Tinderprofil - What to do, and what not to do

Svar på Q&A

Hvad arbejder jeg med?
Jeg arbejder i en stor virksomhed, og jeg laver noget de fleste vil anse som kedeligt. Men jeg er en arbejdshest og jeg er god til mit job.

Har jeg en hobby?
Nej. Jeg dyrker ikke rigtigt det der hobby-halløj. Men jeg kan som alle andre nok, godt lide film, musik, træning og at hygge mig med mine veninder. Der er ikke så meget atypisk dér.

Hvordan var min første date?
Jeg ved faktisk ikke helt hvornår jeg var på min første date, og hvad man kategoriserer som en date. Det er først nu hvor jeg er kommet på Tinder, hvor jeg er begyndt at bruge datebetegnelsen. Før det mødtes man jo bare, og så en film eller lignende.

Hvordan var min første gang, og hvor gammel var jeg?
Min første gang havde jeg som 15-årig. Med verdens største douche. Som også var min allerførste kæreste. Han er nok en af de eneste jeg bitterligt fortryder at have været sammen med. Det var ikke en rar oplevelse, og jeg følte mig presset til det.

Hvorfor kysser jeg ikke selv bare Konsulenten?
Fordi jeg er initiativrig i alle aspekter af mit liv, så jeg har brug for, at der nogle gange er en anden der tager styringen, og det er en af de egenskaber jeg vil have at en mand besidder. Så selvom jeg ikke ville have et problem med at kysse ham, så vil jeg have at han skal vise at han har lyst.

Betaler manden altid på dates?
Nej. Det kommer an på situationen. De fleste vil gerne, og kan ikke lide hvis man gerne selv vil betale. Jeg tror at de føler sig galante hvis de får lov til at betale, så jeg lader dem gerne gøre det, men jeg har intet imod selv at give, ind imellem. Hvis man f.eks. mødes til drinks, giver han typisk den første rundte, og jeg tilbyder altid at give den næste.

Hvor gammel er jeg?
Jeg er i 20’erne.

Råd til at komme i kontakt med fyre?
Vær åben, smilende, og vær ikke bange for at holde øjenkontakt.

Hvor mange har jeg været sammen med?
21.

Hvor finder jeg mine GIFs?
Primært på Tumblr.

Kommunikerer jeg med dates på Instagram/Snapchat/SMS/Facebook?
Det kommer an på hvordan det udvikler sig. Hvis jeg går på mere end en date med dem, så har jeg intet problem med at add dem på Facebook. Jeg har heller ikke et problem med at give dem mit nummer – jeg er nemlig sådan en der har hemmelig adresse osv. så jeg er ikke bange for en stalker-situation, bare fordi de får mit nummer. Mht Snapchat og Instagram, så har jeg ikke et problem med at give dem mit brugernavn. Det føles på en måde mere harmløst end Facebook.

Mht radiointerview – er jeg gået væk fra anonymitet?
Jeg er ikke gået væk fra min anonymitet. Radioværen har tavshedspligt, og det er ikke kun en aftale han har med mig, men også med BloggersDelight. Så jeg er stadig anonym, og slet ikke bekymret for at han vil afsløre mig.

Er jeg bange for at bloggen bliver opdaget af dates og veninder?
Både ja og nej. For min egen skyld er jeg ikke bange for at det bliver opdaget, men for de personer jeg skriver om, kan jeg godt være bekymret. Men altså.. Jeg kan stå inde for mine handlinger, og jeg har ikke samvittighedskvaler over at skrive på bloggen. Men jeg er da nok bekymret over, om der er nogen der ville blive såret, over at være blevet skrevet om.

Hvordan starter jeg samtalen på Tinder?
Pinligt – men jeg har faktisk aldrig startet en samtale på Tinder. Men jeg ville nok bare smide et “Hej” ud i verden, og se hvad der sker.

Hvad skete der med den Lægestuderende?
Vi har faktisk ikke rigtigt haft kontakt, siden den sidste frustrerende date vi var på. Hvorfor ved jeg ikke. Men der er ingen af os der har kontaktet hinanden.

