Inviteret på date

Sushidate med Århusianeren

Jeg havde en date med Århusianeren igår. Det var vildt hyggeligt. Han bestilte sushi, og vi brugte det meste af aftenen på at sludre og mæske os i lækker mad. Han er virkelig skøn at være sammen med, og vi taler som om vi har kendt hinanden i mange år. Der er ingen akavet stemning og pinlig tavshed, og det er jo fantastisk. Og sjældent at man møder en man er på personlig bølgelængde med, på den måde. Vi deler mange politiske holdninger, værdier og humor, og det er fandeme rart. Og vigtigt. I hvert fald hvis man skal lave andet end at være nøgne sammen. Og helt ærligt ikk? Så bliver jeg sgu bare det mere tændt, hvis det er en person med indhold, jeg er sammen med. Udseende er da klart en faktor, men ikke den største. Der skal mere til at tænde mig, to be honest.

MEN nu til det vigtige. Kemien og sexen var jo fantastisk sidste gang. Og det var den også denne gang. Manden ved virkelig hvad han laver, og han trykker på de helt rigtige knapper på mig. Han er skide god til at få mig helt op at ringe, nærmest inden vi er gået igang. Han har det hersens blik. Man kan se i hans øjne, hvad han har lyst til at gøre, og det tænder mig helt vildt. Han er all about kropssprog, og det synes jeg er pisse sexet – at man kan læse hinandens signaler, uden at sætte ord på. Vi har egentligt bare en skidegod seksuel kemi. Vi havde en skøn aften, i bund og grund! Og på alle måder. Så det var med et smil på læben, en fyldt mave, og et ømt understel, jeg cyklede hjem.

titg

17 kommentarer

 • Sas

  Nu har jeg tænkt over det et stykke tid, hvor gammel er du egentlig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andy

  Jeg synes din blog er svært underholdende, men knap så troværdig. Men held og lykke med den bog du sikkert får lov til at skrive på et tidspunkt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bullerbæ

  Jaaa okaaaay. Nu har vi efterhånden lært at du bliver gennemkneppet og går mærkeligt dagen efter. Vi vil have noget nyt! nyt nyt nyt nyt nyt…..analgynge, gagball, fistpumpin, doggy ud af vinduet, you name it… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Nu er det bare lige sådan, at det jo heldigvis er MIT sexliv, og at jeg gør hvad jeg kan lide, og ikke hvad folk der følger bloggen gerne vil have at jeg gør. SÅe… 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Bliver helt misundelig. havde det på samme måde med en fyr.. Lækker, men også super god at snakke med, for ikke at tale om virkelig god sex.. Uheldigt for mig skriver vi ikke sammen mere!!
  Så nyd det 🙂
  Tak for god læsning..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Øv altså :/
   Jeg nyder det bestemt. 🙂
   Tak fordi du følger med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg vil vildt gerne vide, hvordan du så nemt kommer i snak med alle dine nye dates? Tænker du over, inden daten, hvilke taleemner du vil komme ind på? Eller kommer det bare af sig selv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Nej det kommer helt af sig selv. 🙂 Jeg har heldigvis meget nemt ved at snakke med nye mennesker, så det sker naturligt. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • xx

  Er du egentlig etnisk dansker? Eller kommer du oprindeligt fra et andet land. Du lyder som en udlandsk pige, når du skriver. Her taler jeg ikke om korrekt grammatik, men måden du skriver på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej ‘Tinderslut’!
  Har du set videoen med vores generations Fairy tale? Jeg har lavet et indlæg med en lille hyldest til dig, hvori videoen (fundet på youtube) indgår. Hvis du har lyst, kan du se indlægget her:
  http://myblog-sabrina.com/2014/11/en-hyldest-til-tinderslut/

  Mvh Sabrina // http://www.myblog-sabrina.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Hvor er du sød, tak for indlægget! HAHA! Genialt video. 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hvordan kan du cykle hjem fra en date med århusianeren når du er fra Nørrebro?? Just asking

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Han bor ikke i Århus, han er bare fra Århus. Bosat i København.. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inviteret på date