for lys lejlighed på Amager, med meget ømt understel og pels på tænderne. Det viste sig så, at jeg da selvfølgelig havde haft sex med Flirten, hele natten. Det forklarede mit ømme underliv. Men det dummeste var, at jeg SLET ikke kan huske mandens navn. Det er SÅ pinligt, og ellers ikke noget jeg som sådan gør mig i. Det er sgu ærgerligt at have haft sex uden at kunne huske det, jeg aner jo ikke engang om det var godt eller dårligt.

Flirten lagde dog også op til sex igen da vi vågnede, men det kunne jeg på ingen måde overskue. Jeg havde alt for mange tømmermænd, både moralske og dem der var værre. Jeg fik med nød og næppe samlet mig selv og mit tøj sammen, og begav mig mod Nørrebro. Og jeg har fandeme stadigvæk tømmermænd. Note to self: Lad være med at drikke 6 mojitos på under en time. Og derefter lad være med at drikke alt i en radius af 5 meter.

 

hungover

22 kommentarer

 • emilie

  Tinderslut, jeg er vild med dig og dine eventyr! Har et lidt personligt spørgsmål, som du selvfølgelig bare lader være med at svare på, hvis det er for nærgående. Men ville høre, hvad du bruger af prævention, og hvad din “holdning” til sikker sex er?
  Altså hvis du nu er på p-piller, bruger du så kondom med fx Svenskeren? Eller går du bare ud fra, at han nok ikke har nogle sygdomme? Jeg spørger, da jeg godt selv kan være på den paranoide side, og derfor undgår one night’ers, selvom jeg egentlig kunne have lyst! Har bare virkelig ikke lyst til en omgang kønsvorter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Hej Emilie

   Jeg er på p-piller og jeg bruger kondom. Jeg går først med til at smide kondomet når jeg er i et forhold. Ellers vil jeg ikke risikere noget. Så jeg er meget stor modstander af ubeskyttet sex.
   Det er aldrig en dårlig til at være påpasselig omkring! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Bare til info, så besytter kondom ikke nødvendigvis for kønsvorter. Det kunne gynækologen pænt informere mig om, da jeg havde erhvervet mig sådan et par fætre efter min allerførste gang 🙁 🙁 med kondom selvfølgelig. Men hold den sikre stil kørende alligevel! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Nej det ved jeg godt 🙂 Jeg er også til regelmæssige check-ups ved min gynækolog.
   Men jeg går meget ind for sikker sex.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  jeg mener at have set, læst, hørt, et eller andet, at man ikke glemmer, hvad man laver når man bliver så fuld, hjernen stopper simpelthen med at optage. blot facinerende info, hvis det altså er sandt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det forklarer da i hvert fald et par ting så :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

   jeg har også engang set en læge i tv forklare, at tømmermænd opstår på grund af dehydrering, hvilket får hjernen til at hæve og presse mod kraniet. derfor er det en god ide at drikke et stort glas vand, eller to, inden man går i seng.

   hvis man altså husker det, og hvis man ikke er optaget af andre (ting)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • N/A

  Haha, jeg er vild med det! Jeg har selv været i samme situation rigtig mange gange efterhånden….
  Tag det med et smil og kom videre – i øjeblikket var det sikkert dét, som du havde lyst til og ingen er døde af lidt fis og ballade 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Er nogen nogensinde døde af moralske tømmermænd? :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sunshine

   Hvorfor har du moralske tømmermænd? Fordi du ikke kan huske hans navn?

   Det er altså også smuttet for mig et par gange. Og måske er det ikke så vigtigt, hvis det bare er et one night stand.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Mest fordi jeg var så fuld at der er huller i hukommelsen. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor jeg dog elsker alt ved dette indlæg. Hatten af for dig! 😀

  Kig rigtig gerne forbi ♥ –http://cillesunivers.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ukent

  Så prøv at oplev at lægge an på en fyr og egentlig nå så langt at han er på vej med til han siger “jeg ved godt hvor du bor, vi var sammen for et par uger siden” ….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Okay, det ER øv!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sunshine

   Ha ha. Den kommentar reddede lige min dag. Tog du ham så med hjem igen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ida

   Hahahahahaha!
   Shit – så kan man da sige, at du har en bestemt type, du går efter;)

   Svedig kommentar! Tak, Ukent!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Nej! For så var jeg aldrig kommet ind i 2015 i live :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Tinderslut.

  Hvor går du egentligt i byen henne? Kan du anbefale nogle gode steder med gentlemen og ikke lummer-stodder-typer?

  Og hvad har du egentligt på, når du er i byen? (jeg forestiller mig, du er til høje hæle og stram kjole – det er lidt sjovt, som man danner et billede visuelt, når man læser din geniale blog).

  Håber, du vil svare 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Hej hej 🙂

   Jeg er ofte på Zefside, Butchers og ind imellem Jupiter, det er hvis der skal danses. Men jeg er til alle typer steder og “temaer” lige fra værtshus til cocktailbar. Ellers er jeg stor fan af stederne i kødbyen. 🙂

   Det er meget bladet hvad jeg har på i byen, dog altid høje hæle. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ååh nej, har også prøvet den der med at vågne op med en fremmed mand ved siden af, uden at kunne huske hverken sexen eller hans navn.. I mit tilfælde var det tequila jeg giver skylden!
  Tequila changes people!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KHS

  Hvis I ikke skal være kærester i fremtiden, så kan det være ligemeget om du husker hans navn eller ej, ik? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tindersisters #14 - Sæd i øjet