Datingkalender uge 47

Mandag med Svenskeren

Det hjalp gevaldigt på min ret hektiske tilværelse, at se Svenskeren og at få “lettet trykket”.. Svenskeren er sgu sød. Jeg kom hjem til ham igår, og det føltes som en evighed siden jeg sidst havde set ham. Det var helt underligt at han ikke havde været et indslag i sidste uge. Jeg blev lynhurtigt placeret i sofaen med et glas vin i hånden, og han spurgte ind til hvordan jeg havde haft det. Jeg fortalte at den sidste uge havde været hektisk – ikke hvorfor. Han gav mig et langt kys, og sagde at han nok skulle få mig til at slappe af. Langsomt, men effektivt, fik han lirket mig ud af mit tøj, og gik ned på mig. Og han havde ret – han fik mig til at slappe helt af. Han er SÅ god til det. Hvis ikke det var fordi han ikke kendte til bloggen, så ville jeg bede ham om at skrive en liste ned med hans tricks. Det ville jo være fantastisk hvis han kunne lære lidt fra sig. For når han gør det, er jeg så langt væk (i eufori) at jeg slet ikke ligger mærke til hvad han gør, hvor og hvornår. Jeg føler bare.

Da han havde givet mig en kæmpe orgasme, ved at slikke mig, knaldede ham mig, hårdt indtil han selv kom. Det var virkelig rart. Who needs therapy? Det eneste man har brug for er Svenskeren! Vi lå et stykke tid og gispede om kap, og jeg overgav mig til sidst til søvnen. Normalt sover jeg jo ikke hjemme ved folk, da jeg synes det er meget nemmere at tage hjem, når jeg skal tidligt op og på arbejde næste dag, men lige igår, lod jeg mig selv gøre det. Det resulterede også i den skøn omgang morgensex. Idag føler jeg mig 1000 gange gladere og lettere i hele kroppen. Det er utroligt hvad god sex kan gøre ved ens dag. Jeg glæder mig helt til næste gang.

oops-pants-off

32 kommentarer

 • Anonym

  Jeg er vist én blandt mange som elsker din blog 🙂 Men kom lige til at tænke på noget, da jeg læste dit nyeste indlæg. Apropos liste med tricks til oralt. Måske du har nogle fifs, som du kunne dele ud af? Kunne godt bruge lidt inspiration til et godt blowjob 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det er sjovt at du siger det, for sådan et er jeg allerede igang med at strikke sammen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fregne

  Åh, hvor er han altså min yndlings, haha. Der er ikke noget som sex, når man føler sig lidt anspændt! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Han er også genial! 😉
   Nej det har du ret i – det gjorde virkelig underværker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Eeej det lyder jo så fantastisk.
  Kan du godt lade være med at blive lidt små-forelsket i både svenskeren og århusianeren? Udover fantasisk sex, må de jo trods alt også være nogle søde fyre

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   De er nogle fantastiske fyre, men jeg bliver ikke forelsket i dem. Jeg er head-over-heels forelsket i Bedstevennen, og den følelse forsvinder ikke, bare fordi der er nogle søde mænd i mit liv. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • haha! Du er simpelthen for vild! Elsker din blog og at det virker som om du skriver lige fra hjertet.. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det gør jeg også. 🙂
   TAK for de søde ord. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Med alt den omtale i medierne, er du så ikke bange for at dine dates – primært dem du ser mere til – kan regne ud det er dem der bliver skrevet om? Eller det gør måske ikke noget?
  Jeg tænker, at Svenskeren fx ville have ret nemt ved at kunne genkende sine dates på skrift

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Tjoe.. både og..
   Men jeg tror faktisk at lige præcis Svenskeren ville synes at det var smigerende. Han har jo en ret stor fanskare efterhånden. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Til alle de liderlige eller til dem med kæreste der ikke kan slikke 😛 Tjek denne her guide, den er HJERNEDØD: file:///Users/christinabarre/Desktop/How%20To%20Eat%20Pussy%20–%20A%20Magical%20Guide%20For%20Evolved%20People%20%7C%20MyTinySecrets.webarchive

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg elsker elsker elsker når der er nyt fra møderne med Svenskeren! Wehuu 😀 Jeg savnede ham næsten også i sidste uge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ja det gjorde jeg også 😀 Hurra for Svenskeren!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melormen

  Jeg har tænkt på noget…

  Er du bange for, eller glædes du ved, tanken om at du måske kunne få følelser for svenskeren? Han er jo en ret genial fyr, udfra hvad vi læser, og det virker som om at du også syntes at han er god fyr. Kunne du se dig selv sammen med ham, i et fast forhold? Måske ikke lige nu, men på et tidspunkt