Hvad er mit foretrukne sted at mødes?
Typisk bliver jeg inviteret et sted hen – og der har jeg jo ikke indflydelse på hvordan og hvorledes. Men det kommer nok an på hvilken date det er. Hvis man skal ud at spise, så er Karma Sushi fantastisk. Hvis det er drinks man skal have, er FUGU eller Zefside super. Hvis det er en kop kaffe man skal have, så er Baresso en sikker vinder, og de ligger jo overalt. Det er meget forskelligt, og jeg er meget åben når det gælder om at prøve nye ting. Så jeg vil gerne steder hen, jeg ikke har været før.

Gør jeg det klart for fyrene hvad jeg søger?
Ja. Typisk spørger de jo hvorfor man er på Tinder. Der svarer jeg altid, at jeg ikke søger hverken kæreste eller sex, men at jeg gerne vil lære nye mennesker at kende.

Hvad tager jeg på af tøj, når jeg tager på dates?
Det kommer meget an på hvilken date det er. Hvis det er en gåtur rundt om søerne, så er det jo noget med praktisk fodtøj og alt det der. Men jeg kan godt lide at gøre noget ud af mig selv. Jeg er dog ikke til noget der er alt for skrigende. Jeg kan godt lide at have jeans, høje hæle og blazer på – fint men casual. Det går til det meste.

Vil Svenskeren flippe ud hvis han opdager bloggen?
Det tror jeg faktisk ikke. Han er ikke typen der flipper ud. Og han har jo efterhånden en kæmpe fanskare derude, så jeg tror egentligt bare at han ville blive smigret.

Hvordan kan jeg dele min krop med mænd, uden at få følelser?
Fordi jeg elsker en anden. Men jeg synes ikke at sex og kærlighed nødvendigvis hænger sammen. Det er 2 forskellige behov for mig – men ingen tvivl om at sex med en man elsker er fantastisk. Men jeg kan sagtens skille de to ting ad.

Hvordan starter jeg en samtale med fyre?
Det aner jeg faktisk ikke. Jeg er meget åben, og jeg taler bare. Jeg har ikke nogle pick-up lines eller noget lignende. Men jeg flirter meget, og det er altid en god åbning. Men et hej er altid godt. Hvis man møder dem i byen, så kan man jo altid spørge ind til hvis de har lavet tidligere på aftenen. Jeg synes ikke det er svært at tale med folk, heller ikke folk jeg ikke kender.

Er du fra København?
Ja – eller… Jeg er fra en forstad til København. Nu bor jeg på Nørrebro.

Er det altid fyrene der tager initiativ til dates?
Ja det er det.

amusd

 

19 kommentarer

 • Anne

  Må man spørge hvor mange matches du har på Tinder? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jeg ved det faktisk ikke helt. Jeg sletter løbende og så kommer der nye til. Men der er ret mange. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ninna

   Jeg har 1150 eller sådan noget, og jeg føler at det er ved at blive en afhængighed hahahaha…. #ineedtostop

