Ugen der gik + datingkalender uge 49

Sidste uges date med Svenskeren – what what in the butt

Svenskeren og jeg kender efterhånden hinanden ret godt, og har “datet/knaldet” i flere måneder nu. Vi har udforsket hinanden seksuelt, og vi ved hvad hinanden kan lide. Og selvom vores sex ALDRIG er kedelig eller dårlig, så var vi blevet enige om, at vi skulle prøve noget nyt. Analsex. Analsex er ikke noget jeg gør med hvem som helst (ikke at sex er det generelt, men I ved hvad jeg mener). Men under alle omstændigheder, så skal jeg været meget tryg ved en person, for at det er noget jeg har lyst til. Jeg kan faktisk rigtig godt lide analsex, og nogle af de mest intense orgasmer jeg har haft, har jeg fået af analsex.

Anyhow. Vi var hjemme ved mig, eftersom at der er mere ro, og så vi ikke skulle tage hensyn til Svenskerens roomie. Et godt råd, og en ting jeg altid sørger for inden analsex, er at være 100 % ren! For hverken en selv eller ens partner har lyst til ubehagelige overraskelser down there. Der er en hel masse dimser på markedet, lige præcis til dét formål. If you wanna get dirty, then make sure that you are clean. Meget vigtig regel. Men altså, inden Svenskeren dukkede op, havde jeg sørget for at gøre mig helt ren, og selvfølgelig hevet glidecremen frem, i dagens anledning.

Svenskeren kom hjem til mig, og as usual gik der ikke lang tid før vi kyssede og hev tøjet af hinanden. Vi brugte meget lang tid på forspil, for at blive virkelig tændte. Han pillede og slikkede alle steder, og vi knaldede også (the old-fashioned way) først. Da det “var tid”, tog han et nyt kondom på, og smurte både mig og ham selv godt ind i glidecreme. Vi gjorde det i doggystyle, da jeg synes det er den nemmeste måde at blive rigtig “åben” på. Han lod mig føre ham ind, og vugge frem og tilbage i mit eget tempo, indtil at jeg var helt klar, tændt og afslappet. Der gik ikke langt til før han begyndte at knalde mig vildere og hurtigere. Jeg kom simpelthen efter ingen tid! Jeg ved ikke helt hvad det er, der gør at jeg så nemt kommer ved analsex. Jeg tror det er en blanding af at jeg ingen kontrol har, at det føles forbudt og selvfølgelig at man rammer et punkt deroppe. Uanset hvad det er, så er jeg vild med det, og Svenskeren var så god til det, igen, jeg tror det er fordi han er så dygtig til at læse mine signaler – han ved præcis hvornår han skal gøre det hårdt, blidt hurtigt eller langsomt, og det er satme et sjældent talent.

Det er ihvertfald ikke sidste gang han får lov til at tage mig analt, det er helt sikkert! Yum. Er der andre der har det på samme måde med analsex?

 

swsw

 

33 kommentarer

 • Hvaaa’, ham sveske-svenskeren kommer da tættere og tættere på, gør han ikke? Er du sikker på, at han ikke er ved at blive mere end “en date/et knald” ..? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Hahaha, sveske-Svenskeren! Genialt! 😀
   Ja, jeg tror sgu at det havde udviklet sig tidligere hvis der reelt var mere end sex og venskab. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Tanken tænder mig helt vildt, men har aldrig været tryg nok ved en person til at kaste mig ud i det. Og det er faktisk primært fordi jeg ikke helt tror på, at man kan være helt ren lige der, selvom det kan man jo godt. Og tror ikke jeg ville kunne tænke på andet end om, jeg var ren nok (og det er jo ikke så sexet…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det er ret vigtigt at den person man er sammen med er moden, for HVIS der nu sker noget, så er det vigtigt at han kan håndtere det, unden at det bliver en (mere) ubehagelig situation.
   Men det er super frækt, og der er ikke noget at være bange for. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fregne

