Datingkalender uge 43

Opdatering omkring Business-snacken

Såehm.. Jeg tror ikke at der bliver til mere hygge med Business-snacken. Det tror jeg egentligt er godt nok. For jeg kunne godt være blevet glad for ham, in the long run. Men sagen er den, at han flytter til udlandet til februar. Og der bliver han i et år (pga arbejde). Jeg tror ikke at jeg dur’ til det dersens langdistancehalløj. Hvis det skulle virke med langdistance, så ville det ihvertfald være et krav, at man havde bygget noget stærkt op, inden man bevægede sig ud i sådan noget, og det tror jeg ikke vi har tid til. Det tror jeg sådan set heller ikke at jeg er klar til. Men det er sgu lidt trist. Vi har egentligt bare ladet det løbe lidt ud i sandet. Vi snapchatter jævnligt, men der er ingen af os der har taget initiativ til at mødes efter vores sidste date.

Så Business-snacken er på nuværende tidspunkt ude af billedet. Øv altså.. Han var jo virkelig en keeper på mange punkter. Fantastisk i sengen.. God til at lave mad, lækker, intelligent. Men hva faen. Dem er der jo reelt set mange af derude.

ioA8mSM1

8 kommentarer

 • Laura

  Øv! Han var ellers min favorit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea

  Han kommer vel hjem igen, ikke? 🙂
  Til den tid er du måske også mere klar til noget seriøst. Krydser fingre for jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Tja det gør han vel – But I’m not the kind of girl that sits at home and wait for a man. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilie

  Hvad blev der af den lægestuderende?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Ham er der ikke blevet lavet nye aftaler med endnu. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kannakys

  Jeg har lige set Business-snacken stå af metroen ved Christianshavn metro. Han var fandme flot. Det lidt øv det ikke blev til mere med ham.

  Piv.

  Ps. Jeg aner jo ikke hvordan manden ser ud. Men fra første gang jeg læste om ham, tænker jeg, hver gang jeg ser en b-s, ER DET HAM?? 😀

  Tak for en fan-fucking-tastisk blog <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Det er ikke lige i Christianshavn han tuller rundt for det meste, but you never know 😉
   Tak fordi du læser med! 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Datingkalender uge 43