Jeg har leget spion på Tinder

En lille opdatering om Svenskeren

Det er jo efterhånden længe siden I har hørt om den kære Svensker. Det er lidt fordi han efterhånden er blevet en fast del af inventaret, og I derfor har hørt detaljerne mange gange. Der bliver jo heller ikke ligefrem ved med at ske nye ting. Vi har stadig skøn sex med hinanden, men det er jo begrænset, hvor mange gange man gider at læse den samme historie om, hvordan han tog mig bagfra. Han gør det stadigvæk. Og det er vildt dejligt.

Men nu er han blevet efterspurgt mange gange, så jeg kan da sagtens fortælle jer lidt om min mandag med ham. Vi var hjemme ved mig denne gang, det er ikke så tit det sker, for jeg kan godt lide at have mit lille slot på Nørrebro for mig selv. Jeg har det, af en eller anden årsag, bedre med selv at være på besøg. Uanset – så var vi altså ved mig. Han kom ved 20-tiden. Han kyssede mig i døren, og der gik ikke lang tid før vi havde smidt tøjet. Det er så dejligt nemt med Svenskeren. Man føler sig smuk når man er sammen med ham, så det er det mest naturlige i verden at være nøgen foran ham. Vi havde en hurtig og svedig quickie i min seng, og vi smed os derefter ind på sofaen og så en film.

Midt i filmen besluttede han sig for at give mig oralsex, som han jo er superb til. Så jeg fik absolut ikke set sidste halvdel af filmen, jeg lænede mig bare tilbage og nød det. Da vi/jeg var færdig, smuttede Svenskeren hjemad. Det var en dejlig aften, og jeg var meget glad og tilfredsstillet da han gik. Jeg håber på at se ham i næste uge også.

 

Scarlett-Johansson-hobo-yoga

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har leget spion på Tinder