Ham der, den Bekendte...

Svar på Q&A #2

Nogle af spørgsmålene har jeg valgt ikke at tage med, fordi de eventuelt er blevet besvaret i min tidligere Q&A, eller i et blogindlæg. Enjoy:

Hvordan kan du holde bloggen skjult for dine venner? Du må da fortælle dine veninder om dine ‘oplevelser’ og din blog er jo efterhånden (og fortjent) blevet rimelig kendt så vil de ikke nemt gennemskue hvem du er?

Jeg gør hvad jeg kan for at “maskere” mine dates så godt som muligt, men der er generelt ikke ret mange af mine veninder og venner som læser blogs, så der er ikke ret stor chance for at de ville opdage det.


Hvad blev der af Business-Snacken? Du skrev på et tidspunkt noget med, at han var begyndt at skrive til dig igen.

Der skete ikke mere med Business-snacken, da han jo som sagt skal rejse snart. Så det blev ikke til mere, selvom han ind imellem snapchatter.


Hvordan indgår man i et såkaldt “friends with benefits” forhold uden at få følelser indblandet?

For mig handler det om at have en aftale om at det er det man er. Det er meget vigtigt at der ikke er en af parterne der vil mere, for så går det ikke i længden. Jeg synes generelt ikke at det er svært at skille følelser og sex ad, men en forudsætning for det er simpelthen ærlighed.


Hvad laver du til daglig når du ikke dater mænd fra Tinder? Læser du på uni? Har du arbejde? I så fald, hvad er din uddannelse?

Jeg er ikke studerende. Jeg vil ikke afsløre hvad jeg laver og hvad jeg er uddannet, men jeg kan sige, at der er mange der finder det jeg laver kedeligt. Men jeg er glad for det, og god til det.


Kommer du fra København eller forstæderne?

Jeg kommer fra forstæderne, og bor i København.


Hvordan holder du en balance i din nuværende situation: da du er blevet lidt “kendt” og derfor får tilbud om eksponering i MX, radioen mv og samtidig vil være anonym?

En forudsætning for alle de her medier, der skriver om mig er, at jeg er anonym. Men der er selvfølgelig folk der kender til min identitet, fordi det er en forudsætning for kontakten – f.eks. mit radiointerview og mit samarbejde med BloggersDelight.


Kender dine tætteste veninder til din blog?

Ja, der er en meget lille, og nøje udvalgt gruppe der kender til min blog.


Hvordan kan du undgå at falde for Svenskeren? Jeg kender ham ikke, og jeg er helt tosset med ham!

Jeg ved det faktisk ikke helt. Vi har bare ikke følelser for hinanden. Han er sød og dejlig, men vi er simpelthen bare blevet rigtig gode venner, der har skøn sex. Og så elsker jeg jo Bedstevennen, og det gør det også svært for mig at falde for andre.


Du har før nævnt at man skal se åben og venlig ud – både på billeder og i virkeligheden. Hvordan gør man det?

Et smil er altid en god vej frem. 😉


Hej! Jeg får rigtig mange match på tinder med flotte mænd, men jeg har meget få samtaler derinde. Hvordan starter man samtalerne? Især hvis man ikke har lyst til at skrive først..

Du kan jo ikke starte en samtale hvis ikke du skriver først. Men hvis du ser attraktiv og glad ud på dine billeder, er der stor chance for at dine matches vil skrive til dig.


Har du overvejet senariet hvor, at to af dem du ser, finder ud af at de er venner eller bekendte?

Det ville være akavet – men det sker ikke. Jeg facebook-stalker altid før jeg takker ja til en date.


Ved de, at du ser andre – altså har du sagt det direkte til dem eller bare at “ham og dig ser hinanden løst”?

Det er lidt forskelligt. Det kommer an på hvordan samtalen udvikler sig. Men jeg giver aldrig udtryk for at jeg ikke ser andre, hvis jeg gør.


Er du religiøs?

Slet ikke. Men jeg tror på at findes noget større end mennesket. Ville måske nærmere kalde mig spirituel.


Hvordan er det lige pludselig at se sin egen blog blive omtalt i medierne, uden at kunne sige se det mig?

