På date med Dobbeltdaten i aften

På date med Dobbeltdaten

Jeg kom hjem til Dobbeltdatens fine lejlighed på Østerbro, med et par flasker tvivlsom vin under armen, og jeg var faktisk ret spændt på at se ham igen. Han gav mig et kram og et kys på kinden, og det virkede helt naturligt. Jeg blev sat i en sofa med et glas vin i hånden, og maden stod i ovnen. Dobbeltdaten satte sig ved siden af mig. Han virkede lidt genert den her gang, og snakken kørte ikke helt så hurtigt som jeg havde forventet – men efter et kvarters tid, gik det helt fint, og han var ligesom kommet “op i gear”. Han spurgte en masse ind til mit liv, min familie, min uddannelse osv. i den dur, for det var samtalen ikke rigtigt kommet ind på, da vi var på dobbeltdate med venneparret, da sådan nogle informationer var rimelig nederen for dem at høre på, eftersom de kender os i forvejen. Så det var rart at lære nogle basisting om hinanden.

Dobbeltdaten havde lavet mad – eller han havde forsøgt. For fanden hvor smagte det skidt, og han kunne godt selv smage det. Det endte op med at vi var helt flade af grin over det, og han bestilte en pizza i stedet for, og det var vi begge meget tilfredse med. Efter maden rykkede vi igen ned i sofaen (med vinen), og vi snakkede en times tid. Lige pludselig kyssede vi, og det blev vi ved med, indtil at jeg skulle hjemad.

Jeg cyklede hjem med en dejlig fornemmelse i maven, og hævede læber.

Ham vil jeg gerne se igen. Og selvom daten ikke var “perfekt”, så var den sjov, og han var skide sød.

sftc

2 kommentarer

 • Og hvis nu – HVIS nu – det skulle blive til mere, så er det da en meget bedre historie at have, end hvis det havde været en hel perfekt date!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ja præcis. Jeg er ikke til alt det der perfekte alligevel. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På date med Dobbeltdaten i aften