  Haha, loving the GIF!!
  Og loving Svenskeren! Åh, hvor er du altså heldig at have fundet en mand, der ved præcis hvad han laver – og hvordan han skal gøre det for dig. De mænd er mere sjældne, end man skulle tro!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ja desværre. Sætter stor pris på ham! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  JEG ER VILD MED SVENSKEREN! Han skuffer aldrig. Nu spørger jeg sikker super dumt, men hvordan bliver man bedst muligt ren? Har du ikke nogle gode råd? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KalypsoStyle

  Fuldstændig det samme her med analsex!
  Jeg gør det absolut også kun med mænd jeg stoler på, men jeg ELSKER det!
  Følelsen af det forbudte sammen med det totale kontroltab får mig helt ud over kanten 🙂
  Love it! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Wauw! You go giiirl! Det gad jeg sørme godt at prøve. Er stadig anal jomfru, men vil gerne udforske det når jeg er sammen med en jeg er 100% tryg ved.

  Og. Så vil jeg høre dig:
  Tror du det er muligt at finde et længerevarende forhold igennem tinder? Hvordan formulerer jeg spørgsmålet “hvorfor er DU på tinder, hvad søger du. Hvad har du lyst til?”

  Tak for din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jeg synes bestemt du skal starte med det, i hvert fald lidt pilleri til at starte med. 😉

   Jeg tror bestemt at det er muligt at få en kæreste igennem Tinder – jeg kender flere det er sket for, hvor det går rigtig godt. 🙂
   Jamen jeg synes at du skal smide det ind i samtalen på en date f.eks. Men det er ret hurtigt at læse hvis folk kun er ude efter sex – det kan man hurtigt mærke på samtalens karakter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie

   Uhh, blander mig lige.

   Hurra for analsex!

   Jeg fandt en kæreste på tinder, han er for dejlig. Vi havde faktisk aldrig den “hvad søger du på tinder” snak. Men vi aftalte ret hurtigt at vi ikke skulle se andre og at vi skulle slette tinder.
   Det kan lade sig gøre selv om jeg var skeptisk i starten og stadig konsekvent glemmer hvordan jeg mødte ham. ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahaha hvor er den GIF bare passende! Jeg flækkede af grin 😀

  Tillykke med anal-succesen med Svenskeren, er jo sleeet ikke misundelig! 😉

  – Smil fra Pigepaatvaers

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Haha, ja jeg er også selv ret stor fan af GIF’en 😀
   TAK! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja tak, et pisse ærligt indlæg om analsex! Jeg fatter ikke, hvorfor det tit bliver tabulagt eller betragtet som klamt eller slutty, for det er jo THE BOMB.

  Fedt for dig, Svenskeren kan gi’ den ordentligt! Jeg er heldig nok at have en kæreste, der er ligesådan – skide opmærksom på mine signaler og altid har styr på sine handlinger på den der virkelig lækre, afslappede måde. Uhm..
  Ham har jeg i øvrigt fundet på Tinder og vi bollede på første date… alt kan ske 😉

  – katrinebjarnhof.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Godt for dig og din kæreste! Og fedt at i fandt sammen igennem Tinder! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Uh, it sounds sexy!

  Jeg har lige et analsex spørgmål… Jeg har prøvet det for første gang for en måneds tid siden, og rengjorde mig bare ved at gå i bad med intim sæbe og sådan. Er det nok? Når men altså da det så skete, så følte jeg VIRKELIG at jeg skulle skide…? Vi har gjort det efterfølgende hvor det er blevet meget bedre, men det føles stadig lidt sådan.. Det virker ikke som om det føles sådan på dig, men vil høre om du har et råd? Vil lige sige at der hverken var noget på hans pik og den lugtede heller ikke overhovedet, men er bare bange for at det skulle ske….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det er en ret almindeligt frygt at der skal komme “fyld” med når man har anal, og det er også en risiko. Og det er også meget normalt at det føles som om man skal skide, især når det er de første par gange, man udvider sig jo lige pludselig, og det er jo noget man kun er vant til sker, når man er på toilettet normalt. Du skal bare lige give din krop lidt tid til at forstå, at det er sex og det er dejligt. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Har det præcis på samme måde med analsex! Det giver de vildeste orgasmer og jeg kommer super hurtigt! Tror du har ret i at det er fordi det rammer et sygt godt punkt samtidig med man føler man gør noget lidt forbudt.

