Jeg hader Christian Grey

Det bider sgu en i røven, at have one-night-stands..

Jeg fortalte jer jo om min psyko-brandert og min scoring, og det faktum at jeg ikke kunne huske mandens navn. Jeg havde jo regnet med at den episode kunne gå relativt ubemærket hen, dog med lidt grin og mobning fra mine veninder – og så var det ligesom dét. Karma er en bitch, og derfor var det selvfølgelig ikke bare dét. En af mine veninder havde også været lidt løs på tråden den aften, og havde kysset helt vildt med en af Flirtens venner. De har holdt kontakten og er begyndt at se lidt til hinanden. Men Flirten har så åbenbart bedt hans ven om at få fat i mit nummer, af min veninde. For jeg er den snedige type, som ikke står på krak og alt det der. Og han kunne selvfølgelig godt huske mit navn.

Så min veninde skrev igår til mig, at han havde bedt om mit nummer, og om hun måtte give ham det. På en måde synes jeg at det er meget sødt og ihærdigt af manden (hvis navn jeg nu kan, yay), på den anden side ønskede jeg ikke at det skulle være mere end den ene gang. Men nu har han altså fået mit nummer, og er begyndt at skrive til mig.

Vi må se hvad der sker…

owwow

 

 

10 kommentarer

 • Jasmin

  Er du interesseret, for ellers kan du vel bare sige det som det er hvis du ikke er? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det var jeg egentligt ikke, men jeg synes alligevel at hans ihærdighed er ret sød. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Kære Tinderslut
  Jeg stiller dig lige et spørgsmål her i håb om at få hurtigt svar… (jeg er ved at blive desperat)
  Mig og min gode ven gennem tre år havde sex for to mdr siden. Jeg er 17, og det var min “første gang”. Jeg går på et gymnasium der er ret flippet, og han er sådan en “band” fyr…
  Vi var til en fest og vi var begge virkelig fulde, og han kyssede mig ud i af blå da vi stod og snakkede sammen, hvilket jeg ikke havde set komme.. vi havde godt nok skrevet og snakket rigtig meget sammen inden, og han havde flirtet ret meget i sådan to måneder inden (hvor han før havde sagt at jeg måtte overnatte hos ham, og spurgt om han kunne overnatte hos mig… og derudover inviteret mig til en helvedes masse fester, og vin/smøg kommen sammen med nogle fælles venner)
  Han tog mig på røven og virkelig kyssede mig… det var nytårsaften, og vi var til tre forskellige fester men med de samme msk, og vi kyssede flere gange i løbet af aftenen.
  Jeg skulle have sovet hos min veninde, men hun valgte at blive til festen, da mig og tre andre drenge (“ham” heriblandt) valgte at tage en taxi hjem.
  Hjemme hos mig havde mine forældre gæster overnattende på mit værelse, så mig og de andre tre drenge besluttede os for bare at overnatte hos den ene af drengene som bor tæt på mig (vi er alle ret gode venner)… på den ene eller anden måde endte mig og “min ven” op med at sove på det samme gæsteværelse, og vi havde sex. Vi var begge meget fulde, og vi havde faktisk snakket om det før på aftenen (han nævnte det, og havde sagt at jeg kunne sove hos ham… og at han altså umuligt ville kunne holde sig fra mig), for det var virkelig i luften at det ville ske.
  Jeg havde sagt at jeg ikke gad have sex med ham, for det ville ødelægge vores, i min optik, rigtigt gode venskab osv, men han blev ved med at sige at det ville det ikke, at det er hvad man gør det til osv… men når jeg tænker tilbage på det var det jo den største salgstale. Det har han også fortalt til en af vores fællesvenner – at han følte lidt at han havde prøvet at overtale mig til det, og faktisk følte sig virkelig klam over måden han “lokkede” mig til at have sex med ham… men han sagde flere gange at han ikke ville overtale mig til noget, og at han kunne ligge sig hen på sofaen… men jeg sagde at jeg gerne ville. Jeg ville jo også gerne, men med tanken om at vi kunne forblive gode venner (ville ikke have haft noget imod at have “gjort det” et par gange efterfølgende, hvis vores venskab ville forblive det samme)
  Anyways, vi havde sex og vi har næsten ikke snakket sammen siden – vi har efterfølgende været til en fest sammen hvor han spurgte mig om vi ikke lige kunne snakke – hvilket vi gjorde – han sagde at han var i en dårlig periode (hvilket han har været før) og at det havde intet med mig at gøre at vi ikke rigtig har snakket, og at han overhovedet ikke fortrød det?!?!
  Nogle af vores fællesvenner har fortalt mig at de tror at hvis vi bliver gode venner igen, vil han nok prøve på noget igen, og at han virkelig kan lide mig – sådan har noget særligt for mig… det har han jo nok haft, men det tror jeg ikke på at han har mere?
  Mit spørgsmål er, hvordan skal jeg håndterer det her??? Jeg bruger alt for meget tid på at tænke på ham/det. Mit højeste ønsker vil være at vi bare kan være venner igen, og hilse på hinanden (vi ignorerer hinanden pt)
  Mine veninder siger at jeg bare skal lade være med at tænke at det er akavet, og bare snakke til ham. Men det er jeg for stædig til. Det var ham der sagde at det at vi havde sex ikke ville ødelægge vores venskab, hvilket det jo egentlig har gjort! Han hev mig godt nok hen til den fest og snakkede med mig om det, men han var fuld på daværende tidspunkt, og det har ikke ændret noget.
  Jeg skal til en fest medd ham i morgen aften, og jeg går på samme gym som ham. HJÆLP

