Jeg sagde ja til den der date.. med den Bekendte..

Jeg er en røv. Og en pivskid.

Det var jo meningen at jeg skulle være super sej og være med i #Bloggerliv. Og det var jeg også, for en kort stund. Indtil at jeg panikkede. Og var sikker på at man sagtens kunne se hvem jeg var på optagelserne. Om det var noget jeg bildte mig ind, eller om det var reelt nok, ved jeg ikke. Men det er i hvert fald blevet fjernet nu. Fordi jeg er en chickenshit. Og jeg har pisse dårlig samvittighed overfor produktionen over det. Fordi det jo i dén grad har været spild af tid for dem, både mht. at filme det, men også mht. til klipning. Faktum er, at jeg nok simpelthen har været for uopmærksom da jeg så optagelserne inden de kom ud. Jeg fik nemlig lov til at godkende dem og alt muligt. For helvede.

Så.. mine dybeste beklagelser over at jeg er sådan en tease, der bakker ud i sidste øjeblik. Har SÅ dårlig samvittighed, både overfor produktionen som har lagt tid og kræfter i det, men også overfor jer, som havde set frem til at se det.

Undskyld! Og tilgiv mig lige, ikk’?

 

hating-myself

 

31 kommentarer

 • Ea

  Jeg nåede at se det i går aftes. Syntes din anonymitet var velbevaret og jeg har stadig ingen idé om hvem du er eller hvordan du ser ud. Men det var spændende at høre lidt mere om dig 🙂 og så håber jeg altså lidt at man en dag finder ud af det 😉 forhåbentlig fordi du selv ønsker det. man bliver jo så nysgerrig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det er jeg glad for. 🙂
   Ja jeg håber også at det bliver en dag hvor jeg selv synes det giver mening at stå frem. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg så det ikke selv, men hørte en fugl synge om, at jeg fik noget at et giant compliment!! Jeg takker og bukker og dte hele… hehe <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Well.. Du er en meget smuk kvinde, så selvfølgelig ville det være fantastisk at ligne dig! 😉 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg nåede også at se det igår 🙂 Det var sjovt at høre lidt mere. Jeg synes, at din anonymitet blev bevaret, men samtidig er det absolut vigtigste jo, at DU har det godt med det. Du har ihvertfald min tilgivelse 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså jeg så det kun kort, fordi jeg så håbede man kunne finde ud af hvem du var 😀 (man er vel nysgerrig!)

  Men jeg fandt ikke ud af noget! 😀 haha, og jeg vil bare gerne berolige dig, din paryk og meget mandlige stemme gjorde man virkelig ikke kunne se hvem du var. Det kunne ligeså godt havde været mig der sad der 😀

  Jeg håber du en dag står frem, simpelthen fordi du er SÅ pisse sej! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Hahaha, ja, vi er en hungrende nation efter sladder 😉
   Det er jeg glad for at du siger!
   Tak smukke Mette, og mon ikke jeg en dag får lyst til at tilkendegive mig selv. 🙂 Jeg håber bare at det bliver på mine egne præmisser, at jeg kommer til at stå frem, en dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det håber jeg bestemt også! Alt andet ville være for tarveligt! 🙂

   Og indtil da skal du bare blive ved med din underholdning – jeg sluger det hele råt! 😀

   I love it! Som Ole Henriksen ville sige 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Nååhr, søde du! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg nåede også at se det i går aftes, og hvis der var nogen, som kom og bad mig om at beskrive dit udseende, ville jeg ikke vide, hvad jeg skulle sige. Jeg har stadig ingen anelse om, hvordan du ser ud 🙂 Jeg synes, det er rigtig ærgerligt, at du ikke var tilpas med det selv, for jeg synes bare det var fedt at se og høre noget mere om dig – fra DIG. Men selvfølgelig skal du være tilpas med det selv. Du er også tilgivet af mig. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det er jeg glad for at du siger! Tak for tilgivelsen! 😉 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  HVIS man allerede kendte dig… så ja, så tror jeg desværre, at den var ret åbenlys? Din frisure er meget flot men også genkendelig, så hvis du var en af mine veninder, så havde jeg desværre genkendt dig 🙁 men nej, jeg kender dig ikke!

  Just saying, at jeg er enig med dig i, at det ikke var så godt skjult, hvis man overhovedet ikke ønskede nogle former for gæt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Øv, shame on you 😉 Hvis du genre vil lindre din dårlige samvittighed, så vil det være fedt med ENDNU flere gode datehistorier og guides 😉 Din blog har simpelthen gjort samtlige andre blogs jeg følger på bloglovin sekundære 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Haha. I know. I’m a bitch! 😉
   Og jeg skal gøre hvad jeg kan 😉 Der er et par på vej! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg nåede at se det! Men synes ikke at jeg på nogen måde havde en ide om hvordan du så ud haha
  Men helt fair 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Haha, nå okay, men det er jo godt nok så! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fregne

  Jeg fik set det – jeg var så nysgerrig jo! Og det er jeg i virkeligheden stadig, fordi jeg altså heller ikke fik nogle reelle fingerprej om, hvordan du ser ud.
  Men det er nu okay, at du er stoppet – hellere stoppe med dét end med bloggen! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Bare rolig, jeg stopper bestemt ikke med at blogge 😉 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg nåede ikke at se det, men faktumet er at jeg er ærligt talt ikke interesseret i hvordan du ser ud. Jeg er vild med din blog og dine sjove dates, som jeg nyder simpelthen hver gang. Så dit udseende er ikke vigtigt. Selvfølgelig kunne det være sjovt at se hvordan du ser ud, men jeg er ikke desperat efter at se din identitet 😉

  Så ja, du har min tilgivelse! <3 Glædelig 1. dec og jeg ser frem til flere sprøde og sjove indlægs! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Aaaaw tak, jeg er glad for tilgivelse. 😉
   Og det var en dejlig kommentar!

   Jeg arbejder på en masse indlæg. 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • rebecca

  åh øv, jeg nåede ikke at se julemandsskægget :(:(:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura S

  Selvfølgelig! Alle kan begå fejl og være modig det ene øjeblik og modsat det det næste øje blik. :* God jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det ligner mig bare ikke at være en pivskid. 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nåede ikke at se det, men ville ellers vildt gerne have set det! Man er vel nysgerrig 😉
  God blog 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg har ikke set det, men havde egentlig heller ikke lyst. Jeg kan godt lide dit “hemmelige univers” 🙂 Hold du bare fast i det lidt endnu 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg nåede at se det og jeg tænkte faktisk, at hvis jeg vidste hvem du var og jeg så det der ville jeg kunne genkende dig, så jeg bakker dig op i den beslutning. Dog tænker jeg: kan du ikke bede dem sløre dit ansigt (f.eks.) og så kan de lægge det ud igen? (selvom der selvfølgelig også er noget i arbejde i det)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jo, det kommer vist også op igen på et tidspunkt 🙂 Og tak for støtten!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg sagde ja til den der date.. med den Bekendte..