Det føles underligt. For på en eller anden måde er man jo stolt. Stolt over at folk synes det er spændende nok til at læse, snakke om og følge med i. Jeg er glad for det, men det er lidt underligt ikke at kunne tage æren for ens arbejde.


Er der noget du ville ønske du havde gjort andeledes i forhold til Tinderslut :)?

Jeg ville nok have maskeret mine dates bedre i starten, hvis jeg vidste at bloggen ville blive så eksponeret. Men hvad fanden..


Har du planer om nogensinde at afsløre din identitet?

Ikke på nuværende tidspunkt, men det kan da godt være at der på et tidspunkt er noget der gør, at det ville give mening for mig at stå frem.


Hvad er grunden til at du startede bloggen?

Jeg startede den for min egen skyld. Fordi jeg gerne ville skrive om mine dates og mit singleliv. Og jeg har altid blogget, bare om andre emner og på andre platforme, så det virkede ret naturligt for mig, at starte bloggen.


Hvordan har du det med al den nye opmærksomhed, der lige pludselig er kommet? Føler du, at der er nogle ting, du ikke kan skrive om længere, fordi du er mere bange for at blive afsløret?

Jeg føler ikke der er ting jeg ikke kan skrive om, men jeg er opmærksom på at der er en voksende læserflok derude, og at jeg igennem bloggen kan få nogle budskaber ud, som jeg synes er vigtige af fokusere på, især mht. sex, kvinder, mænd, dobbeltmoral og åbenhed.


Og hvem er din favorit af alle de fyre, du har skrevet om på bloggen (minus Bedstevennen)?

Det må være Svenskeren. Han er blevet en nær ven, og jeg holder meget af ham. Og han er jo fantastisk i sengen.


Er du ikke bange for, din identitet bliver lækket med alle de interviews du giver for tiden? Selvfølgelig er langt de fleste professionelle, men frygten må da være der?

Nej jeg frygter ikke for at blive afsløret fordi jeg giver interviews. Der er lavet en aftale om anonymitet, og det er ikke engang alle journalisterne der ved hvem jeg er.


Hvis en af dine dates får mistanke om, at du er tinderslut – vil du så benægte, eller være ærlig? Hvordan vil du håndtere det?

Det kommer meget an på hvordan han tilkendegiver det, og hvad hans intentioner er.


Tror du at du kan have en kæreste i fremtiden der kan leve med at du har været tinderslut i nogen måneder/år af dit liv?

Ja, hvorfor dog ikke? Hvis man ikke kan acceptere det, så er det jo ikke den rigtige person for mig. Jeg vil ikke begrænses af nogen, på den ene eller anden måde.


Tror du at du bliver træt af at være tinderslut på et tidspunkt? Eller kommer det til at savne det når du måske kommer i fast forhold.

Ja mon ikke jeg gør det. Jeg gider ikke at lave de samme ting og skrive om de samme ting resten af mit liv. Jeg regner med at jeg udvikler mig, og kommer videre, og det gør bloggen også på det tidspunkt. Men jeg vil ikke stoppe med at skrive i denne her stil.


Hvordan var din første gang med anal?

Tryg, god og med min eks.


Har du nogensinde har været sammen med én, der var (en del) ældre end dig selv? (og hvordan det evt. var)

Den ældste jeg har været sammen med, var omkring 15 år ældre end mig, og jeg var omkring 16 år gammel. Det var fint.


Er du nervøs første gang du skal mødes med nogen fra Tinder? Og hvordan håndterer du så din nervøsitet?

Næ ikke rigtigt. Jeg bliver først nervøs når der er følelser involveret, for så er der noget at miste.


Vil du anse dig selv som værende smækkerlækker og attraktiv? Jeg tænker… Det lyder til, du nærmest har frit valg fra alle hylder, så er du ualmindelig heldig med dit udseende, eller er folk bare ualmindeligt trængende?

Ingen idé. Jeg er bare virkelig god til at flirte. Og jeg aner ærligt talt ikke om jeg er smækkerlækker, for udseende er jo en smagssag.


Håber ikke det er alt for personligt, men hvad hører du fra fyrene du dater omkring kønsbehåring – glat, brazilian, urskov – you name it ?