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ja jeg kender følelsen – det er jo fantastisk tidsfordriv! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt med nogle svar! Jeg synes det er fedt, du er anonym, men på den anden side ville jeg bare SÅ gerne kunne sætte et ansigt på, alder og sådan haha… Fortsæt gerne med at lave sådan et indlæg, når der er blevet samlet nogle spørgsmål sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Jeg har rigtig svært ved at tage mig sammen til at snakke med ham, jeg godt kan lide (generthed) – har du nogle gode råd? Skide sjov blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Mit bedste råd ville nok være at du bare skal gøre det. Bekæmp genertheden og gør det. For hvad er det værste der kan ske? At han afviser? – hvis han gør det, så kan du komme videre og lade vær med at koncentrere dig om ham 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Vil du ikke uddybe svaret “fordi jeg elsker en anden” til hvordan du kan have sex uden af få følelser! Det er en egenskab jeg ret godt kunne tænke mig 😉 Fed blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jeg elsker Bedstevennen. Af hele mit hjerte. Og den kærlighed bremser de følelser jeg kunne opbygge for andre.
   Men generelt kan jeg godt skille sex og følelser ad, også selvom jeg eventuelt ikke havde haft følelser for Bedstevennen. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  oh shit jeg vil gerne se dig! Du lyder til at være rigtig smuk og du har sikkert også en skide go`krop siden du får så mange tilbud <3 Passer det ikke meget godt hehe? <3 sikkert også blondine?
  -Elsker din ide til bloggen og syntes du ligger et godt stykke arbejde i det, som leder til en hel del spænding!
  keep it up <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det gode ved udseende er, at det er en smagssag. 🙂 HVad en synes er smuk, behøver andre ikke nødvendigvis at synes er smukt. Jeg aner ikke om jeg er smuk eller har en god krop – det er jeg vel i nogles øjne.
   Tusinde tak for de søde ord. 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg har fulgt din blog helt fra starten af, og jeg er stadig KÆMPE fan af dig, din blog og selvfølgelig Svenskeren – ligesom alle dem jeg har vist din blog til også gør 🙂
  Jeg synes det er super cool, at du er anonym, for det ville på ingen måde være den samme ærlighed omkring hvad du går og laver. Dog ville jeg ligesom alle andre, rigtig gerne kunne sætte ansigt på, for man bliver da lidt nysgerrig! 🙂 I forhold til anonymiteten, har jeg dog nogle spørgsmål, der har været i mine tanker længe.
  Er der nogen af dine veninder, der kender til at det er dig, der sidder bag bloggen?
  Er der ikke nogle af dine veninder, der har kunne ligge to og to sammen, og så vide, at det er dig?
  Hvad ville du gøre, hvis du en dag blev spurgt, om det er dig? Benægte, eller fortælle sandheden?
  Fortsæt endelig som du gør, det tilsætter i hvertfald nogle krydderier til min hverdag, som jeg ikke vil undvære 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Åh tak søde du. 🙂 Er glad for at du læser med!
   Jeg har en vidunderlig veninde, som kender til bloggen. Og hende stoler jeg 100 % på. Derudover kender mine forældre også bloggen (de læser den dog ikke, for det har vi en aftale om at de lader vær med).
   Jeg ved ikke hvad jeg vil gøre hvis jeg bliver opdaget. Jeg tror det kommer an på af hvem, og hvordan personen reagerer. 🙂
   Jeg fortsætter så længe folk vil læse med, I promise! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da jeg var yngre og gik meget i byen, havde mine veninder og jeg en pick up line der altid virkede: “Spiller du håndbold?”

  Ingen mænd har nogen sinde spurgt, hvorfor man spurgte om det. Alle er blevet glade og smigrede. Åbenbart vil mænd gerne ligne håndboldspillere, og så er man i gang derefter

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   HAHAHAHA! Hvor er det fedt. Det bliver jeg sgu nødt til at prøve. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie M. K

  Hvis du fortsætter med bloggen her indtil, du finder en evt. kæreste eller dropper Tinder.. Vil du så afslører dig selv? Eller vil du for evigt holde det hemmeligt?
  Jeg tænkte nemlig at det kunne være sjovt at følge dig, efter stoppet med Tinder, grundet en evt, kæreste.

  Men lige meget hvad, så har du en fantastisk blog. Tak for gode grin!

  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det ved jeg faktisk ikke helt. Jeg tror jeg vil holde det hemmeligt så længe det er muligt. 🙂 Mest af alt for at “beskytte” parterne jeg skriver om 🙂
   Men jeg vil ikke stoppe med at skrive hvis jeg får en kæreste – så bliver det jo bare kærlighedsrelaterede og forholdsrelaterede indlæg, men stadig i samme stil 🙂
   Tak fordi du følger med! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den eneste mand her?

  Hej.
  Top fed blog blog!

  Hvordan kan det være, du skriver til folk at du ikke leder efter sex?
  Når jeg får den besked fra en tinderflirt styrer jeg normalt udenom…
  Men er det i virkeligheden bare kodesprog for “Jeg vil selv bestemme hvem jeg knalder med, så jeg har ikke tænkt mig at love díg noget allerede nu”?
  Det giver jo super god mening…

  Så skal jeg da til at ændre taktik, tror jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Hej ;D Tak skal du ha!
   Jamen jeg svarer ærligt når folk spørger. Jeg søger ikke sex, men afviser ikke at det kan ende med det hvis kemien er der. 🙂
   Haha. Det er ikke en taktik, det er ærlighed :p

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinderprofil - What to do, and what not to do