Guide til analsex

Svenskeren, lidt reflektion

Har I nogensinde haft den der skælvende følelse, fordi I bliver kysset det helt rigtige sted i nakken? Den der skælven, som går fra punktet der kysses, helt ud i fingerspidserne og ned i tæerne? Det var sådan ca. den følelse jeg havde fra start til slut, med Svenskeren igår.

Vi kender efterhånden hinanden så godt, at han ved hvor alle mine punkter er. Og han vækker noget i mig. Ikke kærlighed eller forelskelse. Men varme og lyst. Det er simpelthen det mest frigørende i verden, at have det skide godt med en, have fantastisk sex, uden der er forventninger til hvordan man bør opføre sig. Jeg er helt og holdent mig selv sammen med Svenskeren, og der er ikke behov for at lægge filter på noget som helst. Der er ingen forlegenhed, og med Svenskeren kan jeg udleve og fortælle om mine fantasier, uden at blive dømt.

Alle burde have en Svensker. Det gør underværker for ens selvtillid og giver en kendskab til ens egen krop. Selvom jeg ikke kunne finde på at blive kærester med Svenskeren, har han alligevel haft, og har, en ret stor betydning for mig. Jeg holder af ham, og er på bølgelængde med ham, som menneske – og jeg tror også at det er en af grundene til, at sexen bliver så god. Der er 100% tillid til, at vi ikke overskrider hinandens grænser, og til at vi begge to bare gerne vil give hinanden nydelse.

Så den der fordom med, at bollevenner aldrig holder i praksis, synes jeg helt klart bliver skudt i sænk, når man tager mit bollevensforhold med Svenskeren som et eksempel. Det fungerer upåklageligt.

yass

 

8 kommentarer

 • Fregne

  Svensker-“forholdet” er jo fantastisk. Og for hver gang du skriver om ham, lyder han bare endnu mere til at være the perfect guy at bruge sin tid på. Jeg er stadig kæmpe fan af ham.
  Keep the stories coming, please! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hende der nu er i forhold

  Jeg er vild med at læse om dit “forhold” til Svenskeren. Jeg har selv haft et lignende til en fyr i et års tid, som jeg havde helt fantastisk sex med – vi var bollevenner og var enige om det. Kan virkelig nikke genkende til stort set alle de ting du skriver! Han var også en rigtig god ven for mig og der er ingen tvivl om at vi nød hinandens selskab. Og det var ikke kærlighed og forelskelse, det var lyst og begær! Så jeg er helt enig. Bollevenner holder – også i praksis!

  Jeg har en kæreste nu – ham er jeg helt ubeskrivelig glad for. Du skriver at Svenskeren er blevet en god ven, kunne du forestille dig at bevare selskabet med ham, hvis du selv eller han endte med en kæreste?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ja jeg kunne sagtens forstille mig Svenskeren som en ven, når jeg engang finder en jeg vil være i et forhold med. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Det er da dejligt at have én man kan være så tæt på! Men det er nok heller ikke en relation som kommer så let igen…
  Man må vist hellere begynde at tage ud og lede 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk. Misundelig

  Åh, hvor bliver jeg bare så misundelig når jeg læser om dit forhold til Svenskeren. Vil du selv sige at det er sådan et bollevenskab burde være? Jeg har nemlig en bolleven, som for nylig sagde til mig, at sex kom før venskab for ham. Jeg blev lidt ked af det, da jeg fandt ud af, at det var sådan han havde det, fordi jeg selv er begyndt at holde af ham som en ven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det synes jeg ikke du skal blive ked af, det var jo også sådan det startede med Svenskeren, og så fandt vi ud af at vi svingede godt sammen på et venskabeligt plan. Men mig og Svenskeres ses jo heller ikke uden at knalde. Det er vores primære forhold. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til analsex