Jeg hører ingenting, for jeg spørger dem ikke hvad de foretrækker. Jeg er glat fordi jeg synes det er frækkest, og jeg ser ikke ud på en bestemt måde for nogen andres skyld end min egen. Jeg kan da godt gøre mig lækker for en fyr, og gøre hvad han tænder på – men så skal jeg også kende ham godt og være glad for ham. Jeg gider ikke ændre ting ved mit udseende for en date.


Har du nogensinde haft en trekant eller nogen som helst anden form for sex med flere på en gang?

Nej faktisk ikke, men jeg er da ikke afvisende overfor tanken, det er bare aldrig rigtigt noget der er sket.


Hvilken kvinde symboliserer bedst din opfattelse af den perfekte kvindekrop?

For mig er det bare vigtigt at en kvinde hviler i sig selv og i sin krop, uanset om man er tynd, tyk, høj eller lav. Men jeg har en kærlighed for kurvede kvinder som Kim Kardashian, Eva Mendes, Scarlett Johansson osv. i den dur. Jeg synes at former er smukke og feminine.


Hvordan vil du beskrive din tøjstil? Neutral, moderigtig, sexet?

Jeg er stor tilhænger af jeans, blazer og høje sko. Jeg er nok ret klassisk og uden de vilde farver. Jeg elsker tøj som viser og fremhæver ens former.


Hvad kan få ‘Tinderslut’ til at følte sig nervøs eller på dybt vand?

Jeg er nervøs når mine følelser bliver synliggjort. Jeg er meget dårlig til at vise mine følelser, især hvis jeg er ked af det, såret eller skuffet. Jeg er ikke glad for at folk kender til mit følelsesliv. Det er for mig en meget mere privat ting end mit sexliv.


Har et spørgsmål omhandlende din livstil. Er du en som går op i at træne og spise sundt? Eller er det ikke rigtig noget du går op i? Eller på hvilken måde holder du dig lækker og derved tiltrækker så mange mænd som jeg har indtrykket af at du gør.

Tiltrækningskraft har noget med udstråling at gøre, synes jeg. Ikke nødvendigvis om man har en trænet krop. Jeg spiser sundt og varieret og jeg kan godt lide at træne. Men jeg er ikke fanatisk.

by

4 kommentarer

 • Christine

  Du virker som en person, der hviler i sig selv, og som har selvtilliden i orden – hvilket jeg ikke kan lade være med at misunde 😉

  Mine teenage-usikkerheder hænger stadig ved, selvom jeg er i 20’erne, og det begrænser mig på mange punkter i mit liv – især i forhold til mænd. Har du nogen generelle tips til, hvordan man styrker sin selvtillid? Jeg ved, det er et meget ukonkret spørgsmål, men hvis du har gjort dig nogen tanker om emnet, er jeg meget interesseret i at høre dem!

  ….Og så vil jeg lige sige tusind tak for en underholdende blog – du skriver super godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Hej Christine 🙂
   Tusinde tak for de pæne ord. <3
   Min selvtillid er helt klart kommet fordi jeg har valgt det. Jeg siger ofte til mig selv (højt) at jeg kan klare alt, og selvom det lyder dumt, så sætter det sig fast. Det er vel en form for "hjernevask" af mig selv. HVad man siger til sig selv, har en stor betydning. Hvis man siger at man er dejlig og dygtig, så kommer man til at tro på det, ligeså vel som når man siger til sig selv at man er grim og intet værd. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viola

  Hej Tinderslut:)
  Jeg kom til at trykke på en knap og fik straks afvise at jeg havde anmeldt din blog for at være upassende eller sådan noget, men det synes jeg altså ikke, faktisk synes jeg at den er mega fed og lidt Carrie fra “Sex and the City” -agtig.
  Jeg håber ikke at min fejltrykning har store konsekvenser for dig og ikke mindst din blog.
  Men jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre…
  PS. Super fed ide, det med at være anonym, det giver en super fed effekt!
  Vh. Viola

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Hej Viola. 🙂
   Hovsa – det er hvad der sker.
   Tak for de søde ord!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ham der, den Bekendte...