Tid til ny Q&A

Tindersisters #3

Halli halløj og lige et øjeblik! Jeg har fået en fræk lille Tindersisters-historie tilsendt. Og hvis der er noget folk kan lide, så er det frække historier! Så værsågod, nyd den korte, dejlige historie:

Jeg fik pludselig et match med den her sindssyg lækre fyr og tænkte straks, ham bliver jeg da nødt til at score! Til mit held ville han tydeligvis også meget gerne ses med mig.

 Der var vidst ingen tvivl om hvad dagens agenda var, i grunden meget sødt at man prøver at pakke det ind i en gå tur i efterårssolen. Der gik vi så, jeg tydeligt betaget af hans øjne og frække smil, og han endnu tydeligere optaget af mine bryster.  Vi endte sjovt nok i hans sofa få minutter efter vi mødtes. Han greb sin guitar og begyndte at synge! I know, verdens største kliché! Men den virker! Han lagde guitaren fra sig og lænede sig langsomt ind over mig, så jeg automatisk blev lagt ned i sofaen. Vi lå, i hvad der føltes som 100 år, og kyssede og gned vores kroppe mod hinanden stadig iført tøj. Det tændte mig helt vildt, at jeg lå der med en fremmed tirsdag eftermiddag, og inden længe skulle føle ham oppe i mig. Ud fra bulen i hans bukser at bedømme var han også svært tilfreds med situationen. Jeg satte mig let og elegant overskrævs på ham, lod ham tage min t-shirt af så han endelig havde frit udsyn til mine bryster. Han fik hurtigt flåede resten af tøjet af både ham og mig. Vi deciderede kneppede i to timer og lå til sidst helt svedige og selvtilfredse. Det var tydeligt at vi havde sex med hinanden for vores egen skyld. Tinder længe leve! 

Husk at I kan sende Tindersisters-historier til mig på mailen tinderslut@gmail.com, og husk at gøre mig opmærksom på at det er et Tindersisters-indlæg, for ellers deler jeg det ikke. I er selvfølgelig sikret anonymitet! Skriv tøser (og fyrer).

3 kommentarer

 • Liv

  Hvad mangler du at møde på tinder synes du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jeg ved sgu ikke om jeg synes at jeg mangler at møde noget på Tinder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nysgerrig

  Hej!
  Jeg ved ikke om det kun er mig som ikke fangede den men sætningen “Det var tydeligt at vi havde sex med hinanden for vores egen skyld.” hvordan skal det forstås? For jeg læser det lidt som om i sådan var lidt ego, men det lyder slet ikke som om det var en dårlig oplevelse? Im confused! :3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til ny Q&A