Datingkalender uge 41

Onsdag med Business-snacken

Onsdag var jeg hjemme ved Business-snacken. Manden er ret travl det meste af tiden, men havde fundet plads til mig, i hans kalender – det var jeg selvfølgelig jævnt begejstret over. For han er sød, flot, sjov og røvcharmerende. Hvilket faktisk ikke er så godt. Fordi han er en jeg godt kunne gå hen og blive glad for, sådan i længden. Og det skal jeg ikke. For der er nogle omstændigheder, som gør, at det ikke ville være en god idé. Men anyhow. Jeg var hjemme ved ham, og vi brugte aftenen på at se film, kysse og ligge i ske. Og selvfølgelig at have mindblowing sex. Det sex der, bliver simpelthen bedre og bedre for hver gang. Måske fordi man begynder at kende hinandens signaler. Det var ihvertfald hjernedødt godt – Sorry til Business-snackens roomie, for eventuel mangel på nattesøvn, pga meget højlydt sex. Ups.

Jeg er begyndt at fornemme, at han har ret stor interesse i mit a-hole, men det er ikke noget han har nævnt. Han begynder ligesom bare at nærme sig området. Det har jeg bestemt ikke noget imod. Jeg er all in, når det gælder anal, men det skal bare ikke ske uventet. Så det kunne være at jeg skulle tage snakken med ham, om hvor vidt det er noget han vil. I så fald jeg jeg jo ligesom sørge for at tage mine forholdsregler, når det gælder diverse ting der skal være iorden, når man bevæger sig ud i sådan noget. Såsom at være 100 % clean. Og at være sikker på at man har nok glidecreme.

not-subtle-flirting

20 kommentarer

 • Thea

  Jeg husker at du skrev at business-snacken kun var noget på venneplan og at du ikke syntes at der var den store kemi? Husker jeg forkert? hehe, for ellers vil jeg da godt høre historien om hvordan at i blev til “mere” 😀 ELSKER din blog, bliv endelig ved! Du har virkelig talent for at skrive!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Første date sluttede venskabligt med et kram. 🙂 Men efter 2 og 3 date var der bestemt kemi. Vi er ikke som sådan “blevet til noget”, udover hvad jeg allerede har skrevet. 😉
   Tusinde tak for de rosende ord – de varmer mit hjerte. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lol

  Hvor gammel var du da du mistede din møddom?
  Har du nogensinde tænkt dig at afsløre hvem du er/hvordan du ser ud?
  Har du altid har let ved at score fyre?
  Hvordan er du “dernede” (hår osv. 😀 tænker bare på hvad fyrerne bedst kan lide)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Hold da op en masse spørgsmål 😀
   1. Jeg var 15 år gammel.
   2. Nej det er ikke planen, men vi må se hvordan det hele udvikler sig. 😉 Men det kan da godt være at jeg kommer med nogle hints til hvordan jeg ser ud.
   3. Tjae.. Jeg synes ikke det er svært at score. Jeg har hele mit liv været meget åben, så det hjælper også på det. Men for at være helt ærlig, ikk? Så synes jeg mænd er nemme. Det kan godt være at de ikke er nemme at “fastholde” – men de er ikke svære at score. 🙂
   4. Jeg er glat. Mest for min egen skyld. Føler mig bare mest attraktiv og ren når det er sådan. Men jeg har aldrig nogensinde fået klager, uanset hvordan “situationen” var. Og så synes jeg sgu heller ikke at manden er det værd, hvis han har et krav til hvordan du er “barberet”. Hvis han synes du er dejlig, så vil han skide på om du er glat, har et lyn, en kæmpe dusk eller whatever. Hvad han tænder på, er til gengæld en helt anden snak. Men min erfaring er, at de fleste mænd bedst kan lide når kvinder er glatte down under. :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej! Jeg har sendt dig en mail, du meget gerne må tjekke ud 🙂 God tirsdag til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Hej Sarah
   Jeg sørger for at få den læst inden længe. Tak for mailen. 🙂 Og i lige måde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • LOL2

