Doing the funny stuff with Århusianeren

Udvider min horisont med Svenskeren

Åh Svenskeren.. Er der noget den mand IKKE kan? Jeg tror det faktisk ikke. Og selvom vi efterhånden er begyndt at kende hinanden godt, både indenfor og udenfor sengen, så formår han sgu alligevel at overraske mig. For han fortalte mig lige pludselig at han helt vildt godt kunne tænke sig at have sex offentligt, og at han aldrig havde prøvet det før. Jeg har prøvet det mange gange.. Når man har været i et forhold i 1000 år, så begynder man jo at gøre lidt af hvert for at spice tingene op. Men Svenskeren havde ikke prøvet det før. Så jeg tænkte da at jeg gerne ville gøre det for ham (og også for mig, det er jo egentligt ret frækt). Men er I godt klar over hvor svært det er at finde et sted at knalde i København, når man IKKE er stiv, og derfor ikke helt ligeglad med om man bliver opdaget? – Meget svært kan jeg fortælle jer. Men det lykkedes. Jeg deler dog ikke stedet, da det jo helst ikke skal blive overrendt, nu hvor man har været heldig at finde et godt spot.

Jeg må indrømme, at jeg faktisk virkelig tænder på idéen om at man kan blive opdaget, så jeg var super meget “In the mood”, allerede inden vi overhovedet gik igang. Svenskeren var det samme. Det resulterede også i en “ufrivillig” quicky – på den måde at vi gerne, begge to, ville have holdt længere end vi gjorde. Men det gik simpelthen SÅ stærkt fordi vi var så tændte. Det er nu nok også det bedste, eftersom det var offentligt, og man jo aldrig ved hvornår der dukker nogen op. Jeg havde taget høje sko på til formålet, så højden “passede bedre”. Det skal helst være så nemt som muligt, at stå op at knalde, og det er bare ikke super nemt hvis kvinde skal stå på tæer, og manden skal stå på hug. Så går man lynhurtigt i krampe, og det er bare IKKE sexet. Så jeg stod der i nederdel (den kunne nemt hives op), strømpebusker om anklerne og stripper-høje sko. Det var pisse frækt! Svenskeren tog mig bagfra imens  han holdt fast i mine arme, så jeg kunne holde balancen, og jeg gjorde mit bedste for at holde øje med om det kom nogen. Det er pisse svært at holde sin kæft når man er SÅ tændt, og det kunne jeg heller ikke helt. Til alle jer der ikke har prøvet offentlig sex – GØR DET. I vil ikke fortryde det.

o-face

14 kommentarer

 • Camilla

  Et lille tip til næste gang – selvsiddende strømper 😉 Det er “fri” adgang uden noget nede om anklerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   For helvede! Hvorfor havde jeg ikke tænkt på det?! Pisse god idé! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fregne

  Du er SÅ vild! 😀
  Det er tætteste jeg er kommet på offentlig sex, var på et kontor med glasvægge – også ud mod vejen. Det var nervepirrende, og jeg har aldrig i mit liv været så lidt i øjeblikket under sex.
  Så det er da fedt, at oplevelsen var bedre for jer – tydeligvis rigtig god! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jeg tror også at man lige skal vænne sig til idéen, men det kan være pissefrækt. Især hvis du er sammen med en du føler dig tryg med! 😀
   Det var super godt. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg har prøvet offentlig sex flere gange. En gang med min kæreste i en pool på en ferie.
  Vi var fulde, kom hjem fra byen. Vi synes selv vi fik en fræk idé tog bade tøj på hoppede i poolen og var rigtig godt i gang, lige indtil der kommer en pool-mand og opdager os. (hvorfor sover sådan mennekser ikke kl. 04.00 om natten!!? :p )
  Nå vi ender med at styrte op af poolen. (helt nøgne) og da vi kommer hjem opdage jeg jeg har mistet min bikini top. – og jeg har ikke fundet den endnu.
  Det var frækt, sjovt, og nervepirrende alt sammen på samme tid. – og en god historie. :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Hahaha. Ej hvor nice! 😀
   Det lyder bestemt som en god historie!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  offentlig sex er så frækt! Må man ikke høre lidt nærmere om stedet? 😉
  f.eks om det var uden for eller indenfor? Eller om det var i et rum eller på en gang ?
  Knus en trofast læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det var udenfor 😉 Og kan sige at det var på Frederiksberg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  Vildt af jer! og vildt at læse om 😀
  Jeg har desværre aldrig haft sex offentligt, men jeg har engang givet en fyr et blowjob på en natklub da vagten pludselig stod lige ved siden af os mens jeg kikkede op på ham (stadig igang….) fuck det var pinligt! men sjovt at gøre den slags grænseoverskridende ting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den korrekte

  Jeg har dyrket offentligt sex lidt for meget – dog kun da jeg var teenager! Men gode steder kan være strande, skove/marker, pools, i bilen (semi-offentligt), svømmehallen (pas på med kamera under vandet), off. toiletter, solarier (hvis de stadig eksisterer), altaner, biografen (dog kun oral/hand), parker, haver, klitter osv.
  Gør det endelig ikke, hvis der er risiko for andre kan se med. Fy for helvede. Det kan godt være man selv synes ens sex er frækt, men det synes andre sjældent – med mindre man er en gammel gris. Så gør det i mørke hvor de private dele ikke kan ses så meget, haha..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det er skide sjovt 😀 Haha, da det er ikke så hyggeligt at overraske folk. Idéen om at blive opdaget er fræk – virkeligheden not so much. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter

  Der bliver foreslået selvsiddende. Må jeg nævne rigtige strømper – I holder! Er godt nok “Old-School”, men det er så frækt og langt mere praktisk end selvsiddende…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ja det lyder da også som en god mulighed! Tak for input. Det vil jeg tænke over næste gang. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Doing the funny stuff with Århusianeren