Andet møde med den Lægestuderende

Svenskeren sender dick-pics..

Svenskeren sendte mig forleden en række dick-pics, og skrev til mig at han tænkte på mig, og på sidst vi var sammen. Tanken er jo sød, og jeg blev da også glad. Eller.. Ihvertfald for tanken. For faktum er, at jeg ikke kan se det frække i dick-pics. Og det kender jeg desuden heller ikke andre kvinder der kan. Men mænd er, af hvad jeg har opfattet, ret ivrige efter at få sendt dem ud i verden. Jeg har virkelig modtaget mange – og aldrig på egen opfordring. De kommer ligesom bare af sig selv.

Man sidder der, helt uvidende og tænker “Hov jeg har fået en sms/snapchat fra Svenskeren, hvad mon det er?”. Og så er der bare stor erigeret penis på skærm. Tak tak – den er da også flot. Eller nej. Men jeg er fan af dens funktion. Men sådan udstillet, på billede, i blitzlys – er bare ikke godt. Jeg tror det er fordi mænd rigtig godt kan lide når vi sender sådan noget snavs afsted, så de går ud fra at vi vil have tilbage af samme skuffe. Det vil vi ikke – udover som en sikkerhed for at ens egne dirty pictures ikke bliver sendt videre. Mit udgangspunkt vil altid være “keep it classy”, hvis man skal sådan noget. Uden hovede, og specielle kendetegn. For snapchat har sgu den dersens screenshotfunktion, og den vil man altså ikke fanges af, i ens frækkeste posering.

Men altså.. Hvorfor er mænd blevet så hutige til at smide sådan noget afsted? På sin vis er det vel okay at man ser, på forhånd, hvad man har med at gøre, hvis man bevæger sig ud på det territorie. Og om man overhovedet gider, når man har set den. Men jeg tror ligesom ikke de sender dem for at advare en. Jeg tror at de går udfra at det vækker en sexlyst i os. Og jeg kan ikke tale for alle kvinder, men min opfattelse er, at vi generelt ikke går og bliver liderlige af dick-pics. De fleste kvinder er ikke visuelle på den måde. Jeg vil da hellere sweet/dirty-talkes i stedet.

Men ikke et ondt ord om Svenskeren – han har en flot en af slagsen, og jeg ved jo hvad han kan gøre med den, så det er super. MEN.. Budskabet i beskeden havde virket perfekt, også uden pikkemand.

huh1

20 kommentarer

 • Et eller andet

  Jeg er SÅ enig! Jeg opfordrer heller aldrig til den slags billeder og alligevel ryger de i nogle perioder bare ind i en lind strøm. Særligt en fyr havde den slags tilbøjeligheder, og han sendte dem på de mest upassende tidspunkter, fx når han vidste jeg var på arbejde eller familiebesøg. Not nice at all! Han fik besked på at lade være, for jeg blev overhovedet ikke tændt af det billedeshow der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Det er simpelthen en underlig tendens. Og da især når det er på så upassende tidspunkter. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Hahaha – det er så spot on og genialt formuleret indlæg. Det er altså bare ikke frækt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Det er bare SLET ikke frækt. Men det er han, så jeg kan lige leve med det. :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  ELSKER din måde at skrive på haha, den er simpelthen så underholdende. Har du nogle gode råd til at score i byen? Og med score mener jeg ikke et one-night stand med en eller anden random dude – jeg mener at få en sød fyrs telefonnr. så det evt. kunne blive til noget mere? 🙂 Et indlæg om dette kunne også være rart, siden du virker til at have styr på dit shit 😉 x

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Tusinde tak for de rosende ord! De varmer. 🙂
   Altså for mig handler det bare om at være åben og snaksagelig. Men jeg kan da godt lave et indlæg om fifs. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, det er super frækt at sexte, og jeg forstår til gengæld ikke piger, der ikke synes, det er frækt. Jeg vil ikke have pikbilleder uden varsel, men hvis man alligevel er ved at skrive frækt, så gør det sgu kun en god oplevelse bedre. Men jeg hører så også til dem, der sagtens kan synes en pik er flot. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Hold da op – du er en speciel race, men fedt nok! 😀 Altså, nu er Svenskeren jo rimelig fræk, så det kunne da bestemt ha’ være værre, men jeg ville tusinde gange hellere have en fræk besked om hvad han har lyst til at gøre ved mig. 😉 Men det er jo godt at vi er forskellige! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • My thoughts, your words! Det har aldrig været og vil aldrig blive charmerende med dick-pics. Jeg ved ikke hvad det er for en illusion de har, men de fleste kvinder gider det faktisk ikke, hahah.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Nej vel?! 😀
   Åh de kære mænd, de synes jo bare at vi damer er dejlige!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fregne

  Åh nej. Jeg er jo egentlig kæmpe fan af Svenskeren, men dick pics er virkelig ikke et ønske. Det er meget lidt flatterende, haha! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Ja præcis! 😀
   Men nu hvor det ER Svenskeren, så er jeg også mere overbærende. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita

  Jeg fik engang et dick-pic af en Tinderfyr, med teksten “noget du har lyst til at putte i munden?” Jeg tænkte lidt, altså når jeg ser den på et billede, i dårligt lys, dårlig vinkel kl. 12.00 om formiddagen på uni… Skal jeg så svare ærligt? Til gengæld var den gigantisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Haha, genialt! Altså.. Så længe den var gigantisk, så går det liiiiige. :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica Day

  Helt enig! Jeg tænker altid “åh nej”, når jeg får sådan et billede, og fyren ryger lidt ned i graderne på min mentale niceness-stige. Hvis det er en kæreste, og man er liderlig og savner hinanden meget, så kan det være ok, men vil nu stadig helst få en lang fræk besked om, hvor meget han har lyst til mig, og hvad han vil gøre ved mig! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymen

  Har fulgt din blog siden day one! Og nu kom der et indlæg hvor jeg bare blev NØD til at kommentere!
  Seriøst HVAD er der med mænd og dick-snaps? Jeg ved ikke hvad de regner med, når de sender sådan noget…. Men for mig har det altså stik modsat virkning haha!
  Btw er jeg tosset med din blog! Er selv i tinder-verdenen, og mine veninder får sig også nogle seriøse grin af de forskellige mænd jeg dater.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Ja jeg ved virkelig heller ikke hvad det skal til for?! 😀
   Er glad for at du kan lide den – tak for rosen. 🙂
   Åh ja, hvad er Tinder, hvis ikke god underholdning? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dick-pics er bare no go! Slet ikke charmerende. Langt hellere end fræk besked, hihi 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Ja præcis – Tror at mænd har svært ved at forstå, at mange kvinder bare ikke er så visuelle. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Andet møde med den Lægestuderende