  Du må undskylde alle spørgsmålene, men jeg skal snart til at have min debut haha, og har brug for lidt råd til diverse ting 😀
  Hvor ofte barberer du dig dernede? Er fyre ofte barberede eller ikke? (din erfaring)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Det gør bestemt ingenting 🙂
   Det kommer meget an på mine planer, men jeg er meget lidt behåret generelt, så der er ikke brug for at gøre det ofte. Men sådan noget varierer jo fra person til person. Held og lykke med din debut. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S.

  Fantastisk underholdende blog! Begynder da helt at savne mit vilde singleliv, når jeg læser med.. Keep it up, du er awesome.
  Nå, men mit spørgsmål omhandler egentligt analsex: har du nogle gode tips i forhold til “forberedelser”? Min kæreste og jeg har eksperimenteret en smule med det, men jeg er hjernedød nervøs for eventuelle uheld, og tænkte at du måske havde et par tips!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Tusinde tak for de rosende ord 😀
   Forberedelser: sørg for at “gøre rent” dernede/oppe før. Man kan få diverse ting, som man kan sprøjte vand derop med. Det behøver man dog ikke, hvis det er. Men det kan være at du føler dig mere tryg ved at have brugt sådan en først. 🙂 De kan købes i alle sexshops nærmest.
   Derudover er det super vigtigt at varme op inden – sørg for at der bliver pillet en masse. Min erfaring er, at det slet ikke er et problem, når man er virkelig tændt. Sørg for at bruge glidecreme, og påfør det flere gang under. Desuden er det en god idé at bruge kondom. Men hvis din fyr ikke kan klare “eventuelle uheld” så er han nok ikke rigtigt det værd. Han ved jo hvad det er han stikker sin pik op i og hvad risikoen er. Men jeg har aldrig haft uheld, og tvivler stærkt på at du får det. Men sørg for at have været på toilettet INDEN, og det er nok også en god idé at holde sig fra afførende fødevarer :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hey Tinder-slut!
  Når du siger business fyr tænker jeg på sådan en som går i jakkesæt og er mega høj 😀 Ser han sådan ud? Er bare sygt nysgerrig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Vil du ikke skrive om dine dårligste dates nogensinde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Jo det kunne jeg da sagtens finde på inden længe! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Jeg er lige begyndt at læse med og jeg allerede totalt bidt. Genial, genial blog!! Vil du afsløre hvor gammel du er?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Tusinde tak og velkommen til! 😀
   Jeg vil ikke ud med præcis alder – men jeg er i 20’erne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg ELSKER din blog. Jeg har aldrig læst noget så underholdende og afvigende fra det store hav af blogs, hvor så mange af dem omhandler mode. – Og det er virkelig forfriskende! Til sidst vil jeg sige, at det, der for mig, er mest dragende og gør at jeg altid vender tilbage og læser er, at du minder mig om Samantha fra Sex and The City, sådan virkelig, bare yngre selvfølgelig. Fortsæt det virkelig gode arbejde!
  Knus <3333

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Hold da op, det var en dejlig kommentar at læse. Tusinde tak for de rosende ord, de varmer!
   Jeg fortsætter ligeså længe I dejlige mennesker gider at læse med. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea

  Ham buisness-snacken – er der en veninde der har været der før dig eller er det en ekskærestes kammerat eller noget i den dur? siden det helst ikke skal blive til mere? undskyld hvis det er for privat, men man bliver jo bare så nysgerrig 😉 og han lyder jo virkelig som en fangst, så der må næsten være en helt særlig grund til at det ikke skal udvikle sig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Nej dog ikke noget i den dur. Jeg vil ikke helt ud med det, men det kan jo være at jeg bliver overtalt til at dele det på et tispunkt. Men jeg kan afsløre at det kommer til at have noget med afstand at gøre. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Datingkalender uge 41