Opdatering omkring Business-snacken

Rebound er blevet helt vild..

De er sgu underlige.. De mænd der. Nogle gange ihvertfald. Jeg havde jo den hersens bolleven. Han var den første jeg var sammen med efter Eksen, og vi hyggede faktisk i et godt stykke tid efterfølgende. Der var dog aldrig tanke på andet end sex. Men så overanalyserede manden pludselig – og fik en eller anden tosset idé om, at jeg ikke kun ville have sex. Hvor han fik den idé fra, ved jeg virkelig ikke. Men det fik jeg sagt til ham, at jeg altså ikke ville – det blev han lettet over. Efter det stoppede kontakten lidt.

Men så pludselig for 1½ måneds tid siden, begyndte Rebound at ringe til mig, hver gang han var i byen. Fordi han gerne ville have at jeg kom hjem til ham og sov. Og det gør han stadig – altså ringer. Og sidste gang jeg snakkede med ham, i hans brandert (i lørdags), spurgte han om jeg var sur på ham, fordi jeg ikke sendte ham ligeså mange snapchats længere?! Helt ærligt altså. Så skal man pludselig til at forklare sin tidligere bolleven, at man altså ikke er sur.. Men at man ligesom bare gik udfra at det kapitel var ovre. Jeg ved godt at jeg knaldede med ham weekenden før. Og at det var ganske udemærket sex. Men det var ikke en åbning til at vi igen skulle være “faste” bollevenner. Der er ligesom nok mænd der byder sig til. Men altså.. Hvorfor forventer de allesammen at man forelsker sig i dem, og ikke vil have andre? Det er da en underlig tankegang, at bare fordi man gerne vil ses for at knalde, så vil man også have mere? Jeg KAN IKKE forstå, hvorfor det er så svært at forholde sig til det der bliver sagt – og ikke det man TROR er imellem linjerne.

ller

11 kommentarer

 • Mon ikke det er ham, der gerne vil noget mere..?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Tinderslut! Jeg freakin ELSKER din blog! Jeg læste alle dine indlæg meget sent i går aftes og jeg er vild med de detaljerede beskrivelser af dine dates. Næsten som at være der selv. (det er meget sjovt at høre om, når jeg selv er i fast parforhold…!) Genialt! Bliv ved! KH Astrid

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Tak for de søde ord, og fordi du læser med! Det varmer mit hjerte. 😀
   Og jeg er glad for at kunne bidrage til underholdningen! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Synes en del af mine “forhold” med fyrer er blevet ødelagt fordi de antager, at man hurtigt bliver forelsket i dem, selvom man siger det stik modsatte og slet ikke har den interesse.
  Havde en bolleven på et tidspunkt, som jeg aftalte med at vi bare knaldede. Men fordi jeg så forslog at se en film eller gerne ville have han blev mere en 4 sekunder efter, han var kommet, så troede han, at jeg var forelsket.. Det er sguda irriterende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Jamen jeg ved virkelig ikke hvad fanden der er med dem? Er det det der kæmpe ego de bærer rundt på? Det er som om at de ikke kan forstå at man IKKE bliver forelskede i dem – fordi de er åh-så-dejlige… Helt ærligt. Get over yourselves. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Perspektiv

   Hej du!

   Hvordan kan det være at du foreslog at han blev længere, hvis I “bare” skulle være bollevenner? Eller at I skulle til at have filmhygge sammen? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Kære tinder slut.
  Elsker at følge med på din blog. Så hudløs ærlig og pisseskæg. Jeg er selv lidt af en tinderslut, men er faldet lidt af på den på det seneste…
  Du bliver nødt til at svare på mine spørgsmål. (enten i et indlæg eller bare herunder) er så nysgerrig.

  – først: er du meget lækker? Hvordan ser du ud? Jeg tænker siden du har dates hele tiden. Er du smuk og modelslank?
  -hvor gammel er du mon?
  -har du tips til en god tinderprofil? Hvad skal man skrive og hvilke billeder skal man lægge ud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Tusinde tak for de rosende ord – hvor er du sød. 🙂
   For at besvare dine spørgsmål: Jeg aner ikke om jeg er lækker. Det kommer vel an på øjnene der ser? Jeg tror ikke at jeg er mere lækker end gennemsnittet, men jeg har en god selvtillid, og jeg er god til at fremhæve mine “gode” sider. Jeg er bestemt ikke modelslank – som i, overhovedet ikke. Jeg har masser former. Og jeg klæder mig også, så der kommer fokus på de former. Ikke at jeg er vulgær, men jeg tror på at man skal gøre brug af det man har. HVis man har fantastiske bryster – så fremhæv dem. Hvis man har en god røv eller lange ben – så er det der man bør skabe fokus. 🙂
   – Jeg laver et indlæg inden længe om “what to do on Tinder”, der lover jeg at give nogle pointers. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eksfuckeren

  Åh, du er min gud! Elsker din blog, lige fra den dag min veninde præsenterede den for mig. Jeg står dog i et kæmpe dilemma med min eks(som er en fan-fucking-tastisk i sengen). Han er begyndt at ville ses igen, og jeg står nu i det dilemma om det er i orden at være fuckbuddies med sin eks, og hvad er egentlig reglerne for dette? Kunne du evt. lave et indlæg om disse regler?? Hilsen Eksfuckeren 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Åh hvor er du sød! 😀 Må hellere prøve ikke at få anlagt mig et gudekompleks. 😉
   Det vil jeg gerne strikke sammen til dig – mit første råd er ihvertfald at sørge for at der ikke er følelser i klemme! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdatering omkring Business-snacken