Svar på mail - Setting things straight

Sniksnak og Q&A

Well.. Jeg har jo haft 3 dates i ugens løb, som jeg ikke har fortalt jer om. Mest af alt fordi der faktisk ikke var ret meget at sige om dem. Den første var i tivoli med Konsulenten.. Det var hyggeligt men der skete ligesom ikke noget bemærkelsesværdigt. Udover at han har meget svært ved at tage sig sammen til at kysse mig, selvom jeg kan se at han gerne vil. Det tror jeg helt ærligt ikke jeg kan overskue i længden. At folk ikke tør.. For jeg er meget åben, og slet ikke farlig. Så kan ikke overskue alt det pjat hver gang der skal lægges an til et kys. Gør det nu bare, forhelvede..

Nå de 2 andre dates var jo begge to første dates. Og de var hyggelige. Begge to kaffedates. Begge to jævnt trivielle. Begge to med søde mænd. Jeg tror ikke de bliver til 2. dates nogle af dem. Men det kommer lidt an på hvordan det udspiller sig over sms i de næste par dage. Det er ikke fordi de ikke var søde. De var bare ikke noget ud over det sædvanelige. Heldigvis skal jeg ses med Svenskeren i aften – og I ved jo, at han ER noget udover det sædvanelige. Den kære mand. For helvede.. Jeg sidder allerede uroligt.

MEN! Nu til det VIGTIGE.. I har jo mange spørgsmål til mig, tydeligvis. Så jeg vil lave min allerførste Q&A. Skriv jeres spørgsmål i kommentarfeltet, og så vil jeg besvare dem efter bedste evne! Jeg glæder mig til at høre hvad I undrer jer over.

omgcw

 

35 kommentarer

 • Sara

  Jeg kunne godt tænke mig, at vide hvad du laver udover arbejde. Studerer du eller har nogen form for hobby? Ellers, virkelig dejlig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bastapasta

  Heeeej
  Hvordan var din første date?
  Hvordan var din første gang, og hvornår?
  Hvornår var du første gang på date, og hvordan gik det? Var det super akavet?
  Knus Pasta, basta! <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et eller andet

  Nu du synes det er lidt trægt med kys fra Konsulenten, hvorfor gør du så ikke bare noget ved det? Kunne det tænkes, at han tænker det samme som dig: “kom nu bare i gang!”? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Alle de dates du er på – er det altid manden, der betaler? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du vil fortælle det, kunne jeg godt tænke mig at høre, hvor gammel du er? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea

  Jeg kunne også godt tænke mig at vide lidt om din hverdag, som hvad du arbejder som? Ikke nødvendigvis hvor, det kan jeg godt forstå hvis du ikke vil ud med – men hvad din funktion er? og om du studerer ved siden af eller har planer om det eller er færdiguddannet? og i så fald, som hvad/inden for hvilket felt? 🙂 Man er jo ikke i tvivl om at du har noget mellem ørerne, så det kunne være spændende at vide hvad du laver, når du ikke nedlægger fyre på stribe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kate

  Jeg er en ret generet pige, og har ofte svært ved at snakke med fyre og komme i kontakt med dem (f.eks. i byen)
  Så mit spørgsmål er om du har nogle råd til at få kontakt til fyre i byen, hvad du snakker med dem om og generelt bare for en samtale til at flyde.
  Håber du kan hjælpe for er træt af akavede øjeblikke med det andet køn 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg elsker din blog! Og ville ønske, jeg selv var så modig og turde kaste mig ud i at møde en masse.
  Jeg vil gerne spørge om, hvor mange du har været sammen med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dine GIFs er helt fantastiske, hvor finder du dem?
  Hvis du vil kan du tjekke min blog http://bysarah.dk/ ud.
  // Sarah – bysarah.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Snakker du kun med dine dates over tinder eller kommunikere i også på SMS/Facebook/Snapchat/Instagram og andre sociale medier?

  Mange af mine tinder mænd efterspørger mit nummer, og det har jeg intet problem med at give ud. Det samme med snapchat og instagram, fuck it who cares det får de bare. Men mange efterspørger også mit fulde navn så de kan finde mig på Facebook, og det er lidt “grænseoverskridende” på en måde. Det er sjovt, når de andre ting ikke er et problem for mig at dele, og kan ikke rigtig forklare hvorfor det er “grænseoverskridende”! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Har det på helt samme måde! Så bliver det først akavet, hvis det kun bliver til en date og man stadig er venner på facebook og ikke snakker sammen. 😀 har det bedst med bare at have dem på sms og snapchat. haha 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej!
  Jeg er blevet lidt forvirret.
  Jeg troede du skrev som anonym, men du har nu lavet et indlæg hvor du fortæller du har været til interview med en radio. Jeg tænker hvis de ved hvem du er og hvem der står bag bloggen, så er det vel ikke så anonymt mere? Er du gået væk fra at ville være anonym? Kan sagtens være mig der har misforstået noget.
  Tak for en god blog!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Er vild med din blog!
  Savner selv lidt gå-på-mod når det kommer til dating og dét at møde nye mennekser. Har du nogle konkrete tips til at komme i kontakt med mænd (i byen, fitnesscenter mm.), til at skille sig ud, virke imødekommende eller udstråle selvtillid?