  Kram, og cadeau til dig og bloggen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Han ER en rigtig god fyr. Dejlig, sød, betænksom, god i sengen. Men jeg er overbevist om at det ikke bliver til mere end det. Nu har vi jo efterhånden set hinanden længe, og hvis det var noget der kunne udvikle sig, så tror jeg at det var sket. Desuden er jeg jo stadig fuldstændigt hung-up på Bedstevennen, og det stopper følelser der eventuelt kunne udvikle sig. :/ Men han er en skøn mand, og kvinden der får ham en dag, er super heldig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mulle

  Hej tinderslut 🙂
  Vil starte med at sige, jeg er VILD med din blog! Har allerede taget nogle af dine råd til mig, så håber jeg de virker efter hensigten.
  Jeg ville egentlig bare høre om du har overvejet at få lavet en app til din blog, kunne være super fedt 🙂
  Ha en dejlig aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jeg håber også at de virker! 😀 Giv endelig feedback!
   Det havde jeg egentligt ikke overvejet, men det kunne være at jeg skulle gøre det. 🙂
   Tak skal du have. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • dette

  Skal du ikke snart have updated din knaldeliste;)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Som i at jeg skriver et opdateret indlæg om den, eller som i at der bliver tilføjet nogle på den? :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg er helt tosset med ham Svenskeren, så jeg forstår godt, at han manglede i kalenderen i sidste uge 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Hej Tinderslut.

  Som mange andre, så elsker jeg din blog. Jeg har kun kendt den i 2 dage, men stadig er alle dine indlæg læst. Jeg fandt den egentlig kun fordi jeg havde en lang togtur foran mig, og der så jeg denne her artikel i Metroexpress, som ja handlede om dig og din blog.

  Jeg har anbefalet den til hele min omgangskreds, og de er allerede ellevild med din blog også.

  Men nu til mit spørgsmål; får du egentlig dårlig samvittighed over at være sammen med både Svenskeren OG Århusianeren på én gang? Måske tror de, at det kan udvikle sig til mere end sex og putteri???

  Fortsæt det gode arbejde, og kom endelig med flere sprøde historier!

  Knus Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Hej Linda

   Tak for de søde ord, de varmer. <3
   Nej jeg får ikke dårlig samvittighed, for der er ligesom "forventningsafstemt" med dem begge, og de ved at jeg ikke søger en kæreste. 🙂
   Men hvis det udvikler sig, og jeg får følelser, så stopper jeg selvfølgelig med at spille på flere heste. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maha

  Ved du om svenskeren er sammen med andre kvinder eller tænkt tanken?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Nej det ved jeg ikke. Men det må han hjertens gerne for min skyld 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Maja

  Din blog er godt nok en af de mest frigørende OG underholdende blogs jeg længe har læst! Forleden morgen læste jeg faktisk alle indlæg fra ende til anden i selskab med et par kopper kaffe. Dine historier minder mig rigtig meget om mig selv, så meget at jeg ind imellem skulle spørge mig selv om det mon var mig der havde skrevet dem. Ja, selv “min svensker” sagde igår, at han faktisk mistænkte at det var mig der stod bag Tinderslut, da han var faldet over din blog – det havde vi det selvfølgelig ret sjovt med, og nu kalder han mig for Tinderslut, hahaha.

  Bliv ved, bliv ved! Men pas på dig selv! Jeg glæder mig til at læse med i fremtiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ej hvor var det en dejlig kommentar! Tak for de søde ord. <3
   Jeg bliver ved, og bare rolig jeg passer på mig selv! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg kom til at tænke på hvilken prævention du bruger? Jeg bruger selv p-piller, men er begyndt at få strækmærker. Jeg vil helst undgå at være afhængig af kondomer med min kæreste. Men hvis du kun bruger kondom, så vil jeg egentlig bare høre om det fungerer for dig? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jeg bruger både p-piller og kondom. P-piller har jeg været på siden jeg var 15 år gammel, men det bruger jeg ikke som “prævention” med mindre jeg er i et fast forhold. Med alle de “løse” jeg ser, bruger jeg kondom, for at beskytte mig imod sygdomme osv. Men når jeg er i et tillidsfuldt forhold, så smider vi kondomet og benytter os kun af P-piller. 🙂
   Kondom er for mig ikke et problem, men det er selvfølgelig mere rart at man ikke skal bekymre sig om, om man nu har et kondom ved hånden, når man er i et fast forhold.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Datingkalender uge 47