Størrelsen VS gørelsen

Radio-debut

Så fik jeg endnu en første gang overstået. Denne gang første gang i radioen. Jeg har jo fortalt om min radio-date her, med den søde Kristoffer Eriksen fra Radio24syv. NU er det hele så blevet klippet sammen og talt om, her til morgen. Min stemme er blevet forvrænget, for at beskytte min anonymitet – så don’t mind the manish voice. Jeg var helt færdig af grin da jeg hørte det. Bare for lige at slå det fast – sådan lyder jeg altså IKKE normalt.

Så hvis I har lyst til at høre hvordan jeg formulerer mig i tale, og hvordan noget af daten forløb sig, så synes jeg at I skal lytte med her. Om ikke andet for at “lære mig bedre at kende”. Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen – jeg synes det er så fantastisk at der er så mange der gider at læse med. TAK for jeres kæmpe opbakning, det varmer mit hjerte. I er dejlige, hver og én.

HØR MIT INTERVIEW HER!
Tryk på “41:59 Ny blog om tinder storhitter på internettet”

yaay

25 kommentarer

 • Ea

  Okay, det er altså fuking sjovt at du lyder som en stor brunstig mand. Kunne de ikke have givet dig sådan en lille musse/helium stemme i stedet? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ja jeg var også helt færdig af grin da jeg hørte det! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Du er for sej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Da jeg først var kommet mig over din forvrængede ‘jeg-har-slået-en-mand-ihjel’-stemme og kunne fokusere ordentligt på det du sagde, var jeg ganske underholdt. En ting er at skrive om sit gennemkneppede skræv, noget andet er at skulle læse det op: godt gået;)!

  Og så måtte jeg lige Google Kristoffer Eriksen. Oh my!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ja det var faktisk ret grænseoverskridende. Det havde jeg ikke prøvet før. Haha 😉
   TAK! Og ohhh yes til Kristoffer. Han er pisse skarp, sjov, charmerende og så ser han jo bare pisse godt ud. Havde store koncentrationsproblemer under interviewet. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte

   Forståeligt. Vil i den nærmeste fremtid holde øje med om du udvider haremet med ‘Radioværten’ eller ‘Intervieweren’ eller andet i den dur;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Haha. I wish 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha skide sjov stemme!! Tænk hvis man faktisk havde sådan en i virkeligheden som pige 😀

  – Smil fra Pigepaatvaers

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ja jeg var også helt færdig da jeg hørte det! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fregne

  Jeg har så svært ved at abstrahere fra den stemme. Det er alt for sjovt! Men det er så fedt, du stiller op til radioen 🙂 Og hvor er han sød, ham Kristoffer! Ham gad jeg godt finde på Tinder, haha 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Find ham på facebook og instagram i stedet. En lækkerbidsken er hvad han er 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håndværkeren

  Hej Tinderslut!

  Jeg er garanteret ikke den eneste mand her, men efter at ha hørt dig på radio 24Syv har jeg været inde og læse (ja næsten) hele din blog tilbage fra september. Og du skal vide at jeg synes du er skøn – elsker dit sprog, dine ret kloge betragtninger, din måde at tænke på og selvfølgelig beretningerne, selvom jeg ikke selv mangler spænding/”oplevelser”. Får helt lyst til at prøve Tinder (er selv kun snapper). Jeg vil helt sikkert følge med herinde. Har faktisk et dating issue jeg godt kunne tænke mig at høre din mening om, da de piger jeg kender ikke giver mig den objektive mening. Men så bliver det på mail.. MEN!! Jeg vil spørge dig om noget andet her, FORDI!! Imens jeg læser din supermegafantastiske blog 🙂 kan jeg ikke lade være med at konkludere følgende: hvis du fortsætter med bloggen, så vil der på et tidspunkt være én (og dermed flere og flere) som kan udpeje dig IRL. Har du selv tænkt over dette? Hvis ja (for jeg ved du er en vis dame) hvad er så dit move til den tid?? Er totalt nysgerrig og spændt på dit svar..