  Faktisk helt glad for jeg hører en anden også har det sådan.. for alle mine veninder kigger bare underligt på mig når jeg siger det! Men puha… ja analsex er godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jakob

  Sådan! Tinderslut 🙂
  Analsex kan nemlig være så superfrækt, og er så glad for du nævner og lægger vægt på det med tilliden. For det er alfa og omega – og det gælder jo også andre områder, hvor man sammen bevæger sig ud i noget nyt (eller det bare er lidt krydderi udover det sædvanlige). Det handler jo så meget om både at slappe af og give sig hen – derfor tilliden 🙂 Om det så sker på en første eller tiende-date er jo sådan set ligegyldigt.

  Kan da give det bidrag som fyr lige at sige, hvad der er fedt ved det for os. 1) Det mentale i det er lidt udover det “sædvanlige”
  2) I bliver bare liderlige på en anden måde, og det er SÅ hamrende frækt.
  3) Det at man er max tændt, men netop skal holde lidt igen under optakt og starten.
  4) Kunne jo blive ved til det 10. punkt, men vil blot afslutte med et “I just love it” 😉

  Tak for indblikket i din dating-færd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Hej Jakob – tak for input! 😀
   Anal er dybt undervurderet! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki Mariane Rossing

  Jeg bliver nødt til at spørge om noget til dette emne ..
  Min kæreste har altid gerne villet prøve analsex, men jeg har altid haft en klam holdning til det – efter, at jeg læste det her indlæg har jeg været mere tryg overfor det fordi du netop forklarer det så trygt og så frækt, så vi har snakket om det og vil gerne gøre det en dag når vi har købt noget glidecreme og er alene hjemme osv. (bor begge stadig hjemme).

  Men min kæreste og jeg bruger normalt ikke kondom – er det et must at han har kondom på når vi har analsex? I forhold til når han skal komme tænker jeg? Eller kan man gøre det uden? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jo, du kan godt gøre det uden kondom, men jeg ville klart anbefale at gøre det med. Det er mere lækkert, og han slipper for at lede efter diverse “rester” på hans pik. Det er bare mere… renligt I guess. 🙂 Og hvis I gør det uden kondom, så synes jeg at han skal vælge at trække sig ud når han kommer. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kiki

   Okay – tusind tak for svar !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frøken Frøken

  Hvor er jeg glad for at læse dette indlæg! Jeg har det på præcis sammen måde, de allerstærkeste orgasmer får jeg analt og jeg kommer også super hurtigt. Da jeg prøvede analsex første gang med min ekskæreste blev jeg simpelthen så forskrækket og overrasket over at jeg kommet “kun” af det. Jeg følte mig virkelig klam og skamfuld bagefter. Jeg kendte ingen som havde oplevet det, og vidste ikke engang at det var muligt.. Siden fik jeg godt med det, og dyrkede en masse dejlig analsex med min daværende kæreste – men det er så godt at den slags historier bliver delt! Så man ikke føler jeg underlig over sin egen krop & lyst! Jeg har desuden aldrig benyttet mig af rengørings-værktøjer og har aldrig oplevet “uheld” eller lugt. Så det kan godt lade sig gøre..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg havde aldrig prøvet det, og jeg var også jomfru før min kæreste (som jeg nu har været sammen med i 2 mdr. kun). Men vi begyndte så stille at snakke om det, og nu gør vi det ofte og vi ELSKER det. Jeg har dog aldrig ‘cleaned’ mig selv, men der har aldrig været noget. Jeg har altid været clean og det undrer os begge. Den ene gang fik jeg endda 7 orgasmer inden han kom ! Det er næsten synd at det er så tabu belagt. Flere burde udforske den slags 😀 Men jeg tror at grunden til at det var så nemt for os er at vi virkelig har kærlighed og tryghed og alt det der. Man skal være helt afslappet og i gode hænder – gerne med en der ved hvad han gør 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik + datingkalender uge 49