Ugen der gik + Datingkalender uge 45

Doing the funny stuff with Århusianeren

Jeg havde jo 3. date med Århusianeren i sidste uge, og jeg kan godt sige jer, at efter den date, så har jeg bestemt ikke fortrudt at have givet ham endnu en chance. Holy crap. Jeg kom hjem til ham, og blev mødt med et kæmpe kys og et glas rosé. Seriøst, det er jo sådan man burde blive mødt, altid, uanset tid og sted, for det er jo bare en sikker vinder! Både med kysset men også med vinen. Anyway.. Det er som om at der bliver mere og mere kemi, hver gang vi ses, og sidst var det ret umuligt at holde fingrerne fra hinanden.

Vi lavede mad sammen. Jeg ved virkelig ikke hvorfor, men der er sgu bare noget sexet over at stå i et køkken sammen. Måske er det det der med at blive løftet op på et køkkenbord, og blive snavet igennem jeg godt kan lide. Det skete ihvertfald. Og jeg var kæmpe fan. Han kysser SÅ godt. Jeg ligner dog bare en der har fået det sygeste psoriasis-anfald i mit fjæs, efter at hans skæg havde været i nærkontakt. Det er dog den eneste nederen ting ved dén aften.

Imens vi spist var det vildt svært at holde koncentrationen på maden. Jeg havde mest af alt bare lyst til at smide tøjet, og kyle tallerkenen af helvedes til. Men måtte jo vise mig fra min gode side, så jeg spiste pænt min mad, og lod vær med at smide med servicet. Jeg hjalp ham med at tage ud af bordet, og med det samme jeg havde sat det jeg havde i hænderne på bordet, kyssede han mig, og havde hans hænder overalt. Der gik max 30 sekunder til at jeg lå i hans seng, og tøjet kom af endnu hurtigere. Jeg siger jeg, det var SÅ god sex. Så god, at vi havde det gentagende gange den aften. Han kan virkelig tage fat, og det er jeg jo stor fan af. Jeg er ret bombastisk generelt, så det kræver lidt af en mand, at kunne tage over, men det kunne han, uden problemer, og jeg havde ikke svært ved at give mig hen. Han tog mig i doggy (YNDLINGSSTILLING), imens han holdt mig fast, i mit hår. Det var genialt, og jeg glæder mig faktisk rigtig meget til at se ham igen. Sjov, god i sengen og han dufter fantastisk – what’s not to like?!

lip-bite

10 kommentarer

 • Fregne

  Du vælter dig da også bare i alle de gode mænd! 😉
  Fandt du så ud af, hvad parfumen hed? Eller blev det helt underordnet? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Lucky me 😉
   Den er fa YSL men jeg spottede ikke lige navnet. Men for satan den er lækker! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Forstår ikke hvor det er du finder de mænd altså… de er ikke på min tinder-profil i hvert fald.
  Faktisk har jeg helt givet op på den app. Jeg vil have en mand, alt jeg møder er drenge! Det er skide frustrerende haha.

  Men det er da altid noget, at nogle får noget godt ud af det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det kan være at du skal sætte aldersgruppen lidt op så? 🙂 Men jeg møder jo heller ikke KUN folk på Tinder. Jeg mødes jo også med nogle jeg har mødt i det virkelige liv. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeeez! Sikke en kemi, hvis du havde lyst til at kyle tallerkenen ad helvedes til! Man!
  Pas på med det der skæg forresten; jeg har stadig et ar på hagen efter et ondt sår, som en skægget mand engang gav mig fordi jeg ignorerede udslettet og kyssede videre..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Uha.. Må hellere se at smøre det ind – skal ikke nyde noget af ar i ansigtet! 😮 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Panicroom

  Skægpest… synes jeg forsvinder alllerbedst og hurtigst med en omgang mandelolie… det har en eller anden fantastisk helende effekt på mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   TAK for rådet! Det må jeg ud og ha’ fat i!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Mht. til parfumen så kan det næsten ikke være andre end den der hedder: “Yves Saint Laurent L’homme”. Den er fantastisk!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik + Datingkalender uge 45