  Hengivent og detikeret

  Håndværkeren..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Hej Håndværkeren! 🙂

   Tusinde tak for de rosende ord – hvor er det skønt at høre, at der er nogle af det modsatte køn som læser med, og som synes jeg har noget fornuftigt på hjerte.
   Spørg endelig løs – så lader jeg som om jeg er et alvidende orakel! 😉
   Ja jeg ved godt at der er en mulighed for at blive opdaget, og jeg har tænkt meget over det. Men jeg ved faktisk ikke hvad mit move ville være, jeg tror det kommer meget an på personens reaktion. Der er jo nogle få personer der ved hvem jeg er, og nu også journalister – journalisterne har dog lovet mig kildebeskyttelse, så dem er jeg ikke så bekymret for. Men jeg mener jo selv at jeg taler pænt om de personer der fylder i mit liv, så jeg håber ikke at der er nogle der vil se skævt til mig og bloggen, hvis de opdager den. For jeg gør mig umage for at være ærlig overfor mine dates – ikke nødvendigvis ved at fortælle dem om bloggen, men med henblik på at være ærlig om hvad jeg søger og hvad jeg føler. 🙂
   Men hvis det bliver aktuelt, så må jeg jo tage det hele til den tid. 🙂

   Hav en fantastisk dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Håndværkeren

   Rettelse..

   .. Hvis ja (for jeg ved at du er en viis dame)..

   Sorry for tyrkfejlen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håndværkeren

  Woow tak for hurtigt svar 🙂 jeg siger også kun dette fordi at jeg ved hvordan mænd og kvinder tænker. Jeg kan lige se for mig hvad nogle mænd kan finde på, hvis de får skabt sammenhængen mellem dig og bloggen. Jeg er jo nok kommende fan af din blog og vil jo nødig se dig blive hængt ud eller andet. Det ville nærmest være hjerteskærende! Bare rolig vi mænd ER ikke alle ens (selvom mange kvinder tror det) og jeg ved bare at der findes mange fyre/mænd derude som kan finde på alle mulige grumme ting, for at hænge kvinder ud og for at pudse deres eget ego af (den med at passe på mænds ego du skrev er SPOT ON) (men den gælder mest på mænd med mindreværdskomplekser) rigtige mænd tager sig ikke af det og er “the bigger man”. Så er livet nemmere.. Nå men jeg skriver bare det her for at du er klar over det og pas på de typer med mindreværd som kunne finde på at skade dig og bloggen.. Pas på dig selv for bag “isdronningen” og dit nick ved jeg at der gemmer sig et rigtigt menneske med følelser som vi jo i grunden alle er..

  Hav selv en fantastisk dag! 🙂

  Håndværkeren

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Mange tak for din bekymring. Det sætter jeg stor pris på. 🙂
   Jeg kan stå inde for de ting jeg skriver, hvordan folk så har tænkt sig at twiste de ord, det kan jeg ikke stå inde for. De mænd jeg er sammen med, er heldigvis ikke typer med mindreværdskomplekser i høj grad. Dem jeg ser igen, er søde og sympatiske mennesker, og jeg tror ikke at de ville kunne finde på grusomme ting. Jeg har mange følelser, men jeg er også meget rationel, og det er det jeg som oftest handler ud fra. Jeg ved at jeg ikke behandler folk dårligt, og det er essentielt for mig. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håndværkeren

  Jeg tror også at du har helt styr på det og det virker som om du behandler folk kærligt og ærligt. Det tvivler jeg ikke på.. Du må heller ikke misforstå mig. Tror ikke der er nogen mænd dig ville gøre dig noget, med grumme ting mener jeg bare at nogle mænd kunne finde på at hænge dig ud på Facebook osv. Det ville jo virkelig være tarveligt og ekstremt krænkende.. Tror heller ikke det sker, men kan bare se at du er udsat for muligheden. Jo flere der læser bloggen jo større bliver den risiko.. Sorry jeg håber ikke jeg har sat dårlige tanker igang. Ble bare lige bekymret på dine vejne. Synes jo bare du bidrager med noget nyt og spændende 🙂 keep up the good “work” 🙂

  Håndværkeren

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Tak for tanken og de søde ord! Det sætter jeg pris på. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Er jeg den eneste der ikke kan afspille eller finde interviewet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ja der er ikke andre der har nævnt et problem med det, og jeg har lige prøvet igen, og jeg kunne sagtens. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Jeg kan heller ikke? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ej hvor underligt! Det virker for mig 😮

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • bent

  fedt at se en pige fortælle hvordan det er at date og at piger også tænker på sex og andet end. Der er lidt sex-in-the-city over det. Men super c00l med en blog om andet end mode og mad.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Størrelsen VS gørelsen