På date med Dobbeltdaten

Tindersisters #10

Oh, denne her fortælling kan jeg godt lide. Lækker politimand, sex, og nu muligvis en rusketur i et omklædningsrum. Lab lab lab… Husk at I kan sende mig flere Tindersisters-historier på tinderslut@gmail.com og mærk mailen “tindersisters”. Jeg glæder mig til at læse flere historier.

“Hej Tinderslut.

Her kommer lige en tindersister historie 🙂

Jeg havde haft tinder i en uges tid hvorefter jeg fik et match med en røv lækker politimand. Høj, mega veltrænet og tatoveret. Lige efter min smag. Vi skrev sammen et par dage, og blev hurtigt enige om at vi skulle ses. Ikke for at snakke med for at kneppe. Beskederne mellem os var liderlige og han foreslog, at han kunne tage sine håndjern og sin stav med hjem, hvilket jeg var frisk på. Jeg skulle komme hjem til ham en sen aften, og aftalen gik på, at vi kunne “drikke et glas vin for at se om der var kemi”. Jeg nåede knapt at få min jakke af før han tog fat om mig og kyssede mig så liderligt, hvorefter han bar mig ind i sit soveværelse, hvor der var stearinlys tændt og musik sat på. Vi havde vild og svedig sex i et par timer, og det var så lækkert. Han vidste præcis hvordan han skulle tilfredsstille mig og det er klart det bedste one-night sex jeg har haft. Vi kyssede pænt farvel nogle timer senere og jeg cyklede hjem høj på adrenalin. Han skrev et par dage senere, at han synes vi skulle ses igen. Jeg var afvisende, hvilket han var uforstående overfor, men sagen var den, at der var andre mænd på min liste. Siden den dag har vi ikke været i kontakt, men jeg ser ham jævntligt.
Han er begyndt i samme fitnesscenter som mig, så jeg render ind i ham omkring tre gange i ugen, hvilket godt kan give mig røde kinder. Måske det en dag ender med sex i omklædningsrummet, hvem ved 😉

Vh en tindersister…”

so-hot

3 kommentarer

 • Stine

  God historie! Noget jeg er en kende uforstående overfor, er hvorfor vores kære tindersister ikke vil se ham igen. Politimanden lyder da til at være et catch 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Tinderslut 🙂

  Jeg pre-lancerer vores svenske modeprodukter til berømtheder og større bloggere.

  Da din stil passer vores brand, vil vi gerne tilbyde dig til at prøve et par.

  Send et svar tilbage, og jeg vil sende yderligere oplysninger.

  Hav en god dag !!

  Carl

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På date med Dobbeltdaten