Svenskeren, lidt reflektion

10 personlige

1. Selvom jeg er et meget seksuelt menneske generelt, så var jeg ret aseksuel til sidst i mit sidste forhold. Jeg havde simpelthen ikke lyst til sex. Og det er nok fordi kærligheden manglede og lidenskaben var væk.

2. Sjovt nok har jeg dog intet problem med at have sex uden kærlighed generelt – men sex når kærligheden er forsvundet, kan jeg ikke.

3. Jeg er svær at være i et forhold med, fordi jeg ikke føler mig tryg ved at udtrykke følelser, og jeg har svært ved at håndtere andre folks følelser, som jeg ikke kan relatere til.

4. Jeg er en “kan selv, vil selv” slags person, og jeg har ofte meget svært ved at tage imod hjælp, eller overhovedet at indrømme at jeg har brug for den. Heldigvis er det ikke tit, at jeg har brug for hjælp.

5. Jeg elsker skæve typer, og derfor elsker jeg også mit Nørrebro. Fyldt med skæve eksistenser, farver og fantastisk stemning.

6. Jeg synes virkelig, virkelig ikke at Fifty Shades Of Grey var gode bøger. Hovedpersonerne irriterede mig sindssygt, og sexen var triviel. Men jeg bliver nødt til at se filmen, bare for at se what the fuss is about.

7. Jeg er meget åben og jeg vil gerne prøve alt, i hvert fald en gang. Det gælder både mad, sex, og vilde oplevelser.

8. Jeg har altid mange bolde i luften på én gang, og er ret dårlig til at slappe af.

9. Jeg er ikke ret romantisk anlagt, og bliver tit forlegen når en fyr er gået all in på blomster, lys, smykker og alt det hejs. Jeg ville til enhver tid hellere vælge en håndbajer, et godt grin, og en quickie.

10. Jeg elsker at være sexet klædt – gerne i noget der fremhæver mine former. Det er dog ikke noget jeg gør ofte, pga. mit arbejde.

 

sash

5 kommentarer

 • Signe

  Det gør mig så glad at læse, at du ikke havde lyst til sex i dit sidste forhold. Jeg har det nemlig lige så dan, og jeg har været nervøs for, om det kan komme tilbage til mig….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det kom først tilbage til mig da jeg kom ud af forholdet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Nogle gange kommer jeg i tvivl, om det er mig, der er inden i dig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Kære Tinder slut.

  Kan du ikke selv se der er noget helt galt her? Når jeg udefra læser det, virker den helt gal. Og du siger det også selv. “Jeg er svær at være i et forhold med, fordi jeg ikke føler mig tryg ved at udtrykke følelser, og jeg har svært ved at håndtere andre folks følelser, som jeg ikke kan relatere til.” Og “Jeg er ikke ret romantisk anlagt, og bliver tit forlegen når en fyr er gået all in på blomster, lys, smykker og alt det hejs. Jeg ville til enhver tid hellere vælge en håndbajer, et godt grin, og en quickie”. Der skal ikke en psykolog eller en højere uddannet person til at se, du slet ikke er i kontakt med dine følelser. Og du siger selv endda at når en fyr går all in og laver det store følelsesporno bliver du forlegen. Du kan ikke håndtere det og skyder det væk med humor og noget alle ved, er at humor altid er en facade… Så hvorfor ikke gå dybere ned i det og finde ud af hvorfor du ikke er i kontakt med dem og hvorfor du bliver utilpas hvergang der kommer følelser på bordet? Jeg siger ikke at piger (eller drenge) ikke kan have sex, uden at få følelser indblandet – men du er jo slet ikke følelsesmæssigt i balance. Du er helt skæv. Det virker som en kort form for bekræftelse og hvis man kun kan holde det fysiske ud, er den helt ud.

  I dit sidste i indlæg gjorde du VIRKELIG meget ud af ar påpege du INGEN følelser havde for svenskeren, du gentog det flere gange. Der er ingen der har beskyldt dig for det? Men alligevel er det så vigtigt at påpege der ikke er noget.

  Jeg kan slet ikke formulere alt det jeg gerne vil, uden jeg lyder gammeldags og frigid… Men når jeg læser dine i indlæg får jeg bare helt ondt i maven over den måde du behandler dig selv på og konstant undertrykker dine følelser og tanker.

  Jeg håber på en eller anden måde at det her er et form for forsøg eller mediestunt, der skal se hvordan folk reagere på denne opførsel.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svenskeren, lidt reflektion