Idéer til guides?

Sushi med Dobbeltdaten

Dobbeltdaten er sød. Sådan, rigtig sød. Igår spiste vi sushi, som ikke var hjemmelavet(!!!!). Vi konkluderede at mere hjemmelavet mad var farligt for vores helbred, så vi fik købt en masse sushi over just-eat.dk, som vi mæskede os i. Dobbeltdaten er lidt klodset, og det er virkelig underholdende. Især fordi han har super meget selvironi. Han var ikke specielt dygtig til at spise med pinde. Så han fik nærmest smidt sushien ned i soyaen, så det sprøjtede ud til alle sider. Det formåede han at gøre imponerende 3 gange, før han gik over til gaffel. Det var både jeg og sofaen taknemmelig for. Det førte heldigvis til en hel masse jokes og grin. Det var dejligt, let og hyggeligt.

Efter maden satte vi en film på, som jeg, ærligt, ikke fangede indholdet af. Det der med at se film sammen ER jo bare en undskyldning for at snave uafbrudt i halvanden time. Og jeg må sige at jeg er fan. Han kan finde ud af det, og det er jo vigtigt. Der er dog en lille ting som tændte lidt mig af, som egentligt var ret sødt i starten. Han stønnede mig ind i munden konstant. Og højt. Har I nogensinde været ud for det?

Jeg begyndte nærmest at frygte for udfaldet, hvis vi en dag ender op med at have sex. Jeg har intet imod at man udtrykker nydelse, men når han gik så meget amok over at kysse, så tør jeg da næsten ikke forestille mig scenariet, hvor vi har sex. Det blev næsten humoristisk på et tidspunkt.

Men det er ikke det der skal skille os ad her i livet. Jeg takkede for en dejlig aften, og smuttede hjemad. Og vi har aftalt at skulle ses igen i næste uge, og det glæder jeg mig til. Så må vi se om jeg kommer til at opleve scenariet. Spændende spændende..

 

hey-girl

 

 

14 kommentarer

 • Jeg synes, det er vildt fedt med de her ‘nye’ dates! Glæder mig også meget til at høre om brunchdaten på søndag!!! 🙂

  http://denforstegang.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Han lyder som en rigtig fin og sjov fyr! Glæder mig til at høre mere i næste uge! 😀

  Har ikke været ude for at fyren stønnede ind i min mund, mens vi kyssede. Men noget der var værre. Han sugede, ja han SUGEDE samtidigt. Ouch, stakkels min tunge og mund. Så ham aldrig igen efter det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh! Det har jeg prøvet! Vedkommende stønnede desuden ret piget, sådan meget “uh, uh, uh!”.. Det tændte mig helt af. Vi endte med ikke at se hinanden igen, fordi jeg overhovedet ikke kunne have det. Jeg håber dog, at det går anderledes for jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Når du skriver at han er “sådan rigtig sød”, er det så fordi at det måske godt kunne blive til noget mere imellem jer hen ad vejen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Du er så heldige med dine dates. Jeg har kun været uheldig med mine dates fra Tinder. Ikke bare sådan lidt, men sådan jeg vil hellere glo på maling der tørrer end at være sammen med dem. Jeg var på date med en fyr, som ikke kunne finde ud af at opretholde en samtale. Jeg skulle nærmest trække ordene ud af ham. Til sidst gav jeg op og begyndte at glo på trafikken fra cafeen i håb om at han ville gøre en indsats, men det skete desværre ikke. Den anden besluttede sig bare for at snakke om, hvor meget han hader alting, lidt a la “er det ikke hyggeligt det er jul?” “nej, faktisk ikke. Jeg hader jul. Jul er verdens mest irriterende ting. De der julelys er så fucking irriterende. Jeg hader jul” og det var ligemeget hvad jeg sagde, så var han ikke fan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Han lyder lidt ligesom min kaffedate fra helvede. :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MissB

  Åhaaaa bliver simpelthen nødt til at kommentere dette indlæg, da det vækkede knap så søde minder i mig da jeg læste det:) Havde på et tidspunkt en mindre periode som single og den fik hvad den kunne trække, med div dating sider og en masse frækt sex.. -På et tidspunkt mødte jeg en fyr fra Randers der virkede sød og jeg inviterede ham hjem til mig, det startede rigtigt fint og vi spiste og snakkede et par timer, så ringer guttens tlf og det er hans far, hvor han vælger at sige at han er hos han nye dame!!! ØHHHHH SKAL VI LIGE LÆRE HINANDEN AT KENDE FØRST!?!?! Nå men jeg vælger at lægge det til side til dagen efter ( han skal overnatte) og vi vælger at gå i seng, for at hygge lidt…– det fortrød jeg så hurtigt for han stønnede simpelthen SÅ meget ind i min mund mens vi kyssede hinanden at je troede han forsøgte at føre en samtale..- da vi så nåede til det rigtig sjove blev det kun MEGET VÆRRE.. han stønnede simpelthen SÅ højt at man skulle tro hans dagligdagsjob var at lægge stemmer ( ja stemmer i flertal ) til div gang bang porno film!! – jeg kunne simpelthen ikke koncentrere mig om noget som helst og tog mig selv i flere gange og tænke “bare jeg kunne nå min tlf så jeg kunne lave en lydoptagelse på min tlf for ellers er der INGEN der vil tro på hvor slemt det er” .. Valgte efter kort til at fake lidt og dagen efter fik jeg ham sendt hjem UDEN en titel som min nye kæreste.. — 2 dage senere mødte jeg min Underbo som jeg heldigvis har et godt forhold til og hun spurgte grinende om jeg havde hygget mig forleden, jeg fortalte hende historien og hun fortalte at hende og hendes kæreste havde grinet af det, troet det var mig og overvejet om jeg skulle have et par hals pastiller da min stemme lød lidt dyb!!!:)- det blev meget langt, men din mund stønner historie fik mig lige til at tænke på denne:) tak for super underholdende blog:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   HAHAHAHAHAH! Måske er det den samme person. :p
   Ej hvor sjovt. Min date var dog ikke fra Randers.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MissB

   Hahaha det kan være han er flyttet:) det var hvertfald slemt:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Idéer til guides?