  Tak for god blog btw!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Tja.. Sorry.. Men det virker ikke til at det var specielt for ham, og det virker overhovedet ikke til at han er nok ven, til at tænke over hvordan du har det. Det lyder som om, at det kun var sex han var ude efter. Hvis jeg var dig ville jeg droppe både venskabet og mere. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   Tusinde tak for svar!
   Du har fuldstændig ret i at det virker som om at han ikke er nok ven til at tænke over hvordan jeg har det! Er virkelig skuffet over ham, siden vi jo har kendt hinanden i næsten fem år, og været rigtig gode venner de sidste tre år (dvs. at vi også var venner før man begyndte at tænke på at skulle have sex…)
   Han har været min allerbedste ven det sidste år, og vi har skrevet og snakket sammen rigtig meget som sagt…
   og vores to fællesvenner (drenge) fortalte mig jo som sagt, at han nok ville prøve at have sex med mig igen, hvis vi blev gode venner igen – og at han har følelser for mig, og at han altid har haft et eller andet for mig (den ene af mine venners mor, havde endda påpeget det)… de rådede mig til at snakke med ham om det i virkeligheden – ikke bare skrive, men det gjorde vi jo, til en fest, hvor han spurgte om vi kunne snakke.. her sagde han jo bare at han var i en dårlig periode (hvilket han har været et par gange før) og at det intet havde med mig at gøre. Derudover sagde han at han ikke rigtig havde været til nogen fester siden nytår (da vi havde sex) – hvilket min veninde sagde var rigtigt. Han er ellers typen der er til fester/koncerter/byen/vin&smøg kommen sammener to gange i ugen (det er han dog også begyndt på nu.. vidst stadig ikke så meget som han har gjort), og at han slet ikke fortrød det..!?

   Det skal lige siges at han havde gjort det forbi med hans ex-kæreste ca. en måned inden mig og ham havde sex.

   Jeg forstår bare ikke hvordan han kan være så kynisk – han ved jo godt at det var min første gang… og han var så sød hele den aften og generelt set har han altid været rigtig sød mod mig… han spurgte om det gjorde ondt, og sagde lige “efter” at det var virkelig godt osv…
   Han begyndte med flirteriet nok to mdr. inden vi havde sex – hvor han blev ved med at sige at jeg har den bedste numse på gym, sagt at jeg måtte overnatte hos ham, spurgt om han kunne overnatte hos mig… og derudover inviteret mig til en helvedes masse fester, og vin/smøg kommen sammen med nogle fælles venner osv. (som sagt..)

   Jeg er bare så forvirret, men jeg er mest af alt så sur på ham og på mig selv over at vores venskab virker til at være ødelagt. Hvis vi dog i det mindste kunne hilse på hinanden….
   Min ene veninde sagde at hun var 100p på at mig og ham nok skulle blive gode venner igen, ligeså snart vi begge er kommet over akavetheden og er begyndt at se at sket er sket… selvom han jo sagde at han ikke fortrød det, da vi snakkede efterfølgende!?!?
   (jeg fortalte ham vidst også, i min fuldskab, at jeg heller ikke fortrød det (vores fællesven havde jo sagt at “han” havde fortalt ham at han følte lidt at han havde prøvet at overtale mig til det, og faktisk følte sig virkelig klam over måden han “lokkede” mig til at have sex med ham… men han sagde flere gange at han ikke ville overtale mig til noget, og at han kunne ligge sig hen på sofaen… men jeg sagde at jeg gerne ville…. godt nok modargumenterede han meget, da jeg sagde at jeg ikke vil (da vi stadig var til festen) fordi det ville ødelægge vores venskab) men jeg tænkte at han ikke skulle føle skyldfølelse, så jeg fortalte ham at jeg helelr ikke fortrød, men at det var irriterende at det nærmest var akavet mellem os, og at jeg synes det var ærgerligt at vi ikke snakkede sammen mere…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

   frustrerende situation
   men livet er for kort til at være stædig med sådan noget, og gå og spekulere. snak med ham.
   men er enig med tinderslut. det virker ikke som om det var noget særligt for ham.
   livet er som sagt for kort. brug din tid på andet/andre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg har prøvet at et one-night stand vækkede mig 24 timer efter han var skredet, ved at banke på min rude…. Talking about bad karma.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hahah, skønt! Husk at spørge hvad det nu lige var han hed så 😉 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • chokoldepigen

  Hvad er din erfaring ellers med one-night-stands, er det simpelthen bare et no go? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Nej det er det ikke, men det kommer an på hvad man vil have ud af det. Dog har jeg kun få gange haft one-night-stands. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg hader Christian Grey