Rebound er blevet helt vild..

På date med radio 24syv

Så jeg har altså været på date med en super hunky fyr fra radio 24syv. Desværre ikke helt for at date ham, men mere fordi de ville lave et indslag om mig og bloggen. Interviewet var dog stillet op som en date. Vi var på en super hyggelig vinbar, hvilket nok er en anelse atypisk for et interview til radioen. Anyhow, Radioværten var SÅ sød. Og ret lækker.. Hvilket jeg ikke helt kan finde ud af, om er en god ting. For jeg blev nok en aaaanelse mere imødekommende, end hvad jeg havde planlagt at være. For jeg skulle jo gerne virke professionel. OG til at have en plan, og styr på mit shit. Men realiteten om det her bloggeri er jo faktisk, at jeg er meget overrasket over, at der er så stor interesse for min blog. Og at folk læser med. For jeg startede jo bloggen for min egen skyld. Og nu har jeg, hvad jeg synes er, en kæmpe skare af vidunderlige læsere, som kommer med heppende tilråb, gode råd, og spørgsmål. Og det føles meget surealistisk for mig. Men det er pisse fedt. Og folk er pisse søde. Især Radioværten. Som desværre ikke bare var en almindelig date.

MEN! Jeg skal nok opdatere jer om hvornår mit interview bliver sendt, og jeg skal nok linke til det, hvis det bliver en mulighed. Så må I lige bedømme, om jeg var FOR flirtende overfor den (alt for) søde Radiovært.. Hvis jeg var det, så prøver jeg altså på at skyde skylden på rødvinen.

fez_I_love_you

 

6 kommentarer

 • Julie

  Er du ikke bekymreret for at din omgangskreds og offentlighed vil se skævt på din sjove oplevelser med mændene? Tænker bare om det vil backlash som man ser med reality deltager og deres seksuelle udførelser i fjernsynet. Tror skam på du er en intelligent pige, men hvad med fremtidens Tinderslut hvis hun bliver kendt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Tja det er jeg vel på sin vis. Men jeg har det sådan, at så længe jeg kan stå ved mine handlinger, og at jeg behandler folk pænt, så har jeg mit på det rene. Men forskellen på mig og realitydeltagere, er at jeg skriver anonymt om det. Der er ingen billeder, og i princippet intet bevis på at det jeg skriver er fakta. MEN.. Når det er sagt, så er jeg overnud overrasket over hvor positiv en respons jeg får – jeg har endnu ikke fået smidt grimme ting i hovedet, eller fået kritik af mine handlinger. Jeg tror ikke at jeg er meget anderledes end den typiske singlepige, jeg er bare meget verbal om mine udskejelser. Og det er det JEG tror, kan være med til at at ændre på folks opfattelse af hvad der er okay, at kvinder gør. For der er mange der er som mig – og meget vildere endnu, det ved jeg fordi jeg får mange mails fra piger, der fortæller om deres egne oplevelser. Jeg tror slet ikke jeg er unik. Det ved jeg faktisk at jeg ikke er. Jeg er nok bare en af de første der “står frem”, og deler ud af mine oplevelser. Og min blog er til for at underholde. Jeg bruger jo f.eks. ikke min blog til at svine folk til. Overordnet taler jeg jo pænt om mine dates – og det er jeg meget bevidst om. For hvis jeg bliver “opdaget”, så vil jeg ikke have på mine skuldrer, at have såret, bagtalt og svinet folk der har været i mit liv – folk som måske er nemme at genkende, hvis man ved hvem jeg er.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Uhhh. Det lyder spændende. Det vil jeg glæde mig til. Men.. Er du ikke bekymret for at radioværten afslører din identitet? Eller har I indgået en slags aftale? :-O

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Han har tavshedspligt – så det er jeg ikke bekymret for. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Rart der findes åben mennesker som stadig skriver anonymt omkring deres sexliv med op-og nedture :). Ja synes egentlig bare du er monster sej og måske kan lære unge piger at der også kan opstå pinlige situationer i seksuelle sammenhænge. Sex er jo heldigvis meget normalt fra teenager alderen. Thumps up!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Tusinde tak for de søde ord – det sætter jeg pris på 🙂
   Sex kan være mange ting, og forhold og forelskelser kan være mange ting. Jeg skriver om de ting der fylder mit hovede, og er glad for at folk kan “lære af det” og at de hygger sig med at læse med.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rebound er blevet helt vild..