  Derudover bliver jeg ofte opfattet som mere “en af fyrene” og vil gerne udstråle mere seksualitet og blive set i et lidt andet lys – nogle råd?

  Mvh. Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et eller andet

  Hvordan kan det være, at du ikke bare kysser ham? Du vil vel også gerne? 🙂 Det kunne vel være, at han tænkte det samme: “kys mig nu bare for fanden da!” 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Et eller andet

   Hov, troede ikke min første kommentar var kommet med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  RIGTIG god blog! Er næsten lige faldet over den 😀
  Vil gerne høre lidt om dig – uden at du selvfølgelig afslører dig selv.
  Ellers kan du måske gå lidt mere i dybden med dine date-oplevelser 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura ST

  Er du ikke nogle gange bange for at bloggen bliver opdaget af veninder eller dates? (mest sidstsnævnte 😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Er der en grund til, at du venter pænt på konsulentens kys og ikke selv går til makronerne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Det her lyder måske lige lovligt gossip girl-agtigt, men har du nogensinde tænkt tanken at en af mændende finder den her side og finder ud af at det faktisk er “seksuelle historier” om dem på nettet?
  – i så fald, hvad ville du så gøre, hvis de konfronterede dig med det?

  Super blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aja

  Hvordan indleder/starter du, som pige, samtalen når du matches på tinder? Synes det er svært ikke at lyde kikset 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leonora

  Føler du dig nogensinde billig/nem/brugt? Jeg kommer selv utroligt hurtigt til at føle mig alle tre ting, men ville virkelig ønske at det ikke var sådan, for det er sådan set lidt en hæmsko i mit forhold til mænd. Det er svært bare at være afslappet omkring det, hvilket også er hvorfor jeg synes din blog er så inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvad skete der med den lægestuderende? Nysgerrig efter hvad skete efter den frustrerende date 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Omg jeg elsker din blog! Det er helt som at læse nynnes dagbog, bare i en opdateret 2014 version! Vild med det!
  Især fordi jeg selv er en tinder-pige.

  -har du nogle gode tips i ærmet som altid fungerer for dig? Nogle score replikker? Specielle ting du skriver i profilteksten?
  -hvad er dit absolutte no-go/venstre-swipe?
  -hvor gammel er du mon?
  -hvad er dit foretrukne date-sted at mødes?
  -gør du det klart for fyrene med det samme, hvad du søger?
  -hvad plejer du at tage på af tøj når du tar på date?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  kæmpe fan af bloggen og dir frisind. Jeg er nysgerrig hvorvidt du tager kontakt til folk på tinder, eller om du synes det er fedest når de tager kontakt? Og har du en åbningslinje?
  Derudover er jeg så dybt imponeret over dit mod og din ærlighed,
  Fortsæt endelig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg synes din blog er vildt fed, så bliv endelig ved.
  Jeg undrer mig bare over, om du ikke er bange for at blive ‘opdaget’? Hvad hvis svenskeren går hen og finder ud af din ‘hobby’ og at vi som læsere kender til ham? Tror du han ville flippe ud, eller tage det stille og roligt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Hej tinderslut! 😉
  Jeg elsker din blog, da den er blevet et højdepunkt i min nye tilværelse som single!
  Jeg undrer mig godt nok over hvordan du så åbent kan dele din krop med andre mænd, uden der er følelser involveret. Er det noget du tænker over, eller er det bare to adskilte ting?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Har nu fulgt din blog i noget tid, og det er efterhånden blevet en daglig ting at tjekke for nye indlæg. Fed blog!
  Tænkte på om du har nogle fede icebreakers, eller andre gode måde at starte en samtale hos ved en fyr?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Hej tinderslut
  Din blog er nok noget af det sjoveste! 😀
  Jeg ville spørge om hvad du arbejder som, eller i hvilket område (bare sådan abstrakt)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej Tinderslut! Jeg er også helt tosset med din blog og elsker at følge med. Jeg kunne godt tænke mig at vide hvad du laver i din hverdag, om du er fra København, og ikke mindst hvordan din første gang var! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Elsker din blog. Det er næsten som at have en ny single-veninde, nu alle mine veninder går og får kærester hele tiden!

  Mit spørgsmål er bare om det er fyrene eller dig der skriver eller tager initiativ til dates? Jeg synes det er vildt, du får så mange dates, men det kan også være fyrene bare er kedelige her i Århus :p
  p.s. midsunder dig med hensyn til Svenskeren. Han lyder som et catch!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvad skete der med den lægestuderende? Hvornår havde du dine første gang (Var det i fuld tilstand, med din ungdomskæreste eller hvad, hvad skete der)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvad skete der med den lægestuderende?
  Din første gang(Var det i fuld tilstand eller ungdomskæreste, hvad skete der)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Hej Tinderslut…… Jeg ELSKER sex men jeg er elendig til at ligge op til det… HVORDAN GØR MAN DET?

  Fx hvis man ligger i sengen og ser film og man gerne vil knalde.. Hvordan håndterer man så en slap pik?? Man kan jo ikke give en slap pik et handjob/blowjob? Oder was? Kan kun finde af stive pikke, haha….. Plejer bare at vente til at han får boner og så tager jeg den derfra… Omg help me please

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Start med at kæle for den eller kysse den, trust me, den bliver hård på ingen tid så 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svar på mail - Setting things straight